χο χο χο
Printable View
χο χο χο
Χ.Α. Χ.Α. Χ.Α.;
γτ δεν εχεις δικαιωμα ψηφου?
ειναι μεγαλη ιστορια ας μη βγαινουμε οφφτοπικ
τελικά είσαι μαύρος; δεν έχω πρόβλημα κι εγώ μαύρο κάνω στα rpg έχω τρέλα.
μα πως δεν παίζει ρόλο ?Quote:
Originally Posted by ikonoklast
εντιτ: εκτός αν εννοείς πως είναι εκ των ουκ άνευ..
Η έκφραση είναι «εκ των ων ουκ ανευ», στο λέω γιατί γνωρίζω το πάθος που έχεις για το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσης. Πιστεύω το ακριβώς αντίθετο.
Ο Πάνος Καμμένος,
Spoiler
είναι αντιμνημονιακός.
όλοι δεν είμαστε ?
Όχι. Το Κόμμα Ελλήνων Πειρατών δεν είναι, για παράδειγμα.
Σου είπα ήδη δύο φορές ότι δεν ενδιαφέρομαι για το ποιός είναι αντιμνημονιακός ή όχι, ενδιαφέρομαι προφανώς για το ποιός είναι αριστερός και σε αριστερούς απευθύνεται και το άρθρο που έδωσα.
Στο κλασσικο πολιτικο φασμα αριστερα-δεξια οι πειρατες που κατατασσονται ?
http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/
Στους εκτός τόπου και χρόνου κατατάσσονται.
Οπως και η παραπανω απαντηση.
Είναι η καλύτερη απάντηση. Εκτός τόπου σημαίνει ότι πράγματα όπως η «συμμετοχική ψηφιακή δημοκρατία» απαντούν ανάγκες που υπάρχουν σε χώρες χωρίς εγγεγραμμένη ιστορία εργατικού κινήματος στην πολιτική τους κουλτούρα και προφανώς άλλο βιοτικό επίπεδο. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που το ρεύμα πειρατικών κομμάτων γεννήθηκε σε σκανδιναβικές χώρες και το piratpartiet στη σουηδία γαμάει και δέρνει.
Εκτός χρόνου σημαίνει ότι η υποτιθέμενη πρωτοτυπία της ιδέας ενός πειρατικού κόμματος είναι στην πραγματικότητα 5 χρόνια παλιά (όσο ακριβώς χρειάζεται να μεταφερθεί το οτιδήποτε στην ελλάδα) και επειδή έχω υπάρξει ενεργός σε κοινότητες foss τυχαίνει να ξέρω ότι ο κόσμος που έφτιαξε το ελληνικό πειρατικό κόμμα το προσπαθούσε καιρό, πριν την κρίση. Τα κατάφεραν τελικά εν μέσω της πιο γελοίας πολιτικής συγκυρίας για κάτι τέτοιο, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσουν να επικαιροποιήσουν το παραμικρό ή έστω να ασχοληθούν με τα στοιχειώδη της κεντρικής πολιτικής, το πρόγραμμα τους και οτιδήποτε λένε οι ίδιοι είναι copypaste των βασικών αξόνων των άλλων και ακόμα λιγότερα.
True story: Πριν απο λιγότερο από μήνα δοκίμασα να μετρήσω πόσους άστεγους θα δω από τα σκαλιά του Συντάγματος μέχρι τη Βιβλιοθήκη. Πριν τη Βουκουρεστίου σταμάτησα να μετράω, ήταν ήδη 12 άνθρωποι και δε μπορούσα να διακρίνω αν κάτω απο τις κούτες σκουπίδια υπήρχαν κι άλλοι. Αν εγώ πάω σε έναν από αυτούς τους ανθρώπους και του εξηγήσω ότι η GPLv3 είναι ανώτερη από τις LGPL και από τις προηγούμενες GPL γιατί είναι πολύ καλό βήμα οι διατάξεις που περιέχει για το DRM, αυτό δε με κάνει αριστερό ή δεξιό ή δεν «καταρρίπτει το κλασικό πολιτικό φάσμα». Έναν καραγκιόζη μικροαστό εκτός τόπου και χρόνου με κάνει.
Ναι προφανως, και για SOPA/PIPA/ACTA να του πεις παλι μαλακας θα εισαι οπως και αν του πεις για την καταργηση των συλλογικων συμβασεων ξερω γω. Αυτο το επιχειρημα σου ηταν εντελως ακυρο, στα αλλα δεχομαι οτι εχεις καποιο point αν κ το προγραμμα τους δεν περιοριζεται μονο στα περι ιντερνετ και open source.
Το θέμα προφανώς δεν είναι τι θα πεις στον άστεγο. Είναι αν είσαι σε θέση να καταλάβεις που σκατά ζεις και τι κάνεις, δεν φταίει το copyright για τον άστεγο, τις απολύσεις, τα 300€ το μήνα.
Μα τι με βάζετε να λέω, αντε γαμηθείτε, λολ.