-
Πες μου ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα
-
an psakso sta ellinika den vgazei tpt(aspri selida) . ki exei tyxei na psakso pragmata pou yparxoun , kai na leei Sorry - no matches .
px evala sto search ti leksi : dordeduh , kai den vrike tpt , eno me googlesearch tin vriskei .
-
Εμένα το dordeduh το βρήκε. Ελληνικά όντως έχουν πρόβλημα, θα το δούμε.
-
Μόνο σε μένα τα ελληνικά φοντς είναι μικρότερα από τα αγγλικά στους τίτλους των τόπιξ;
-
-
Να πουλήσεις εσύ το βμπούλλετιν 4. Μια χαρά ήμασταν πριν, για να γαμήσεις το φόρουμ μας επέστρεψες;
-
Χμ, απ' ό,τι βλέπω ό,τι νέοι πίνακες δημιουργήθηκαν στην βάση δεν έχουν το σωστό encoding και βλέπουν μόνο λατινικά. Αυτό δημιουργεί και το πρόβλημα στο search. Θα κοιτάξω να δω τι μπορούμε να κάνουμε.
-
Δες το και πες μου να κάνω ξανά update counters γιατί όντως έχει πρόβλημα το search και εκτός ελληνικών, μόλις πέτυχα κι εγώ γκαου συμπεριφορά σε αγγλικά. Επίσης έβαλα να ψάχνει και λέξεις με 3 γράμματα που ζήτησε ο ικονο (το οποίο λογικά θα αρχίσει να δουλεύει μετά το update).
-
το καφε γαμαει ε. βαλε και ομορφα αικονς και εισαι ο θεουλης μου.
-
-
to kafe einai wraio ontws...apla epanalamvanw oti prepei na ginoun pio eudiakrita ta eikonidia gia ta unread e
-
Τα Χ αριστερά είναι κίτρινα, δεν πάει πιο ευδιάκριτο!
-
soz tyflos..eixa meinei sto dark pou den fainontousa kala kai itan mikra..an megalwsoun ekei ta icons pantws tha einai kalytero apo to kafe...genika kserete kai eseis mwre mi sas ta prizoume :P
-
Αυτά τα Χ είναι άσκχημα ε.
-