Έπρεπε να φτάσεις στο τέλος; :PΓενικά πάντως και με όλη την καλή διάθεση, παλέφτε την λίγο οι φανμπόιδες, έλεος.Quote:
Τhe Quietus , April 1st, 2010 07:29
Printable View
Έπρεπε να φτάσεις στο τέλος; :PΓενικά πάντως και με όλη την καλή διάθεση, παλέφτε την λίγο οι φανμπόιδες, έλεος.Quote:
Τhe Quietus , April 1st, 2010 07:29
ε δεν το είδα ρε ψηλέ, τι να κάνουμε τώρα (δεν είμαι burzum fanboy)
χαχαχααχαχ οκ οκ ...παραμενει χαζουλης ομως
Δεν απευθύνομαι σε σένα τότε :-D
Γενικά ρε παιδί μου, αυτός ο τύπος αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς του με ένα ανεξήγητα αδιαπραγμάτευτο δέος, ενώ έχει πετάξει και συνεχίζει να πετάει τεράστιες αγγουρομαλακίες σε συνεντεύξεις του. Σεβαστός ως μουσικός, αλλά ως άτομο... τεσπα έχει καλυφθεί πολλές φορές το θέμα.
και ξαναρχίζεις..
Αργία μήτηρ πάσης μαλακίας κλπ. Σκάω :P
Εποειδή βαριέμαι να διαβάζω 26 σελίδες με τις μαλακίες σας, παρακαλώ πείτε κάποιος αν θα βγει βινύλιο και αν ναι από που το παραγγέλνουμε
Ευχαριστώ.
αργείς φίλος.
το μαγικο Belus ειναι ηδη κλασσικος δισκος.
ο Varg μας ειπε οτι μπορει να βαλει και ελληνικους στιχους. το εκανε ο τρελος.
http://www.burzum.org/eng/discograph...10_belus.shtml
αντί παλικάρι μου αυτό που βλέπεις είναι η ελληνική μετάφραση των στίχων όπως και υπάρχει σε άλλες 5-6 γλώσσες. Περιμένουμε τις αναλύσεις σου στα τόπικ των Deathspell Omega κατα τ' άλλα, κάνε κανένα search. (Σοβαρά το λέω.) (έντιτ: άκυρο, μάλλον αυτό εννοεί)
Ο Θάνατος του Βήλου
Η επιστροφή του Βήλου (Επίλογος)
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
δεν σε πιανω ρε φιλε. εγω τι ειπα οτι ειναι?Quote:
αντί παλικάρι μου αυτό που βλέπεις είναι η ελληνική μετάφραση των στίχων όπως και υπάρχει σε άλλες 5-6 γλώσσες.
μαλλον κατι αλλο θα νομιζες.
ουτε αυτο με το search το καταλαβα.
τελος παντων.
:dfinger: