χαχαχ
Printable View
χαχαχ
Vic.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου αθλητική εφημερίδα, εκτός από μια φορά που είχα πάρει Πρωταθλητή στο Λύκειο.
Δεν με ενδιαφέρει τι ενδιαφέρει την Πράσινη και το Νέρμπι Καστίγιο.
Αν όμως για εσένα, που δεν είσαι καθυστερημένος μαλακιάρας (@sic), κάθε δύο άνθρωποι στον κόσμο που έχουν την ίδια άποψη, έχουν ίδιες και όλες τις άλλες και είναι μεμιάς brothers of blood, ε δεν μπορώ να σου απαντώ άλλο στα σοβαρά, που ήδη δεν το κάνω, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.
Ναι, δεν αμφέβαλλα. Όμως θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός ότι σήμερα ταυτίζονται οι απόψεις σας.
Μαν, ασχολείσαι με αθλητικές εφημερίδες.
μα τι επίπεδο!
E, ναι, πατάω ένα λινκ και κοιτάω τα πρωτοσέλιδα. Το αντίστοιχο με το χαζεύω στο περίπτερο τι κρέμεται. Δεν νιώθω πολύ άσχημα γι'αυτό.
Εγώ νομίζω πως θα έπρεπε να ανησυχείς!
(γενικώς)
Λες; Με λούζει κρύος ιδρώτας τώρα.
[quote=Raven Lord]Quote:
Originally Posted by "_UnHoLyMaRtYr_":3k6lvy6t
η δική μου γνώμη πάντως δεν είναι αυτή[/quote:3k6lvy6t]
επειδή βλέπω μια οργουελική άρνηση στην αναζήτηση του παρελθόντος, ας πω εγώ τη μαλακία μου:
πιστεύω ότι ο gayρος εκτίθεται στην ευρώπη, γιατί τουλάχιστο τις 5 (+1 η φετινή) από τις 11 σεζόν που πήρε πρωτάθλημα, έχει συνηθίσει να ευνοείται, όποτε χρειάζεται, με αποτέλεσμα να μην ζορίζεται να κερδίσει παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες. π.χ. χτες ο διαιτητής, παρά τη μέγιστη μπαρούφα να δώσει πέναλτυ σε ανατροπή έξω από την περιοχή, απέδειξε ότι ήθελε να παίξει 50-50 και ότι αυτά είναι τα "ανθρώπινα" λάθη. αποτέλεσμα, η διαρκής γκρίνια της εξέδρας κ του καρμοίρη, για φάσεις που σφύριζε (ή δε σφύριζε) οφθαλμοφανώς σωστά! επίσης, οι καλύτερες χρονιές του gayρου στην ευρώπη - δηλαδή πέρσυ και επί μπάγεβιτς η 8αδα - ήταν χρονιές που ευνοήθηκε λίγο ή καθόλου από τη διαιτησία. σύμπτωση?
άρα δεν πιστεύω ότι είστε κακηκακηκακη και άχρηστη ομάδα, αλλά καλομαθημένη. το κακό είναι ότι ακόμη και οι περισσότεροι οπαδοί κατά βάθος γουστάρετε αυτή την κατάσταση. βολεύει πολύ, αφού "το μάη θα είναι ωραία". όσο το "μάη θα είναι ωραία" εγώ θα χαίρομαι με ματς σαν το χτεσινό.
κλακ
ντόρτια
M, ναι. Ο Καρμοίρης γλύφει όσο δεν πάει μπας και καθιερωθεί σαν σπίκερ για τα ματς του Ολυμπιακού. Βασικά παπάρια έσπαγε. Για το γήπεδο, γενικά όλοι οι οπαδοί, σε οποιοδήποτε ματς γκαρίζουν, δεν είναι προνόμιό μας αυτό. Εσείς σκούζετε για 20 πέναλτι. Καμία σύμπτωση.
Ο λόγος που κάναμε μπόλικες σκατοπορείες είναι γιατί είχαμε ηθικό στο ναδίρ. Μπαίναμε ανθρώπινα, τρώγαμε ένα γκολ και καταρρέαμε, τρώγαμε 4. Είχαμε χρονιές που το παλεύαμε και ρουφάγαμε γκολ στο 80-90 φεύγα. Έχουμε περάσει από χρονιές που μας περάσανε πριονοκορδέλα. Γενικά, ωραία είναι αυτά τα σενάρια που κάπως συμπεραίνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να έχει πάρει 5-6 πρωταθλήματα αλλά συνήθως είναι αναλύσεις του καφενείου.
Αν και γενικότερα δεν συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφει ο Raven Lord στο πόστ, συμφωνώ στο ότι στο θέμα της διαιτησίας οι παίκτες είχαν καλομάθει και φάνηκε και χθες αυτό. Οι περισσότερες πτώσεις του Ντιόγο προκαλούσαν γέλια, σε βαθμό που να πέφτει με το που τον ακουμπάνε και έτσι να χαλάει επιθέσεις του Ολυμπιακού.
για πες και πού δε συμφωνείς για να το συζητήσουμε :P
ma giati to les ayto keldorain? symfwna me to dynamometro tou varouxa, stin fasi pou o (makis) diogo(s) trwei kitrini gia theatro yparxei ka8aro sprwksimo ara penalty kai min sou pw kai kokkini karta ston amyntiko. akou kei theatrinistika pesimata gia gelia ... tsk tsk tsk ...
Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στα αποτελέσματα της Ευρώπης το γεγονός ότι ευνοείται με τις υποδυέστερες ομάδες και τις κερδίζει εύκολα. Δεν λέω ότι δεν ισχύει , απλά ότι δεν παίζει ρόλο. Αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες που έχει συναντήσει, δεν είναι υποδεέστερές του, αλλά ίσες ή ανώτερες. Τώρα το ότι τα 11 πρωταθλήματα έχουν κάνει τους οπαδούς του να τον θεωρούν υπερομάδα και ίση με Ρόμα, Λυόν κλπ είναι άλλο θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι και να μην ευνοούταν στην Ελλάδα, πάλι θα έχανε τα ευρωπαικά που έχασε