καυλα. ξαναδιαβαζω τωρα τα βιβλια και με βλεπω να μην γραφω προταση για διδακτορικο...προκειμενου να μαι ετοιμος για το 5ο στις 12 ιουλιου!γιεα!
Printable View
καυλα. ξαναδιαβαζω τωρα τα βιβλια και με βλεπω να μην γραφω προταση για διδακτορικο...προκειμενου να μαι ετοιμος για το 5ο στις 12 ιουλιου!γιεα!
Off the top of my head, που λενε και οι φιψψερς, και επειδή βαριέμαι να πάω να τσεκάρω: εκεί λίγο πριν τη φωτιά, η Durrrrr δεν είπε και καλά ατρόμητη στη καυλέσσι ότι τώρα πια ο drogo δε θα βιάζει και ότι ο αγέννητος γιος της που θα καλπαζε το κόσμο όλο, δε θα μπορέσει να βλάψει κανέναν κάτω από τη κυριαρχία του και μπλαμπλα και δε φοβάται ότι και να της κάνει η άλλη;
Εμένα μου κάνει για προμελετημένο :P
νομίζω ούτε ο μαρτιν δεν το έχει αναλύσει τόσο :ρ
αυτά είπε ναι, αλλά ποιο ήταν το σχέδιο; να σκοτώσει το drogo όπως να 'ναι και πίστευε ότι o επόμενος Khal θα σκότωνε το μωρό; το μωρό όμως πότε έγινε μέρος του blood magic και γεννήθηκε τέρας; εκτός κι αν τα είχε προβλέψει αυτά κάπως. και μιας και το πιάσαμε, οι bloodriders του drogo, γιατί δεν πέθαναν μαζί του; Βρήκαν ευκαιρία επειδή "ζούσε" και έφυγαν;
Μα με τον θάνατο του ντρόγκο η ντάνυ και το μωρό έπαυαν να έχουν οποιαδήποτε αξία. Χωρίς καλ, σταματούσε και η ντάνυ να είναι καλίση, έγκυος ή μη.
Εγώ απ'το βιβλίο είχα καταλάβει πως σκόπιμα τον έφαγε η μιρρι.
στη σκηνη με blood magic ναι, σκόπιμα. Η διαφωνία είναι για την αρχη που κοίταξε την πληγή του.
Δεν έχει και πολλή σημασία. Ακόμα και με το μπλαντ ματζικ να της μπήκε η ιδέα, δε χρειαζόταν να έχει προβλέψει πως θα γίνουν έτσι τα πράγματα με το μωρό για να πετύχει τον στόχο της. Και υγιές να έβγαινε, θα ήταν άχρηστο χωρίς τον πατέρα του.
Κατα τ'άλλα δε θυμάμαι λεπτομέρειες απ'το βιβλίο, αλλά μου'χε αφήσει την αίσθηση πως εξ'αρχής σκόπευε να τον φάει.
δηλαδη,για να καταλαβουμε και εμεις που δεν ειδαμε ακομα το 10,η ψυχη του μωρου που εβγαλε η τιγανερι μπηκε στον ντρογκο;
Ε δείτε το ντε
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ln...vxlto1_500.jpg
δεν κρατηθηκα :touched:
pinkara
κανα καλο τορεντ για το 10;
Όλα tvtorrents.com - δώστε invites, μην είστε πουστρέλια.
Ειδα μολις το πρωτο επεισοδιο, φαινεται να εχει πολυ ψωμι!
Καλα εννοειται πως θα το σκοτωνε το παιδακι, δεν αμφεβαλλα δευτερολεπτο.
Κατα τα αλλα, χαιρομαι παρα πολυ που οι Blind Guardian εβγαλαν ενα τελευταιο καλο αλμπουμ περυσι για να κλεισουν την καριερα τους αξιοπρεπως, καθως λογικα εχουν κλειστει σε καποιο δωματιο εδω και 2 μηνες ολοι μαζι και τον παιζουν σε κυκλο.
Γενικως βυζια, σπαθια, κεφαλια, πουτσα και ξυλο.
O πιο τελειος χαρακτηρας της σειρας με διαφορα:
Spoiler