CrippleHorse sxedon to 1/3 den einai kan metsal....kata t alla to avatar sou to eixa kanei t-shirt Sonic Youth
Printable View
CrippleHorse sxedon to 1/3 den einai kan metsal....kata t alla to avatar sou to eixa kanei t-shirt Sonic Youth
Έβαλα πράγματα που άκουγα όταν ένιωθα από τέτοια.
Το λιγότερο μέταλ είναι crossover thrash ξερω γω.
Τι λες, ότι τα death δεν είναι metal, ή ότι δεν έχω ούτε ένα angelwitch?
gia ta AC/DC,Motorhead,S.O.D., Carcass klp....min arpazese
Δεν αρπάζομαι, σιγά μην πλακωθούμε για το πόσο grind ήταν οι carcass.
Mάλλον το κριτήριο είναι δίσκοι που αν έδινες σε έναν μεταλλά θα τους άκουγε. Έτσι ναι carcass, όχι napalm death.
Όσο για τους motorhead, μάλλον καιροσκόπους τους λες. Τότε ήταν μεταλλάδες, πιο πριν πανκιά, μετά ροκ ν ρολ, ανάλογα με το τι πουλόυσε. Μόνο grunge δεν είπαν ότι έπαιζαν.
Οι S.O.D. πάλι μου αφήνουν ερωτηματικά. Καλά οι υπόλοιποι παίζει να παίρνανε στην πλάκα τους φασιστοστίχους αλλά ο μιλάνο στάνταρ θα τους εννοούσε. Τρελλό κόλλημα με τα χωσίματα όμως.
+κανενα εκατομμυριο!!!!!!Quote:
Originally Posted by CrippleHorse
καιροσκοποι.μια ζωη θα το λεω για τους σιχαμενους με την μισοπεθαμενη φωνη.
ο μιλανο ηταν και ειναι μεγαλος βλακας.απο αυτους,ο μονος με "καλη" νοοτροπια(μουσικα,ιδεολογικα) ηταν ο τσαρλι.ιαν αρχιμαλακας και λιλκερ αλλος καιροσκοπος και αυτος.
Τώρα βέβαια τοότι μια ζωή οι Motorhead λέγαν ότι παίζαν punk ή r'n'r αλλά όχι metal είναι σημάδι καιροσκοπίας φαντάζομαι τρελό .
Άσε δε που αλλάξανε και ΤΟΟΟΣΟ πολύ το στυλ τους (καλά ,μηλάμε για άλλη μπάντα έτσι - ειρωνεία εννοείται-) που είναι από φυσάει ο άνεμος πάω..........
exei plaka na sxoliazeis tous Motorhead me Sodom avatar pantws
Μόνο κανένα εκατομμύριο; Δώσε κι άλλο.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Συμφωνώ με πάνκη σε μουσικά θέματα πάντως. Δεν μπορώ να πέσω πιο χαμηλά. :P
πιστεψε με,εχεις πεσει και πιο χαμηλα(στα γονατα,σαπακιασμα απο δερματοφορουσα κτλ κτλ).
παντως για τους μοτορχεντ συμφωνουμε.πες μου οτι σιχαινεσαι και ac/dc,black sabbath και θα γινω ο νεος σου κολλητος.
re pAnkh ligo sevas ston Lemmy re....kai otan epeze to Hells Bells stin nToumpa wtoaspides forouses??
gia Sabbath st arxidiam
οταν επαιζε το πιο βαρετο και σιχαμενο κομματι στην ιστορια της μουσικης παγκοσμιως,εγω απλα αδιαφορουσα.χιλιες φορες το "μαγκια μου που ειμαι ΠΑΟΚτσης"
οσο αφορα τον σκατογερο με την χρονια βρογχιτιδα,την μερα που θα ακουσω τα χαρμοσυνα νεα για τον θανατο του θα κανω παρτυ.ειναι οτι πιο ελλεεινο και βαρετο εβγαλε ΠΟΤΕ η μουσικη,σε ΟΛΑ τα ειδη.
και επειδη θα μου πεις για την επιρροη της σκατομπαντας του στο πανκ,θα σου πω και εγω το εξης:οι μοτορχεντ θα ηταν ωραια μπαντα αν επαιζαν μονο σε γρηγορες ταχυτητες,εβγαζαν την σκατοροκια απο τα ριφφ τους,περιοριζαν τα ηλιθια σολο,ειχαν πολυ πιο κατεστραμμενους στιχους,καικυριως δεν τραγουδουσε ο αρχιμαλακας.
η απαντηση ειναι λοιπον zeke-dirty sanchez.
παντως υπαρχουν και πιο καθυστερημενες μπαντες.deep purple.ο ορισμος του "θελω να πεθανω απο την βαρεμαρα".
O Lemmy καιροσκόπος. Ε-ΛΕ-ΟΣ.
Ό,τι διαφωνία και αν έχουμε σε ο,τιδήποτε ρε πάνκη, δε πα να'ναι υπαρξιακό, μουσικό, ποδοσφαιρικό, ιδεολογικό, πάει κι έρχεται. Εδώ τραβάω γραμμή: Είσαι ΛΑ-ΘΟΣ. Δεν υπάρχει πιο αυθεντικό άτομο από τον Lemmy. Απλά δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ.
re mpas kai den eisai PAOKtshs??? ti einai auta pou les??
tespa o an8rwpas vghke me tin tsoper apo ton tafo de mporw para na ton agapaw....to mono kako einai oti vazei cocacola sto gouiski tou
ποτε ηταν αυθεντικος?οταν ηταν ροουντιε του χεντριξ και επαιζε στους sam gopal kai hawkwind και ηταν χιππης?οταν με τους ελεεινους το επαιζε μετα πανκ?οταν στις αρχες του 80 την ειδε χεβυ μεταλ?οταν πιο μετα αποφασισε οτι ειναι ροκαμπιλας?Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
σκατα αυθετικος ηταν.επειδη συνεχεια ΛΕΕΙ οτι "γαμαει,πινει,ξαναπινει και δερνει" δεν τον κανει αυθεντικο.τον κανει εναν (καλο μεν) μπαχαλο.απο τετοιους ξερουμε πολλους.αυθεντικος ομως?αρχιδια.οτι αρπαξει ο κωλος του.μεταλλαδες?μεσα!πανκηδες?με τα χιλια!ροκαμπιλια?ολοι δικοι μου ειστε!χελλς εηντζελς?αδερφια!φασιστες?κολλητοι!αναρχικοι?ωραιοι!μπαχαλοι!τα σπατε!
δημοσιοσχετιστας του κερατα.
αν θελεις να δεις και να πεις για αυθεντικους ανθρωπους,στο πανκ υπαρχει ο greg sage και ο ian mckaye,στο ροκ εν ρολλ ο fred cole(με προυπηρεσια στον χωρο απο το 1964!),στο μεταλ o angelripper.αυτοι ναι,ειναι αυθεντικοι.
minime,αυτα ειναι χανουμικα ακουσματα ρε.ηζι ρεβολουσιον και ετσι.εμεις ειμαστε υπερ της αποδομησης,ειτε με τον καταστροφικο τροπο των siege/doom ειτε με την παρανοια της lydia lunch.
Πανκη ενώ γενικά τα λες πολυ σωστά και ωραία μουσικά και όχι μόνο (είσαι ένας από τους ελάχιστους που με κάνουν να συμπαθώ παοκ) για Lemmy θα διαφωνήσω.αλλά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. είναι και οφ τοπικ αλλά δεν γαμιέται.