μπαν ρε ηλιθιε
Printable View
μπαν ρε ηλιθιε
δεν εχω ριξει ποτε μουτζα χωρίς να διαφωνώ και γενικά δεν το χρησιμοποιώ αν δεν έχω διαβάσει τι γραφεται. Βασικά σε αυτο εισαι λαθος ομπιουανκενοτσο.
http://img.4plebs.org/boards/tg/imag...6577470976.gif
:touched: :touched: :touched:
έχει ασχοληθεί κανείς με πωλήσεις μέσω ebay?
δεν έχω ιδέα τι κάνω στο παρτ με τα μεταφορικά, αν δε βαριέται κάποιος ας στείλει ένα πμ να βοηθήσκει
φραπε γιακομπς ή νεσκαφε?
αν έχεις συνηθίσει νεσκαφέ τότε ο γιάκομπς ίσως σου φανεί "κάπως" αλλά κομπλέ είναι.
Πάντως όσο θυμάμαι ήταν φθηνότερος, έστω και λίγο.
Όχι, όχι και πάλι όχι. Μην το κάνεις. Αν έστω και μια φορά στη ζωή σου έχεις πιει nescafe, οι jacobs, carrefour ή ό,τι άλλη nescafe-κόπια έχει βγει είναι το χειρότερο ΚΡΥΘΑΡΟΖΟΥΜΙ ever.
Σε παραπέμπω στο post που έκανα περί καφέ (τυπου nescafe), όπου προτείνω με πάθος τον douwe egberts. Βανίλια, αν δεν θες κάτι το ιδιαίτερο από άποψη γεύσης. Τα άλλα, φουντούκι και καραμέλα, δεν έχω πιει, αλλά γενικά οτιδήποτε με γεύση με αηδιάζει.
παντως εγω σε κατι περιεργα μερη που πηγαινω και παιρνουν τα φτηνιαρικα, μου καλοφανηκαν σε γευση.
κυριε τσιμπουκλανο.
oreos o douwe egberts.
πρεπει ηδη να εχεις πιει καφε για να το προφερεις
23/6 deftones λέει
μέχρι και εγώ έριξα το ταληράκι μου ... ήμαρτον ρε :P
χθες ήμασταν: ένας ναρίτης, μία που το 12 το είχε ρίξει σε πρώτη φάση ανταρσύα αλλά μετά αποφάσισε να απέχει, μία αναρχική και δύο που είναι υπέρ του πολιτεύματος έτσι όπως είναι γιατί αυτό ξέρουμε αυτό αγαπάμε και παίζαμε μονόπολη μέχρι που οι 3 πρώτοι και οι 2 τελευταίοι ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να έχει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.
με τα 3/4 του ταμπλό δικό μας, μας έσκισε η προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία όταν έπρεπε να πληρώσουμε φόρο για τα ακίνητα.
η μονόπολη είναι σε δραχμές.
θα μπορούσε να μπει και στα ανέκδοτα.