Aπ'το στομα μου το πηρες. Μπλιαχ,ε?
Printable View
Aπ'το στομα μου το πηρες. Μπλιαχ,ε?
καλά εμένα γενικά δε μ'αρέσουν τα χαλιά, αλλά αυτό είναι κ άσχημο...
Could not agree more.:)
Ναι, το σκέφτηκα χτες αλλά δεν τον ανάψαμε. Θα ανεβάσω απόψε.
Για το χαλί, λογικά λέτε αυτό στο σαλόνι, ε; Γιατί της τραπεζαρίας το αγαπώ. Τα χρώματα και στο μεν και στο δε δεν φαίνονται καλά στην πικ, ειδικά στου σαλονιού (το οποίο όντως δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά το κονομήσαμε με το σπίτι και το αφήσαμε, πλας ότι από κοντά δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται).
Tις τραπεζαρίας είναι ωραιότατο, παρόλο που'ναι κλασσικό σχέδιο.
Κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί και του σαλονιού, απλά έχουν φύγει πολλά λεφτά στα υπόλοιπα, 2 χρόνια τώρα ό,τι βγάζουμε πάει στο σπίτι οπότε λέμε να το πάρουμε λίγο πιο χαλαρά, άλλωστε σε κανα δίμηνο θα βγει λόγω καλοκαιριού. Θα αγοραστεί και μια βιβλιοθήκη που θα μπει δεξιά από το τζάκι, αλλά μάλλον προς εκπτώσεις Αυγούστου το βλέπουμε.
Dragon αν σου πω οτι το σπιτι σου ειναι για σαρανταρηδες θα με βρισεις πολυ? :p
(πολυ ωραιο παραυτα)
Όχι, το ξέρω, απλά σκέψου ότι συνήθως το "νεανικό" στιλ συνοδεύεται από χαμηλότερη ποιότητα (και τιμές), πράγμα λογικότατο για προσωρινό-φοιτητικό σπίτι αλλά τούτο δω δεν είναι τέτοιο.
edit: btw το πάραυτα δε σημαίνει αυτό που νομίζεις, μη βαριέσαι να γράψεις δύο γράμματα παραπάνω
Του σαλονιού είναι το άσχετο χρωματικά, έχει μπλε βάση, της τραπεζαρίας είναι βυσσινί, στα ίδια χρώματα με όλο το χώρο.
ε, δε φαίνεται η μπλε βάση του :p
της τραπεζαρίας ναι μεν "ταιριάζει" με τα χρώματα αλλά είναι εντελώς διαφορετικής "αισθητικής" απ΄το υπόλοιπο
Οντως. Το θεμα δεν ειναι η αισθητικη αποψη που κλασικιζει, ο καθενας με ο,τι νιωθει καλυτερα.
Αλλα ετσι οπως το κανεις bit by bit, εχει μικροπαραφωνιες. Και για να ειμαι λιγο πιο ψειρα, αντε το χαλι αστο να παει, γιατι εγω εχω προβλημα με τα χαλια, δεν τα γουσταρω γενικως. Αλλα τα χρωματα, τα νερα, το υφος των ξυλων δεν πολυκολλανε για την ωρα.
Tα diy καδρακια με αρεσαν:)
gkomenes.