egtw de to kanw ektos apo tis mpares me to afrolex pou anoigoun diaforetika. giati kapoies einai magwmenes kai anoigoun duskola re su. malakia mou? panta katevainw
kai des to pm sou
kai kane 90s party
Printable View
μου ήρθε εξώδικο να πληρώσω 324,60, αρνήθηκα να το παραλάβω.
και ;
θα δικαστείς ερήμην σου, θα καταδικαστείς και αν πας σε κανά αεροδρόμιο για ταξίδι θα καταλήξεις στο αυτόφωρο.
τρου στόρι.
εξώδικο
ναι σωστά my bad. μπερδεύτηκα λίγο με προσωπικό στόρι.
aha
gia pes parapanw re pano. poios sto efere? klhthras xrw gw?
stous anoixes sou pan mpla mpla mpla tous les parte ta arxidia mou kai efugan?
epishs o sullogos diodia stop exei pei tipota gia auta? gia pes
\kai ta dika mou arxidia tha paroun alla na eimaste enhmeroi mwre
δικαστικός επιμελητής (γνωστός μου). δεν έχω ακούσει κάτι νεώτερο, αυτό που ξέρουμε είναι ότι εξακολουθούν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες ως αποδεικτικό στοιχείο, οπότε λογικά δεν μπορούν να πάνε στο δικαστήριο και να αποδείξουν ότι όντως περνάμε έτσι. μάλλον κι αυτά απλώς εκφοβιστικά είναι, να τρομάξουν όσους μπορούν.
και τα δύο σωστά δεν είναι;
επειδή εδώ είναι το δεν πληρώνω θρεντ:
Σύστημα αποτροπής λαθρεπιβατών στις αστικές συγκοινωνίες
Και στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ θα εγκατασταθεί Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου για την αποτροπή επιβίβασης ατόμων που δεν έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο κόμιστρο.
http://www.skai.gr/news/greece/artic...s-sugoinonies/
ε. σπασιμο απ'την πρωτη εβδομαδα, απλα τα πραματα.
ε και σου λεει μετα το κομιστρο 5 ευρο γιατι δεν εχουμε πετρελαια και να πλεροσουμε τους οδηγοι και δρομολογια ανα 1 ωρα... και 8000 ατομα σε καθε λεωφορειο και τα μισα λεφτα απο την δουλεια στα εισητηρια... φοβερη λυση... η καντε τα δωρεαν να καινε νερο με ρομποτ οδηγους και ολα κομπλε.
ti les twra... me poio dikaiwma? egine dikasthrio? ti skata ei auta. kai oi mpatsoi pou kolane. mas douleuoun? tha tous gamhsw to spiti.(o chuck norris xeprovalei apo mesa mou). perimenoume nea tou drakoafenth