ειναι λιγο τσιμπημενο,δλδ με 5.500 ηταν κομπλε αλλα βεβαια εχει και λιγα χιλιομετρα.
και τα αλογα ικανοποιητικα αλλα μπορεις να βρεις και το 100αρι στα ιδια λεφτα πιστευω
εντιτ.τσεκαρε αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/544805/
Printable View
ειναι λιγο τσιμπημενο,δλδ με 5.500 ηταν κομπλε αλλα βεβαια εχει και λιγα χιλιομετρα.
και τα αλογα ικανοποιητικα αλλα μπορεις να βρεις και το 100αρι στα ιδια λεφτα πιστευω
εντιτ.τσεκαρε αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/544805/
Αυτές οι μπινιές που λένε με τους μαγνήτες κτλ που κατεβάζουν τα χιλιόμετρα, είναι συχνό φαινόμενο; Γίνεται και σε πόλο που έχουν ηλεκτρονικό δείκτη με άλλο τρόπο;
Δεν είναι περίεργο αυτοκίνητα 6-7 ετών να έχουν 35.000 km; Γενικά για πείτε λίγο τι θα πρέπει να με ανησυχεί πριν και αν καταλήξω σε μεταχειριζμένο. Ευχαριστώ!! Είστε πολύ καλά παιδιά όλοι σας!!
Εντάξει ρε μουνιά, μη λέτε τίποτα, αφήστε με στο σκοτάδι. Κι εγώ αν θέλετε να ξέρετε πήγα και είδα ένα αυτοκίνητο και μου άρεσε και θα πάω με ένα γνωστό μου να το τσεκάρει λιγάκι και αν είναι οκ θα το πάρω. Αλλά δε σας λέω τι είναι.
Αν όλα πάνε καλά παρακαλούνται οι αντμίνς/μοντερέιτορς να διοργανώσουν εορταστική εκδήλωση κλεισίματος του συγκεκριμένου τόπικ.
σε παρακαλω πες μου τι αυτοκινητο ειναι, ποσο σου ειπε και ποσα χλμ εχει!
ΟΚ.
inb4 "τελικά αποφάσισα να πάρω μηχανάκι"
Μα τι κουραστικοί που γίνεστε βρε παιδιά :!:
opel corsa h polo mamas psifizw.
Πιστεύω ότι πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο η κουβέντα μας που να είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει η επιλογή του πόλο της φουκαριάρας της μάνας μου.
Που λέτε, το αμάξι που έχω βάλει στο μάτι είναι μια mercedes a140 του 2003 με 89000 χιλιόμετρα εμπειρίας, με πατάκια, καθίσματα, ραδιοσιντί, τιμόνι και κιβώτιο ταχυτήτων. Με καινούρια λάστιχα (κατασκευής 9/09, απότι μούπε το Δεκέμβρη τα έβαλε η γιατρίνα που τόχε), ένα χρόνο γραπτή εγγύηση, πρόσφατο σέρβις και περασμένο από κτέο πριν μου το δώσει. Όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 7.500 ευρώ, εξόδων μεταβίβασης και σήματος συμπεριλαμβανομένων.
Πώς σας φαίνεται;
Μου είπε "κάθε έλεγχος δεκτός" με τον περιορισμό να το πάω κάπου σχετικά κοντά επειδή είναι ανασφάλιστο ή να έρθει κάποιος δικός μου να το δει εκεί πέρα, οπότε λέω να πάρω ένα γνωστό φίλου μου και να πάμε να του ρίξει μια ματιά.
Ακούγεται καλή περίπτωση (μερκεντες) , αν και νομίζω τα έχει κάνει τα χιλομετράκια του και είναι και ακριβούτσικο..
Πέρα από το Πολο κάτι σε Γκολφ δε σου κάνει;
Π.χ. ο αδερφός πήρε Γκολφ του 2002 70000 Km 5500 πες 5700 με τη μεταβίβαση..
Τα 7500 είναι κάπως για αμάξι 7ετίας..:-?
Χμ τα πόλο/κόρσα κτλ πούχω δει δεν πέφτουν κάτω από 6-6500 (χωρίς έξοδα μεταβίβασης/σήμα) οπότε νομίζω αξίζει το χιλιάρικο περίπου παραπάνω.
Θα το δει και ο γνωστός μου εννοείται, αλλά γενικά μαυτά που μου "εγγυήθηκε" ο έμπορας/είδα είναι πολύ πιθανό να έχει προβληματάρες; Εννοώ κάτι χειρότερο από τα αναμενόμενα ενός αυτοκινήτου 7ετίας.
Είναι για όλα ικανοί οι βρωμιάρηδες και θα το έχω λίγο άγχος από τη στιγμή που θα πάρω μεταχειρισμένο.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, δεν πιστεύω ότι αξίζει πάνω από 5 χιλιάρικα.
Να ρωτήσω βρε παιδιά μιας και τα λέμε ωραία, οι περισσότεροι λέτε "αυτό το αμάξι δεν αξίζει πάνω από τόσα", "το άλλο πάνω από τόσα" κτλ, τα οποία τόσα συνήθως είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά που έχω βρει ψάχνοντας. Επειδή προφανώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα να πληρώσω λιγότερα μπορείτε να μου βρείτε κάποιο αυτοκίνητο σαν και αυτά που έχω ποστάρει που να κάνει 5 χιλιάρικα; Ή κάποιο με 7.000 που να τα αξίζει τα λεφτά του; Πόλο/κόρσα/γιάρις κατά προτίμηση.
Προφανώς κάνω κάτι λάθος στο ψάξιμο, έτσι κι αλλιώς είμαι άσχετος από αυτοκίνητα.