Today 02:08 <menumission> πειτε καποιιος στον αλλον πως δεν εχει το δικαιωμα να ξεσπαει στους αδυνατους επεδη νομιζει πβς τον παιρνει
Today 02:12 <menumission> τολμησα να γραψω πως επειδη σεβομαι την κατασταση του και δεν του απανταω να μη νομιζει πως μπορει να μου γραφει οτι του κατεβει που μου εγραψε στο ξεμπαρκο επειδη εγραψα πως θελω το τηλεφωνο του μαλακισμενου μου εγραψε να παω σε μπουρδελο, και τι μου απαντησε οταν του γραψα αυτο
Today 02:12 <menumission> πως ειμαι σαν τον σαλοθ σαρ τον εκανα ιγκνορ και ποσταρε φωτογραφιες μου μετα μπηκε κι εγραφε στα θρεντς τι πρεπει να κανω δηλαδη μη με ενοχλεις αλλο
Today 02:13 <menumission> εγω οπως βλεπεις δεν ασχολουμαιθ μαζι σου σ'εχω ιγκνορ αν τα διαβασεις αυτα κανε με κι εσυ και να τελειωνει το θεμα δεν ειμαι υποχρεωμενη να ανεχομαι την κακια σου χωρις να μιλαω επειδη εχω ηθος κατι που σε σενα θα ναι αγνωστο μαλλον
Today 02:14 <menumission> παρατα με ησυχη πια ηταν λαθος μου πως νομιζα πως αλλαξες απεναντι μου τα ιδια σκατα εισαι δε θελω καμια σχεση μαζι σου
Today 02:14 <menumission> ε μα πια ρε μαλακα εχω τα προβληματα μου εχω και τον καθε ψυχακια
Today 02:15 <menumission> απ'το πουθενα λυπαμαι μιχαλη ειλικρινα για τη μητερα σου πραγματικα στενοχωρηθηκα κι αν θες πιστεψε τοι αν θες οχι δε με νοιιαζει δε στο λεω για να το πιστεψεις στο λεω επειδη ειμαι ανθρωπος και στενοχωρηθηκα εσυ οπς φαινεται δεν εχεις καθολου ανθρωπια
Today 02:17 <menumission> με το αλλοθι πως ειμαστε ζωα, γενικα δε θελω καμια σχεση μαζι σου και χεστηκα τι πιστευεις για μενα
Today 02:17 <menumission> αν απαντησες κατι σ'εχω ιγκνορ και δεν προκειται να ξανακανω το λαθος να σε βγαλω να ξερεις
οπου ηθος εννοουσα ηθικους ενδοιασμους