ε κάτσε ντε, ακόμα διαβάζω το st. anger
Printable View
ε κάτσε ντε, ακόμα διαβάζω το st. anger
εγω ειμαι ακομα στο mnm's...
s&m sorry..
Ε καλά δεν σου είπα ότι δεν έχω μια σιχασιά για μεταλικα εδώ και 25 χρόνια..
έπαιζαν οι megadeth στο φεστιβάλ και πάνω στην καύλα της στιγμής παρασύρθηκα. Δεν θα ξανασυμβει, γιατί πρέπει να είμαι σοβαρός στα 35.
Συμφωνώ με τον σαμπρέλα πάντως.
Το κομμάτι είναι φανταστικό για μπάντα πενηντάρηδων! Εδώ κακογεράσαμε εμείς, που δεν είχαμε ακόμα μουστάκια όταν έβγαινε το Reload. :)
Disclaimer: Είμαι από εκείνους, τους καψούρηδες με την κωλομπάντα. Σήμερα, πριν λίγο, ανέβαινα στο χτίριο να μπω στην δουλειά και έκατσα πόση ώρα στο κλιμακοστάσιο στα σκοτάδια για να τελειώσει το Mercyful Fate medley και να κάνω το καβλωτικό air drumming μου ...επειδή απλά, δεν μπορούσα να το κλείσω. Μπήκα και είπα καλημέρα γκαρίζοντας επειδή είχα τα ακουστικά πόση ώρα τέρμα.
:pink: :pink: Μια φορά πρεζάκιας, για πάντα πρεζάκιας :pink: :pink:
http://i.imgur.com/xtaYrR6.jpg
Ωραια ολα αυτα, αλλα ποσο θρας εχεις ακουσει απο το 1996 εως και σημερα?
Έλα μωρέ Φίξερ κι εσύ τώρα, κάθεσαι πιάνεσαι από την ατάκα του κάθε λατρεία χρήστη, σε κουβέντα περί γούστων, για να βγει αντικειμενικό συμπέρασμα. Απλά παραδέξου το, είμαστε 30-35αρηδες κολλημένοι με Μετάλλικα. (ΓΑΜΑΜΕ αλλά)...είμαστε πλέον σχεδόν οι γραφικοί μας θείοι που ακούγανε για τις αγαπημένες μας επίκαιρες μπάντες και μας έλεγαν να ακούσουμε "Jethro Tull επειδή δεν του φαίνεται αλλά ο ντράμερ τους έπαιζε παπάδες ΣΤΗΝ ντραμς".... :)
(Τώρα αυτά τα περί του πόσο θρας ειν' οι Μετάλλικα τα γράφω σταρχιδιαμ, δεν τους γουστάρω επειδή μ' αρέσει το θρας γενικά (που μ' αρέσει), τους γουστάρω επειδή ...τους γουστάρω. Υπάρχουν άλλωστε δεκάδες ζόρικες και σύγχρονες θρας μπάντες που απλά τις βαριέμαι. Η καλή πωρωτική μουσική είναι καλή πωρωτική μουσική, είτε είναι θρας είτε είναι Χριστοδουλόπουλας*.)
(*όποιος γράψει μαλακία για τον Μάκαρο θα ψάξω να τον βρω, να ξέρει)
Εξαιρετικο δειγμα παιδια , ανυπομονω .
Mou meine to solo, pou mou 8ymise enan peirath pou eixa synantisei sth Virginia kai tou leipane 3 daktyla.
Λίγα πράματα. Εκεί που ρίχνουν λίγο ταχύτητα κάτι πάει να γίνει, αλλά το βασικό riff είναι μάλλον αδιάφορο.
πάντως το τραγούδι δεν με έχει χαλάσει και το έχω ακούσει αρκετές φορές, και όντως δεν ειναι ποτ πουρι, είναι EXODUS