καλη απατη ειναι....
οταν ελεγα για πρωην ποδοσφαιριστες στη μιλαν ο entrancempyrium αρχισε τα κακαρισματα..
καλες πουτσες,γαμω το μπερλουσκονι σας
Printable View
καλη απατη ειναι....
οταν ελεγα για πρωην ποδοσφαιριστες στη μιλαν ο entrancempyrium αρχισε τα κακαρισματα..
καλες πουτσες,γαμω το μπερλουσκονι σας
Ρε η Werder ρίχνει 4άρα μες στην Bayern :shock:
Άσε το βλέπω. Χάλια παίζουμε, κατοχή μπάλας ανούσια, 2-3 καλές ευκαιρίες μόνο. Werder πολύ καλή άμυνα, κ τρομερη αποτελεσματκότητα στις επιθέσεις. Μόλις έβαλε 5ο. Που δεν μπορούσε να βάλει ένα στην Ανόρθωση...
0-5 στο 66, ρε με γελάνε τα μάτια μου
ναι παιδιά αλλά η ανόρθωσις έχει και προπονητή, όχι το ΜΑΛΑΚΑ στον πάγκο. αστεία εμφάνιση, χάιλάιτ του αγώνα θα ήταν ένα κατέβασμα που έκανε η Βέρντερ γύρω στο 60ό από το ένα τέρμα στο άλλο με τακουνάκια και βραζιλιάνες (©) αν δεν υπήρχε το πλάνο του κατακόκκινου Χένες. να δοκιμάσουν και τον Γιέρεμις για προπονητή τώρα! και σε λίγο έχει άρσεναλ και θα βγω και το βράδυ, δεν έχω και τύψεις που δε θα διαβάσω άλλο, όλα καλά.
wir würden nie zum FC Bayern München gehen!
Συγκρινεις ομαδα με το εμχυψο υλικο της Μπαγερν Μοναχου με την Ανορθωση μονο και μονο λογω διαφορας προπονητη? Σοβαρεψου, και προπονητη καν να μην ειχαν το 0-5 ειναι εξωπραγματικο, οπως επισης και το 0-0 της Ανορθωσης ακομα και τον Μουρινιο να ειχαν.
σε παρακαλώ πολύ.
http://www.arsenal.com/assets/_files...MP-6370723.jpg
3 και πέρυσι, 3 και φέτο στην Μπόλτον.
emena i agapi mou synexise me niki 3-1 epi tis Newcastle :) :)
Στο 85 και από τον Καλού πόνεσε πιο πολύ :pink: :pink:
Τι σεντερφοράρα ειναι αυτός ο Τόρες?
Η Μπάγιερν παραπαίει όμορφα.
afentika tis polis ;p , pame mwrh Liverpool !
Στη Βρέμη έπαιζαν πόλο :shock:
αν το οβερ στο Βερντερ - Χοφενχαημ, εδινε πανω απο 1,25 επρεπε να πονταριστουν σπιτια εκει πανω.
Μιλαμε για ομαδες-ροντεο.
Μιλάμε για αντιποδόσφαιρο στο Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα όχι μαλακίες.
tetia mpala den tha doume pote edw pera. para poli grigoro paixnidi kai polles faseis.Quote:
Originally Posted by BlackiE
Τελικα ποιος απο τους δυο μιλαει σοβαρα και ποιος κανει πλακα. Παω να δω ποσο εληξε και θα καταλαβω,
Σε όλο το 2ο ημίχρονο η Εσπανιόλ ήταν πίσω (έπαιζε κ με 10 απ το τέλος το ημιχρόνου) και βάραγε στο ψαχνό.Quote:
Originally Posted by Stormrider
Η Μπαρτσελόνα έπαιζε με 2342345 επιθετικούς για να φτάσει στην ισοφάριση (Γκουντγιόνσεν αριστερό μπακ για λίγο!)
Είχε μέσα ταυτόχρονα Ετό, Μέσι, Ανρί, Μπόγιαν (τι φούσκα είναι αυτός ρε μλκες), Κειτά, Ινιέστα, Τσάβι. Όλοι μπροστά.
Αλλά οκ το πήραμε με μούφα μπέναλντι 8)
etsi mwri west ham arrwstia!!!meta tin 3ara stin newcastle kai to diplo sti fulham :D
Πως γίνεται με τέτοια ομαδάρα να χάνουμε απ την ψόφια Μίλαν? :(
Πολύ ξύλο είχε κ αυτό το ματς, αναμενόμενο βέβαια.
Λοιπόν η Μίλαν σήμερα μόνο ψόφια δεν ήταν...παιχνίδι ισσοροπημένο θα το χαρακτήριζα, που κρίθηκε από αναπάντεχα καλή ενέργεια του πατατάκια, ο οποίος έδωσε μπαλιά ακριβείας 40 μέτρων και μετά πήρε και κεφαλιά -γκολ από το ύψος του πέναλτι. Στο 2ο ημίχρονο έχω την εντύπωση πως το αποτέλεσμα κρίθηκε από τα λάθη του Μουρίνιο, ο οποίος για να γυρίσει το ματς έβαλε Αντριάνο(!). Πέναλτι καθαρό δεν δόθηκε υπέρ της Ίντερ και γενικά ο διαιτητής σφύριζε Μίλαν. Ο Βιειρά και ο Καμπιάσο στον κόσμο τους, Ιμπρα μέτριος, Κακά και lays mvps.
Χωρις να εχω δει πολυ το ματς, η κριση σου για τους προπονητες δεν ειναι οτι καλυτερο ε? :P
εξηγουμαι. Τον εβαλε και στο ΟΑΚΑ τον εφερε πισω απ τη βραζιλια οπου ψωλαρε, γενικα απ την αρχη εχει δειξει οτι τον υπολογιζει.
τεσπα, δεν εχω δει το ματς. οποτε συνεχιστε.
Σήμερα ναι ήταν καλύτερη η Μιλαν αλλά γενικά φέτος δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο. Παραμένει Μίλαν όμως, όσο κ αν σιχαίνομαι να το παραδέχομαι :P
Ο Βιειρά είναι πρώην ποδοσφαιριστής δυστυχώς..
Θύμισέ μου λίγο για το πέναλτι που λες, δε μου ρχεται.
Χμ βασικά δεν το πα καλά, αυτό που εννοούσα είναι ότι όπως το είδα τουλάχιστον εγώ πρωτίστως έπρεπε να αλλάξει το σύστημα και όχι να το αφήσει ίδιο βάζοντας έναν, πως να το κάνουμε, όχι και τόσο αξιόπιστο επιθετικό. Πάντως αγαπάμε Μουρίνιο για τον αποκλεισμό με την Μπλέ Αρμάδα της Μπαρτσελόνα που απαγορεύτηκε από τα κοράκιαQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Πέναλτι λέω την αγκωνιά στον Αντριάνο στη φάση που στη συνέχεια έπιασε ωραίο σουτ
Δε νομίζω να ήταν, τεσπα.
Ο Ματεράτσι ο θεός αποβλήθηκε απ τον πάγκο με απευθείας κόκκινη :!:
Πραγματικά δεν θυμάμαι ούτε μια περίπτωση παίκτη που να τρώει κόκκινη ενώ είναι στον πάγκο :P . Αλλά βέβαια οι νόμοι του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικροί για τον Ματεράτσι
Με απογοήτευσε πάντως σήμερα. Περίμενα κάτι πιο αντρικό από μέρους του.
Πίστευα πως θα κόψει την καριέρα του Πάτο κλπ :P
opoios pisteyei oti h milan einai xalia as dei ta goal me th lazio.
eidika to prwto tou seedorf to opoio apla den yparxei.
poutsos sthn inter kai ston murinho.
mia xara.polys kosmos xarhke shmera loipon.
:!: :!: :!:
ελα μωρη μιλαν
:twisted: :twisted:
πουτσα στο μουρινιο
Μπορώ να πω ότι χάρηκα κ γω, υποστηρίζουμε κ Μίλαν κ δεν πάμε με τπτ τον Μουρίνιο.
Τι γκολάρα έβαλε ο Ζλάταν :shock:
Έντιτ, γκολ ο Μόρας στο ίδιο ματς. :shock: :shock:
γιεπ, αυτό ήθελα να γράψω. Ψάξτε οπωσδήποτε αύριο, να δείτε (είτε σε στιγμιότυπα στην τιβι είτε σε κανένα γιουτιούμπ) το γκολ του Ιμπραήμοβιτς πριν λίγη ώρα στο Ίντερ - Μπολόνια. Ασύλληπτο.
Ματσάρα το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο.
4-1 κ ακόμα δεν έφτασε στο 20λεπτο.
στο επομενο 20λεπτο ριξαμε τις μηχανες κι ετσι στο 40 ειναι μονο 5-1.
Football match of the year μέχρι τώρα
Θα μπορούσε να είναι και 6 και 7 αν δεν έχανε αυτές τις ευκαιρίες ο Μέσι.
Δεν πειράζει, στο δεύτερο :D
6 ρε μλκ, 6!!! Αυτά είναι.
Η Bayern πάλι δεν νίκησε..τι στο διάολο έχουν πάθει....?