το από πάνω είναι πινκ ποστ.
Το άλλο σχόλιο έφαγε κατραπακιές, γιατί είχε ήδη μπει, και δεύτερο είσαι οφτοπι :) αλλιώς βάλτο και στο αθλετιξ
Printable View
το από πάνω είναι πινκ ποστ.
Το άλλο σχόλιο έφαγε κατραπακιές, γιατί είχε ήδη μπει, και δεύτερο είσαι οφτοπι :) αλλιώς βάλτο και στο αθλετιξ
Ο παπάς της γειτονιάς, που είναι αρκετά μικρότερός μου, μόλις με αποκάλεσε "μανάρι μου"...
Να κολακευτώ ή να ψαχτώ;
pes tou na mpei er
Στο σουπερμάρκετ:Αρκουδιάρα γραία 1.90 120 κιλά με χέρι μυδράλιο και κότσι ίσαμε το κεφάλι μου.Καρότσι γεμάτο ΜΟΝΟ ΚΟΑ ΚΟΛΑ.Χαραμισμένο αστέρι των γιγάντων του κατς.Σφαλιάρα και μνημόσυνο.Τάκη φουκαρά σε λυπάμαι.Φόβος.
είναι ωραίες τύπισσες αυτές. σουπερ μάρκετ είχα πετύχει μια αντίστοιχη(όχι και τόσο γραία όμως) γεμάτη παρακμιακά φυλακόβια τατουαζ με το εντυπωσιακότερο
να βρίσκεται στον πήχη και να γράφει ''αεκαρα(+μπόμπα) πάρος λιμανάκι +ημερομηνία''. φόραγε μαύρη μπλούζα πανηγυριού i love aek, μαύρη και γεμάτη τρίχες από γάτα, βλέμμα ζαμπονιασμένο και έσερνε το μαναράκι της, το πολύ 20 ετώνε, που είχε και αυτό ζαμπονιασμένο ύφος.
αχ, πρεζοαγάπες!
Ξαναedit: Καλημέρα παιδιά. Χρειάζομαι έναν Λαμιώτη να με φιλοξενήσει απόψε, σε περίπτωση που ξεμείνω στη Λαμία. Θα είμαι στο πισι ώς τη 1μιση, στείλτε πιεμ αν καποιος μπορεί πληζ.
ο Αγγελος απο Λιβανατες σου κανει?
Στείλτε πιεμ σε μιτσμανν η skalani caveman να σας δωσουν το κινητο μου.
Ξέρω χεστήκατε και τέτοια αλλά έχω μιαν απορίαν (δεν ξέρω καν σε ποιο θρεντ να το ποστάρω):
Γράφω CD με τραγούδια για να τα παίζω στο αμάξι.Όταν τα κάνω WMA ναι μεν ακούγονται ωραία (καλη ποιότητα) αλλά δεν χωράει αρκετά το CD.Από την άλλη όταν τα περνάω σαν MP3 ναι μεν χωράει αρκετά αλλά δεν ακούγονται καλά.Τι μπορώ να κάνω για να το μπαλάρω;
mp3 320kbps ή V0.
κάντε ένα like κι ένα tweet όποιος μπορεί τούτο δω, θενκς.
http://www.redbullbedroomjam.gr/band...he-giant-face/
Ρωτάς κάποιον πόσο θα χρεώσει για ταχυδρομικά και παίρνεις την παρακάτω απάντηση...
Quote:
δεν ξερω εξαρτατε απο το βαρος, του φακελου τις φουσκες που θα βαλω για προστασια, και αν ειναι καποιο χαρτινο κουτι που περιεχει το δισκακι η οχι.
επαγγελματιάς όχι αστεία.