Ωστόσο, ανακύπτει ένα ζήτημα, δευτερεύον ίσως για κάποιους, ασήμαντο για άλλους, κατ' εμέ όμως χρήζει άμεσης, σ8εναρής και ατόφιας, ντόμπρας, γενναίας, γκαφράτης αποσαφήνισης. Ποιός ρώτησε;
Printable View
Ωστόσο, ανακύπτει ένα ζήτημα, δευτερεύον ίσως για κάποιους, ασήμαντο για άλλους, κατ' εμέ όμως χρήζει άμεσης, σ8εναρής και ατόφιας, ντόμπρας, γενναίας, γκαφράτης αποσαφήνισης. Ποιός ρώτησε;
Quote:
Originally Posted by Deggial
Και μάλιστα δεν τραβάει κανένα ζόρι να κυκλοφορεί με τα παπάκια όπως μερικοί-μερικοί με πολλά κόμπλεξ φιλαράκι. Δηλαδή το 70% των Ελλήνων που πληρώνουν ένα ολόκληρο μηνιάτικο για να αγοράσουν... σίδερα, για να πει ο (πάμπλουτος) γείτονας "πώ πω! τι αμαξάρα έχει ο πούστης!"
Ειρωνία και μαλακία. Ωραίος συντονιστής είσαι βρε μπάμια.
eparsi kai vrisidi!
oraios xristis eisai re mapa!
Πεταγμα σαν ψωλη κοκκορου και σκωπτικισμος.
ωραιος χρηστης εισαι μωρη αγγιναρα.
Αν δεν υπηρχαν χαραμοφαηδες σαν και του λογου μας, θα μενατε ακομα μεσα στις σπηλιες και θα χεζατε κατω απο τα δεντραQuote:
Originally Posted by Aigeas
Εγώ πάντως τώρα ειλικρινά δεν έχω καταλάβει, που είναι το κακό στο να είσαι χαραμοφάης και να ζεις από τη σύνταξη των γονιών σου ξύνοντας όλη μέρα τ @@ σου και κάνοντας την αυτοκριτική σου ή χαβαλεδιάζοντας στο er με τα μεταλικά σου φιλαράκια.
Πουθενά μωρέ, δεν βλέπεις τον ίδιο; Μέσα του έχει βαρεθεί τα χρήματα γιατί δεν έχουν πραγματική αξία και έρχεται συνεχώς να κάνει παρέα μαζί μας, τους φτωχούς πλην γνήσιους.
Σιγά μην το παραδεχτεί βέβαια. Η κότα.
1ον.θα συμφωνήσω με τον ικονοκλαστ σε ένα βασικό σημείο.Ποιος ρώτησε?
2ον. Μου τη σπάει που το μόνο που μαθαίνω συνεχώς από αυτό το θέμα είναι το τι έκανε ο αιγέας στη ζωή του.Τι θα κάνει.Πως ζει.Που πήγε να ταίσει σκυλιά χθες κλπ τέτοιες άχρηστες πραγματικά πληροφορίες.
3ον.Αιγέα από μουσική τι ακούεις?δλδ πως σου χει κάτσει η φάση γιατί στην τελική το φόρουμ έχει να κάνει με τη μουσική και τους χρήστες του που γουστάρουν και παράλληλα εκφράζουν κ άλλων ειδών απόψεις.
4ον.ποιος σου είπε εσένα ότι δεν έχω μέλλον και πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ρε μπασμένε κοντέ λυγνέ κομπλεξικέ που έχεις μπει και μας έχεις περιγράψει την ονειρική ζωή σου λες και κανένας χέστηκε γι αυτό.Εχω δουλέψει φίλε πολύ καιρό για να βγάλω τις διακοπές μου και για να κάνω τις αγορές μου,σπουδάζοντας παράλληλα.Αλλά και αυτό να μην έκανα εσύ και τα συμπεράσματά σου είστε ένα και το αυτό.Άκυρα-και χωρίς λόγο ύπαρξης.
5ον.Μπράβο Αιγέα για τη συλλογή με τις μηχανές σου.Κρίμα που δεν θα προλάβει να τις χαρεί ο γιός σου καθώς αυτή την φορά πέρασε κοντά η φωτιά την επόμενη θα περάσει μέσα από το γκαράζ σου.Ή μήπως θα βάλεις ,όπως έκανε το καζίνο,όλα τα πυροσβεστικά να προστατεύουν το σπίτι σου?Με 5000-10000 και ο φίλος ου ο πολύδωρας θα έρθει να προστατεύσει τα υπάρχοντά σου.
6ον.Τη γνώμη μου για το στρατό και τις μεθόδους του και πόσο μάλλον την υπαρξή του θα τη βρείς γραμμένη στο καζανάκι στο underground στα εξάρχεια.Καλά για τα ΟΥΚ δεν το συζητώ.
7ον.Πως και απο δώ?
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Αρχικά μπορεί και να φαίνεται εξυπνάδα αλλά εμείς οι ρωμαίοι είμαστε οπαδοί του acta non verba. Και στην Ελλάδα έχει πέσει πολύ μπλα-μπλα τώρα τελευταία, αμπελοφιλοσοφία, η κακούργα η κοινωνία και άγιος ο θεός. Και λέω "τώρα τελευταία" διότι για να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις σήμερα διάφορα, χιλιάδες χιλιάδων δούλεψαν σαν τους σκύλους, στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Το γεγονός και μόνο ότι όταν μιλάμε για λεφτά το μυαλό σας πάει ή σε κομπίνα ή σε πλάγια μέσα ή σε αρπαχτή, ή σε ρουφιάνους της αστυνομίας είναι σημείο των καιρών. Βλέπεις κάποιοι εξυπνότεροι σας έχουν περάσει μια πολύ βολική ιδεολογία για εκείνους, έτσι που μπορεί ο καθένας να σπάει ανενόχλητος το αυτοκίνητο του άλλου και στο όνομα της δημοκρατίας να υπάρχει μια γενική ατιμωρησία αλλά αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το παραπέτασμα καπνού για να κλέβουν τα πασοκικά και τα άλλα λαμόγια και να μένουν το ίδιο ατιμώρητοι: δημοκρατία έχουμε! Σιγά μην πάει κανένας φυλακή για τα ομόλογα. Είναι το ίδιο παράνομος όσο του να άνοιγε το κεφάλι κάποιου με μία πέτρα. Και επειδή ούτε αυτός ο κακομοίρης με την πέτρα πάει φυλακή η λέξη δημοκρατία έχει γίνει το συνώνυμο του μπουρδέλου. Κι εγώ στην θέση των αριστερών λαμογιών το ίδιο θα έκανα, θα σας άφηνα να σπάτε το κεφάλια σας μεταξύ σας, για να μπορώ να κλέβω σαν άρχοντας. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα, είναι οι αμερικανοί και οι εβραίοι. Βασικά για όλα ευθύνεται κάποιο τρίτο φανταστικό πρόσωπο, έτσι είναι βολικό να διαδηλώνεις στην αμερικανική πρεσβέια και να ξεχνάς τα προβλήματά σου που έχουν άμεση σχέση με την φτώχια σου. Θα σου κάνουν πλύση εγκεφάλου 20 χρόνια με το πολυτεχνείο, αλλά τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Όταν ήρθαν οι πρώτοι δάσκαλοι των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ άρχισε αμέσως η πλύση εγκεφάλου που σε εμάς τις πρώτες γενιές μπορεί να μην είχε αποτέλεσμα, είχε όμως σίγουρα στις επόμενες γενιές. Σας κάνουν ότι θέλουν με άπειρα μέσα και μάλιστα έχετε την ψευδαίσθηση ότι ζείτε στο πιο δημοκρατικό μέρος του πλανήτη. Που μπορείτε να γράφετε "αη γαμήσου", γαμώ την δημοκρατία μου.
Δεν σου λέω τι να κάνεις τώρα που χαίρεσαι την σύνταξη των γονιών σου, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προβληματίζεσαι τι θα γίνει μετά τον θάνατο των γονιών σου, γιατί αυτοί μια μέρα θα πάνε στο διάολο εσύ όμως θα μείνεις στην κόλαση. Και όταν δεν υπάρχει το ρωμαϊκό "acta" τότε υπάρχει το σαουδαραβικό "τα ξύνω όλη μέρα και είμαι σ' αυτήν την κατάσταση 2000 χρόνια, ας είναι καλά η φούντα". Ο σεϊχης όμως περνάει μια χαρά.
egw proswpika de tha eixa kanena apolytws provlima na yiothetisw ton pitchfork. :pink:
Quote:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :behead: :behead:
Quote:
Αμπελοφιλοσοφίες καφενείου.Quote:
Το κουότ αυτό είναι προϊόν οξυδέρκειας και μονάκριβη αλή8εια.Quote:
Πέρα απο αυτό, φίλε αιγέα εγώ σπάζω άμαξες και καίω καφάο γιατί έτσι μου τη βαράει. Αν πετύχω το δικό σου κάρο που 8α είναι καλογυαλισμένο γιατι το πήγες να το πάρουν οι καμαραμάνοι απο το άουτομότοσπώρ, 8α το σπάσω και μετά 8α το κάψω και μετά 8α το φάω. Αλλά 8α αφήσω λίγο για τα αλβανά που σερβίρουν φραπέδες στις καφετέριες σου. Αυτό είναι acta non verba!
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Eγώ μπορεί να είμαι χρήστης με ποταπούς και πανάθλιους σκοπούς. Αλλά είμαι χρήστης. Ο ρόλος όμως του συντονιστή είναι να προσπαθεί να μαζέψει κόσμο, όχι να προσπαθεί να τον διώξει. Και εν πάσει περιπτώσει themimage για να περάσω την ώρα μου ήρθα για να γράψω και να διαβάσω "άχρηστες πληροφορίες". Αν έχεις ξεπέσει στο τριπάκι themi να μπερδεύεις την μουσική με τις ιδιολογίες και τα κινήματα, τότε τελικά μια χαρά τα πάνε οι φίλοι σου οι εβραίοι. Αυτός ήταν και ο σκοπός! Τώρα τι ακριβώς θα κάνεις, την επανάσταση της EMΙ;Quote:
Originally Posted by lab
Υ.Γ
Κάλε μου ιζνογκούντ το πολύ-πολύ να κάνεις ζημιά σε κανέναν συμμαθητή σου ή στο αμάξι του θείου σου. Εγώ έχω ασφαλισμένες και τις τρίχες του κώλου μου.