ναι το ξέρω, κι εγώ γαμάω νον-σινγκλ μάνες
Printable View
ναι το ξέρω, κι εγώ γαμάω νον-σινγκλ μάνες
ΠΟΡΝΕΣ ΟΛΕΣ
πάντως στον κομμουνισμό η κοινοκτημοσύνη των γυναικών μου ακούγεται απλώς σαν να λες ότι όταν κάνω διάλειμμα απ' τη δουλειά θα μπορώ να πηδήξω τη συνάδελφο. Η απελευθερωμένη γυναίκα ως αντρικό κομφόρ, τι ωραία!
Εκείνη δε θα μπορεί να το πει αυτό δλδ;
μόνο αν περιμένει περίοδο
:fear:
Βλακάλκη τι δε κατάλαβες απο το απόσπασμα;
Πρώτον, θα πρότεινα σπλιτ "Το Γυναικείο Ζήτημα".
Δεύτερον, συμφωνώ με την κοινοκτημοσύνη των γυναικών και ένα αντι-πατριαρχικό πρότυπο, συμφωνώ με την κατάργηση της γυναίκας ως εργαλείο παραγωγής, διαφωνώ με την μετατροπή της σε κομφόρ. Απελευθέρωση των παθών απο οποιαδήποτε ηθική θέλει αυτό, όχι απλά μια ηθική που έρχεται ως μεσσίας επειδή χαρίζει δικαιώματα.
on topic
αναφέρθηκε κάπου, νομίζω ο τελίτσας, ότι ένα σωρό 18ρηδες υπάρχουν στο στρατό και δεν γίνεται τίποτε από αυτά που λέμε.
Ναι, μόνο που υπάρχουν ένα σωρό ηλικίες στο στράτευμα και λίγο πολύ οι 18ρηδες αισθάνονται και μειονεκτικά. Ομως όταν το σύνολο του στρατού θα είναι 18-19, τότε ο μέσος όρος διανοητικού επιπεδου, αν μπορώ να το πω έτσι, θα είναι πολύ χαμηλός και αυτό που φοβόμαστε οι περισσότεροι θα γίνει πλέον πολύ ορατό.
Επίσης, οσο και να λέμε ότι στις παρελάσεις πηγαίναμε για να χάνουμε μάθημα, κλπ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποδέχεσαι και την κυρίαρχη εθνική ιδεολογία, άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο. Αλλωστε τα βλέπουμε στο τι ψηφίζει ο κόσμος και λίγο πολύ ποιές είναι οι μέσες απόψεις του. Δυστυχώς δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ νέων και ενήλικων, όπως υπήρχε παλιότερα (που ήταν πιο προοδευτικοί οι νέοι).
Ευτυχώς που τον έκανα ιγκνορ το μπούστη
Ψιτ, μαχίμια, εσείς που λέτε 3 μηνάκια εντατική εκπαίδευση και τέλος, σοβαρά θα αντέχατε 3 μήνες πούτσα εκπαίδευση;
Όπως είπε ο πίτσφορκ 1000 φορές 12 μηνάκια χαλαρότητα, οι τελευταίες μεγάλες διακοπές στη ζωή μας ως την σύνταξη και όλα τα άλλα παρά 3 μηνάκια πούτσα. Αφού οι μισοί ήδη δεν την παλεύουν από τα κέντρα(που τα περισσότερα είναι κατασκηνώσεις), που να τους βγάλουν για ασκήσεις/σκηνάκια/κλπ. Και από προσωπική εμπειρία δε μιλάω, εγώ πέρασα μια χαρά θητεία, αλλά από σειρούλες μου που την βγάλαν πχ στην 50στή και τους πήγαινε βδομάδα βολών/ΣΚ off/12ήμερο/ΣΚ οφφ/πλωτά, ε δεν την παλεύαν και πολύ τα παιδιά και με το δίκιο τους. Που να είναι 3 μήνες σερί πούτσα δηλαδή, εκεί να δείτε αυτοκτονίες και αναβολές και τρελόχαρτα και άλλες γιωτοπίπες.
Ή θα μπορούσαμε να είχαμε 0 μήνες θητεία αντί να συζητούμε μαλακίες.
συμφωνώ με deggial...
και να παίρνουμε μισθοφόρους-εποπ από την επαρχία 17-18 χρονώ παιδιά που δεν έχουν λεφτά να σπουδάσουν...
υπέροχα...
Έχεις δίκιο, είναι πολύ καλύτερα να αναγκάζουμε όλους τους άνδρες να χάνουν ένα χρόνο από την ζωή τους σε έναν στρατό που κάνει ακόμη τα πάντα με το χέρι, λειτουργεί με βύσματα, έχει υπεράριθμους αξιωματικούς και παραπανίσια στρατόπεδα που ο μόνος τους ρόλος είναι να τρέφουν τους προαναφερθέντες υπεράριθμους.
Ναι.