Τώρα γράφει και αυτά:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 14-03-2014 16:08 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 14-03-2014 15:24 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Λογικά τη γλίτωσα
Printable View
Τώρα γράφει και αυτά:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 14-03-2014 16:08 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 14-03-2014 15:24 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Λογικά τη γλίτωσα
Ξέρει κανένας κανένα σκληρόπετσο δικηγόρο για εργασιακά; Πρώην αφεντικό γαμώ τα παιδιά του, χρωστάει (πολλά) δεδουλευμένα, καταλαβαίνει μόνο από χόντρους τσαμπουκάδες/σφαλιάρες, τις οποίες δεν προτείθεμαι να ρίξω, γιατί δεν είμαι τέτοιο άτομο και γιατί να γίνω για αυτούς, οπότε η φάση πάει μονόδρομος καταγγελία αλλά τα μουνιά έχουν λέει "δικό τους στην επιθεώρηση εργασίας που τον λαδώνουν για θάβει τις καταγγελίες ξερωγώ". Όπερ ζητάω δικηγόρο έμπειρο για κατάθεση αγωγής (ή και κανά τοκογλύφο με γορίλες να τους τα πάρουμε με σφαλιάρες, νο προμπ). :) Θενξ!
Παίρνεις τον ηλεκτρικό από κηφισσά προς πειραιά και κάπου στη νέα ιωνία ανεβαίνει μια πιτσιρίκα(15?) μιλώντας στο κινητό.
Δεν είναι ότι είσαι περίεργος ρε παιδί μου(καλά ίσως και να είσαι) αλλά μιλάει δυνατά το κορίτσι στη φίλη της και αναγκαστικά ακούεις τα πάντα.
Ξαφνικά και μετά την ατάκα ''θα τον χωρίσω τον μαλάκα σε μια βδομάδα. θα του πω δεν πάει άλλο και μετά θα τα φτιάξω με τον γιώργο'',
από το στόμα της βγαίνει η εξής φράση:
''Ελα ρε συ μαρία, είναι καλό παιδί ο τάδε. Μπορεί να μην είναι κάγκουρας αλλά είναι καλό παιδί'' x3.
Το ερώτημα που με βασανίζει από το σάββατο λοιπόν, δεν είναι τι ναρκωτικά παίρνουν τα πιτσιρίκια και γιατί δεν τα προλάβαμε εμείς.
Το ερώτημα είναι, πότε απέκτησε η λέξη ''κάγκουρας'' θετική έννοια. χάνω κάτι? πείτε, είναι σημαντικό.
Μπες σε ένα καγκούρικο club και δες τι τύποι γαμάνε. Για αθήνα δεν ξέρω, αλλά θεσσαλονίκη w, ice, coral. Get your answer.
βρε δεν διαφωνώ στον αν μουσκεύουν ή όχι οι κάγκουροι. το να λένε όμως την λέξη με θετική χροιά δεν το είχα ξαναπετύχει.
Ποστ υποστηριξης σε Ονιμποτσο.
Αδικο το μπαν, οσο κι αν αγαπω και στηριζω Σαμπρελα, καθως εχει βελτιωσει απειρα το φορουμ οσο ασχολειται με αυτο.
Ομως αν ειναι δυνατον να μπαναρουμε εναν τυπο επειδη εχει αισχρο χιουμορ, επειδη πρηζει αρχιδια σε οσους πρωτα ασχολουνται με αυτον, και επειδη εκατσε κι εριξε καμια πενηνταρια μουτζες ως αντιδραση στον φοιτητη που του ζητησε φοιτητικο εισιτηριο με 500ευρω. Αν ειναι ετσι, να μπαναρουμε και καθε μαλακα που μουτζωνει οποιον εκφραζεται με αντιθετη αποψη για οτι μαλακια σειρα/ταινια/μουσικη μπορει να γουσταρει ο πρωτος μαλακας (και προβατο). Πιστευω πρεπει να αρθει το μπαν, υπαρχουν και υπηρχαν πολυ (και πολλοι) πιο ενοχλητικοι χρηστες.
για τη γιουλάι σας πήρε 3 τόπικς, 2 πολλ και 3 μήνες που σας παρακάλαγε όλο το φόρουμ να το πάρετε απόφαση, τον ονιμπότσο τον στείλατε απ'το πουθενά και αυθαίρετα? δε πάμε καλά, εκτός αν υπάρχει backstory που δεν έγινε public
κατι παραπανω απο τρεις μηνες....
κι εγω διαφωνω με το μπαν στον ονιμποχα, το παλικαρακι απλα ειναι 33 χρονον με περιπτερο και παιδι
ας του δωθει λιγος χρονος να στροφαρει
btw η γιουλαι εχει αλλαξει ως και παροχο για να μπει
πιστεψτε με δεν χανει τ ι π ο τ α απο οσα γραφοντε
Έλεος, αντί να μπανάρετε κανα τσόνο μπανάρατε τον ονιμπότσο;
egw genika diafono me ban kai tetia skinika protimo o malakas xristis na troei xlepes kai vrisidia kai an den antexei na figei monos tou h apla na strosei xaraktira
alla edw 8a kanw mia e3eresi
o samprelas fteei gia to adiko ban tou onibocho
na ginei poll kai na dio3oume ton samprela
Σοβαρά έγινε μπαν; Όσον αφορά αυτά που ξέρω, ίσως ήταν too much. Αλλά ίσως είναι και κάτι που δεν ξέρω.