:wave:
Printable View
:wave:
Τελικά η Ένεχυ ήτανε;
Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν/δε μου καίγεται καρφί.
Μωρέ δίκιο έχει όλη η Ελλάδα που σας θεωρεί το χειρότερο φόρουμ και γελάει με τα χάλια σας.
PS Άλλος ένας που τόλμησε να μου πάει κόντρα και τον οδήγησα τάχιστα προς την απώλεια κάθε ελέγχου, τον αυτοεξευτελισμό και τελικά το μπαν. Ας γίνει μάθημα και στους υπόλοιπους.
αμην
προσπάθησα να καταλάβω τους γνωστούς του στη Λάρισα ή στις Σέρρες που υποτίθεται ότι με ήξεραν - me κουτσομπόλα :P . έχω 2-3 υποψήφιους, αλλά πραγματικά κανείς δεν ήταν τόσο βλάκας που θα του έκανε παρέα. ούτε ο ίδιος έλεγε τίποτα - κλασσική τακτική κοκοκο. πάντως η ip του ήταν από λάρισα. θυμάμαι τις δικές μου όταν είχα εκεί ντιεσελ.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Ψαγμενος ο Raven....Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Παντως το μονο καλο που του εχει απομεινει να κανει στη ζωη του ειναι να δωρησει το σωμα του στην επιστημη...(και δεν ειναι απαραιτητο να πεθανει πρωτα :twisted: )
Εγώ πάντως άμα ήμουν η επιστήμη δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχόμουνα.
Εγω παλι μετα χαρας θα τον επερνα,για πειραματοζωο μιλαμε παντα!!
Φαντασου το μονο και θα σ' αρεσει...
Να εξαπολιουν χημικα/πυρηνικα οπλα πανω του για να δουν αποτελεσματα.
Να τον ανοιγουν για να τελιωποιησουν τις γνωσεις τους για την ανθρωπινη ανατομια.
Να τον πετανε σε σαρκοβορα ζωα για να σημειωσουν τισ αντιδρασεις τους.
Ή αν το σκεφτεις ακομη πιο μακρια στο μελλον,ο Comprehension μπορει να χρησιμοποιηθει ως οπλο εναντιον εξωγηινης εισβολης,αφου με την μαλακια του αυτος μπορει να κινησει ολοκληρο γαλαξια!!
Με κολλησε και μενα ρε γμτ...δεστε τι γραφω :shock:
πάντως αυτό των 35Ε ήταν εντελώς ανάξιο του ταλέντου σουQuote:
Originally Posted by pitchfork
pros stigmin skeftika na to kano afto signature... alla tha epefte vary me to neo mou avatar :PQuote:
Originally Posted by Phoebus
ΑΡΧΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΑΕΤΙΔΕΥΣ
Ase ta ban kai mias kai kalokairiazei bgalte kanena t-shirt
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Υπονοείς ότι δεν είσαι ΕΛΛΗΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ???