Vikotnik μη μασάς!
Printable View
Vikotnik μη μασάς!
Προτείνω να φτιαχτεί νεο thread για τον Most ERtarded User 08-09.
H. :*
Hahahaha, in desperate need of love and affection.
ναι αλλα εσυ γιατι κραζεις καποιον για το προσωπο του?
Και μάλιστα ανώνυμα και εκ του ασφαλούς?
πόσο πιο κυρία ρε.
αλλά ναι,φτιάχτε θρεντ
Quote:
Originally Posted by Go4it
http://images.encyclopediadramatica....er_appears.gif
ο λαός θέλει απντέιτ :pingpong:
πραγματι ειναι αμαρτια να μην εισαι στη λιστα
καλυπτεις ολους τους ορους(εισαι βαζελος-ακους poison και το χαιρεσαι :disco: )
Εγω να μπω στη λιστα αυτη τη φορα? Αν και ημουν ανθρωπος την τελευταια σεζον, μου χει μεινει απωθημενο απο τις αλλες φορες που ολοι με βριζουν αλλα κανεις δε με βαζει σε τετοιες λιστες. Αλλα δε θελω να το κανετε σαν χαρη ε.
Εγώ απλά να πω να μη μπει στη λίστα ο πορνοοικολόγος γιατί δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον το πολ.
ας μπει επιλογή "άλλος" οπότε πάλι θα πάρει τα πρωτεία μια και θα συμπεριλαμβάνομαι εκεί.
κι εσύ φέρνεις λίγο από χιπνόσια, αλλά δεν τον έχεις φτάσει ακόμη. keep up the good work :)Quote:
Originally Posted by GG*
Εκ των δημιουργών. Δε θα γίνει update. Ο ένας έχει φάει ban και ο άλλος έχει στα αλήθεια εξαφανιστεί, εγώ πάλι βαριέμαι πολύ, άσε που πλέον τα πράγματα θα μοιάζουν σαφώς πιο υποκειμενικά και δε θα έχει πλάκα.
Αν θέλετε φτιάχτε άλλο θρεντ, αλλά να πω εγώ ποιός να το φτιάξει. Αν δεν βαριέται του θανατά ο σύμπος, μπορεί να υπάρξει κάποια έκπληξη.
FIXXXER, την προηγούμενη φορά είχα κάνει αγώνα να μπεις, αλλά οι άλλοι διαφώνησαν, δε θυμάμαι γιατί, σίγουρα όχι επειδή δεν το άξιζες όμως, ήταν τεχνικό το θέμα.