πονανε τα μυαλα μου και τα ματια μου.
Printable View
πονανε τα μυαλα μου και τα ματια μου.
Τι ήταν αυτό το πράγμα
eixe kai basketaki re
εγώ γύρισα από το Κεδρόδασος σήμερα (και) για να πάω γήπεδο και δεν πήγα τελικά ευτυχώς οπότε πολύ λολ και λίγο φμλ, είμαι κάπως βλάκας, δε διαφωνώ. παρά το γεγονός λοιπόν πως δεν είδα το παιχνίδι τελικά ούτε τηλεοπτικά, εξακολουθώ να θεωρώ πως η μόνη λύση για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας, είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. έχω και επιχειρήματα να στηρίξω τον ισχυρισμό μου αν και είναι γνωστά πράγματα αυτά, μην επαναλαμβάνουμε και τα προφανή.
Theloume Barcelona apo proto group gia na xortasoume theama, Alkmaar apo deutero gia na exoume kai kamia elpida, kai fusika Rubin Kazan apo tetarto xoris na mas xalaei i Unirea Urzitseni.
δεν εχω ξαναδει χειροτερο ολυμπιακο . δεν φανταζομουν ποτε τετοιο χαλι αυγουστο μηνα . αν μου ελεγαν πως σε καποιο παιχνιδι του ολυμπιακου Αύγουστο - Σεπτέμβρη μηνα θα φωναζε ο κοσμος " αλλιώς ονειρευόμαστε τον ολυμπιακο " θα του ελεγα " καλα μαλακας εισαι ? στον ολυμπιακο δεν γίνονται αυτα. "
χαηλάητς
τρεξιμο λεοναρτνο απο την μεγαλη περιοχη στο κεντρο βγαζοντας την μπαλα εξω
τραυματισμός γκαλετι -> "λουτσιανο γκαλετι" ολο το γηπεδο , ξεσηκωμός μετα απο ωρα στην κερκιδα -> αλλαγη γκαλετι με γκαλιτσιου -> πάγωμα κερκιδας για 4-5 λεπτα
Ε θα ήθελε να τον δει κι αυτόν λίγο παραπάνω. Δεν είδα το ματς, γιατί κάνετε έτσι όλοι;
Κόντης και Χιώτης στο τσαμπιος λιγκ...
ναφ σεντ
malli xioti k savvas poursaitidis sto tsoulou
MALISTA
περσι ειχε δωσει και ο θειος 10 μυρια για Ντιογκο και χρυσωσε λιγο το χαπι... φετος περιμενετε αριστερο χαφ εδω και κανα τριμηνο , λογικο... τεσπα ειδωμεν.
το καλυτερο το ειπε χτες ενας στον γεωργιου : "με 2 τερματοφυλακες"Quote:
Originally Posted by GG*
γαμω τους ομιλους... θα ειναι επικ φειλ να μη περασετε δευτεροι τουλαχιστον.