enough said.
Printable View
ο tyler τα ειπε ωραια...
μηδεν παθος μηδεν νευρο τπτ...γιομες για να βρουμε το σισσε και ο θεος βοηθος...ο οποιος ηταν απομονωμενος ολη την ωρα οι μεσοι μας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...νταξ για αμυνα δεν χρειαζεται να πω κατι..παντα ετσι ηταν...επισης τζορβας δεν ξερω τι σκεφτοταν ... ας κατσει να δουλεψει το μαλακιστηρι γιατι την εχει δει οτι ειναι κραμα μπουφον-λορις...
δυστυχως αν και δε μου αρεσουν αλλαγες προπονητων δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο που να μπορει να βοηθησει την ομαδα ετσι οπως ειναι....
καλα τη γκελα στην κρητη τη θεωρω δεδομενη ε
και ανεβαζω το ποστ καουνt μου και λεω οτι η κοπεγχαγη που δεν εχει καλους παιχτες μια χαρα ειδα να αλλαζει πασουλες και να βγαζει ορθολογικα την μπαλα απο την περιοχη της... ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ?
+τα 2 βασικα συστηματα ειναι τα εξης: α) μπαλια απο τζορβα στον εκαστοτε ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ και γιομα για το σισσε... β) μπαλια απο τζορβα στον ΧΑΜΕΡΚΙΛΛΕΡ αυτος στον αριστερο μπακ ή στον κοφτη που τη δινει στο λετο ο οποιος προσπαθει να περασει ολη την αντιπαλη ομαδα....
α και γκολ λυον ε..το βρωμοσουτο
symfwna me aneksakrivwtes plirofories o entoi exese sto kylikeio tou oaka.
schalke - benfica vasikos o kyriakos papadopoulos se olo to enenintalepto, ntaks poly taklin kai den ton perase kaneis omologoumenws, elegan gia man of the match sti net an den eixan mpei ta goal
se fasi pou o keriakos agkaliazei paixti tis benfica prota me to deksi kai meta me to aristero
Spoiler
Για Κυριάκο διάβασα κ γω ότι έπαιξα πολύ καλά...παιχνίδι δεν είδα χτες, μόνο φάσεις, αλλά στα γκολ πωωω ρε συ Τζόρβα, που πας ρε αγόρι μου.... (κ δε το λέω με εμπάθεια, κακία ή τπτ άλλο, δε χάρηκα που χάσατε χτες κλπ)
μπαμπ!
δυσκολο το ματσακι σημερα...ακομα δεν τρεχουμε οπως πρεπει..και δεν εχουμε και σιλβα...
τεσπα ελπιζουμε
Τι Σίλβα, κανέναν δεν έχουμε.
Καλη τυχη σημερα, για ισοπαλια ελπιζουμε, δε νομιζω να μας χαρισει τοσες χαρες ο ΠΑΟ φετος και να κανει το 3/3
μόλις αποκλειστούμε στο μπάσκετ από την Ρουμπίν Καζάν στη νέα λίγκα του Θανάση, θα σε πάρω τηλέφωνο
001 646 400 2419, knock yourself out
Πρωτον, φετος δεν εχει τη δικη μου ομαδα να κοροιδεψω και να γελασω.
Δευτερον, πρεπει να δικαιολογησω καπως τα καθυστερημενα tags, κριμα ειναι να βρισκοντα εκει χωρις λογο.
tiflothika