http://youtu.be/ZjVEj5DsPvU
Κλάμα
Printable View
σημερα τελος regular season :-)
Breaking down Eastern Conference playoff scenarios
Breaking down Western Conference playoff scenarios
Ανατολη παιζεται μια θεση Indiana με Βrooklyn
Δυση Pelicans με ΟΚC
θαναι ωραιο το Pelicans-Spurs το θελει και το SA το ματς
Θέλω: να κάνουν το break Boston, Bucks, Spurs
Ποντάρω ότι θα κάνουν το break Wizards και Spurs
Είδε κανείς το Pelicans - Spurs? Μου φαίνεται ο Popovich έκατσε και διάλεξε Clippers, χάνοντας τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα απέναντι στο Dallas.
το άνοιξα στο δεύτερο δεκάλεπτο είδα και το τρίτο και η αλήθεια είναι πως ότι σούταραν οι Pelicans έμπαινε. δε νομίζω ότι το δώσαν
De nomizo. Stin proti periodo oi Pelicans eixan 15/22 sout kai piran diafora 20 ponton pou akoma kai mia apeiri sxetika omada mporei na kratisei apenanti stous Spurs an exei os kinitro tin eisodo sta playoffs. Ase poy o Davis ta gamise ola akoma mia fora. Stin pragmatikotita sti Dysi mono ena einai to ksekatharo favori, ki auto einai oi Warriors apenanti stous Pelicans. Ta alla 3 zeugaria einai ligo eos polu amfirropa, opote oti kai na dialege o Pop pali dunato match up tha itan. Kai to Memphis exei to safes provadisma apenanti se Portland, alla tha deiksei.
Thelo break Boston, Spurs, Dallas, Portland (vgike 4o alla exei meionektima edras)
Vlepo break Washington, Spurs mono
τοδα κι εγω το χτυπησε κανονικα ο Pop κατεβασε κανονικη ομαδα(αμα ητανε εβαζε κλασικα τα δευτερα) και λογικα θα προτιμουσε το Νταλας με πλεονεκτημα παρα Κλιπερς
μπηκαν φουριοζοι οι αλλοι και πηραν την διαφορα
δεν εχω δει τι εγινε στο Τοροντο-Wizards θα βαλω προγνωστικα :D
ATL-BRO 4-1
CLE-BOS 4-0
CHI-MIL 4-2
TOR-WAS 2-4
GSW-NO 4-1
HOU-DAL 4-3
LAC-SA 2-4
POR-MEM 2-4
για Conference finals ΑΤL-CLE και GSW-SA
Εγώ αυτά λέω. Παίξτε να βγάλετε λεφτά. (η εικόνα είναι λάθος, όπου pacers βάλτε nets)
http://83.212.116.170/predictions.png
GSW-NOP:4-0
POR-MEM:2-4
LAC-SAS:1-4
HOU-DAL:4-2
ATL-IND:4-0
TOR-WAS:3-4
CHI-MIL:4-1
CLE-BOS:4-0
Ο Ομ ψηθηκε για Ιντιανα τελικα κι οχι για Μπρουκλιν :P
Συμφωνω με ολες τις προβλεψεις του αποπανω, σχεδον ακομα και στα σκορ:
GSW - NOP 4-0
POR - MEM 1-4
LAC - SAS 2-4
HOU - DAL 4-3
ATL - BRK 4-0
TOR - WAS 2-4
CHI - MIL 4-1
CLE - BOS 4-1
Derrick Rose απο τα παλια, μετα απο 3 χρονια σε παιχνιδι playoffs:
ΕΜ ΒΙ ΠΙ! ΕΜ ΒΙ ΠΙ!
Πειτε και για πλεηοφφς τιποτα. Ξεκιναμε Κληβλαν - Σικαγο σημερα.
δεν εχω δει ακομα 2 round
με καθυστερηση ειδα τo G7 του LAC-SA γενικα ματσαρες τρομερη σειρα κριμα που ηταν 1 round
κατα τα αλλα ψιλοψοφιος ο 1 round
Φάπες στον ΛεΠρο και τους Καβς κι όλα τέλεια!
Curry συγκινητικός σαν παίχτης, αλλά και στον λόγο του. Παρόλο που ξεκίνησε με βλακειούλα "I want to thank first of all, my lord and savior Jesus Christ" :p
:touched:
Η τεραστια μαλακια με αυτο ειναι οτι δεν ηταν στα μουτρα του ΕΜΕΤΟΥ.
Για οποιον ειδε/κατεβασε το ματς, θελω να μου πειτε με το χερι στην καρδια αν ειναι ιδεα μου ή οι διαιτητες προστατευουν Λεμπρον και Καβαλιερς υπερβολικα πολυ εξωφθαλμα.
Εχω διαφωνια με εναν φιλο μου, ο οποιος με εχει κανει να αμφισβητησω αυτα που βλεπω μπροστα στα ματια μου και προσωπικα τα θεωρω εντελως τραγικα.
Διαβαζοντας και τυχαια σχολια απο δω κι απο κει, ειδα οτι σχεδον ολοι τα βλεπουν επισης, αλλα νιωθω οτι ειμαι τρελος οταν μιλαω μαζι του.