Steve, εσυ;;;;
Printable View
Steve, εσυ;;;;
λολ
κατι δεν πιανω?
ακυρο δεν ειχα δει το απο πανω ποστ
postara pio polu gia na ekfrasw ton apotropiasmo mou (san mh empeiros me to xwro). apo ekei kai pera alla logia na agapiomaste, emeis gamame to kathe steve harris kai i zwh sunexizetai.profanws to tragoudi sto soundcloud to xame grapsei polu arpakolatzidika kai kaka, apla gia na to exoume emeis gia th mpanta mas sa shmeio anaforas. giauto kai to postara.den einai oute sto 50% ths porwshs pou tha to ftasoume. opote mh mou lete gia tampoura kai loipes paparies e. auta. xethumana kai sunexizoume
αυπνος...με μια γευση εμετου στην μυτη μου παω στην Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδεως να σηκωσω τα ευρα απο τα βινυλια
καταφερνω να περασω την εισοδο-παγιδα χωρις να χτυπησει συναγερμος
πλησιαζω ενα γκισε (τα χαρτακια ειναι για τους φλωροι)
μια θειτσα εξυπηρετητε...την παρατηρω...
εχει τρια βλιβλιαρια και ενα απαστραπτον μουστακι
καραδοκω
η θειτσα σηκωνει 4 χιλιαρικα...συνταξις
σκεφτομε οτι τα εντομα ειναι πολυ πιο ευτυχισμενα απο μενα
πλερωνομε...παω απο την Λενιω και μετα απο την Φιλιτσα...40 ευρα για τογκες
γυρναω σπιτι και αναβω το καρελια...καθε τζουρα και βηχας
στο ραδιο λενε για στοιχηματα
αν στο τελος του τουνελ υπαρχει θεος τοτε θα τον γαμησω την μπαναγια κι ας πεθανω
Βασικα ειναι για την αδερφη μου , οποτε fuck her life.
Ειχε δωσει εξετασεις για διπλωμα οδηγησης στο Βολο πριν 3 χρονια...δεν το πηρε.
Αφου περασε Αθηνα , μετεφερε τα χαρτια της εκει για να δωσει στην Αθηνα για διπλωμα.
Εκανε ενα μαθημα στην Αθηνα , το μετανοιωσε και αποφασισε να ξαναδωσει στο Βολο.
Αφου ξαναεδωσε 2 φορες στο Βολο , το πηρε με τη δευτερη αλλα....
ειχε ξεχασει να ξανα-μεταφερει τα χαρτια της στο Βολο , οποτε της ειπαν οτι ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
Να παιρνεις το διπλωμα με τοσο κοπο , να περνας τις εξετασεις και να στις ακυρωνουν γι αυτο το λογο.
Πιο ατυχος πεθαινεις.
να βαλει λαδι.
βαριεμαι να λεω ολη την ιστορια. αλλα. με εχουν μιση ωρα μεσα. κανω 2 παρκαριοσματα και μια οπισθογωνια σε οξεια γωνια(οποιος καταλαβε καταάβε) τα κανε ολα τελεια, οδηγα ω απειρη ωρ ακαι στο μισαωρο μου λεει σταματα. ξερεις να οδηγας αλλα σε κοβω γιατι εχεις τρακ. πας κοντρα?
ημέρες σουρρεαλισμού
Πάει ο άλλος τώρα στο χωριό του για ένα γάμο, γυρίζει, και έχει φέρει μαζί του ένα σουμπούτεο της αρχαίας αρχαιότητας, με μοναδικές ομάδες την Καϊζερσλάουτερν και την εθνική Αργεντινής. Με παίρνει τηλέφωνο να πάμε να το στήσουμε, ήμουν ήδη κέντρο, με μαζεύει με το αμάξι, πάμε πράκτικερ στην πειραιώς να πάρει ένα κόντρα πλακέ για να κολλήσουμε πάνω το πράσινο τερέν. Δεν είχα ξαναπάει στα πράκτικερ εκεί, και με εμφανή σημάδια βαρεμάρας τριγύριζα δεξά-αριστερά, μπας και βρω κάνα ωραίο ξύλινο να βάζω τους δίσκοι. Ξαφνικά, από το πουθενά, και ενώ προχωρούσα ανέμελα και βαριεστημένα, εμφανίζεται μπροστά μου, στα δεκαπέντε εκατοστά ένας ιερέας. Πριν προλάβω καν να ξαφνιαστώ, πετάει ένα "καλέ!! ωραίος είσαι εσύ!!". Πριν προλάβω καν να αντιδράσω, λέει "για να δω!" και βγάζει το καπελάκι του, μου το φοράει και ξεφωνίζει "κούκλος, κούκλος!!!". Ένιωθα σαν θύμα βιασμού, πως το λέμε, violated, όταν το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο ο ιερέας, από την απόλυτη νιρβάνα που ήταν, φωνάζει/ουρλιάζει σε έναν υπάλληλο "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ??".
Παίρνουμε το ξύλο, πάμε στήνουμε παιχνίδι, ήταν τέσσερις, ήπιαμε μερικά πράγματα, πήγε έντεκα, ήπιαμε περισσότερα πράγματα, και σε κάποια φαση μαθαίνω πως πρέπει να μεταφερθώ αλλού, διότι έχει σκάσει μύτη ποντίκι και πως πρέπει να το εξολοθρεύσω. Μετά από εκατό τεκίλες και διακόσια άλλα, γυρίζω το μισό λεκανοπέδιο αττικής, και ψάχνω ένα ποντίκι σε ένα σκοτεινό μέρος, το Απελευθερώνω από την Φυλακή του στις τρεις τη νύχτα, και πέφτω σε κώμα
Είχα την Καϊζερσλάουτερν επί επτά ώρες
Παπαδες, ποντικια και Καιζερσλαουτερν.
περνας ανετα το τεστ.
πριν μερικές μέρες συνέβει αλλά ποιος νοιάστηκε.
τη παρασκευή η dyke έμεινε μόνη στο σπίτι περίπου 15 λεπτά. πριν φύγω της μαγείρευα όλη μέρα κ είχα αφήσει (2 μπούτια γαλοπούλας+ διάφορα από κοτόπουλο) σε ένα μπολ να κρυώσει για να το καθαρίσω όταν γυρίσω κ να μπει ψυγείο.
γυρνάει η αδερφή μου.
βρίσκει αυτό:
Spoiler
σκουπίζει/καθαρίζει γυρνάω σπίτι.
βλέπω τα μαξιλάρια μου κάπως περίεργα βαλμένα αλλά δεν είχα στρώσει το πρωί οπότε δεν έδωσα σημασία.
κάτι ώρες μετά πάω να ξαπλώσω κ όπως σκύβω να φτιάξω τα μαξιλάρια μου έρχεται μια εσανς, σηκώνω το μαξιλάρι...
Spoiler
το 2ο δεν έχει βρεθεί ακόμα κ μου έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό κάθε φορά που πάω να ξαπλώσω μη βρω καμιά μπριζόλα από κάτω.
μιας και είπες αυτό για το σκλί να πώ και εγώ για τον γάτο μου.
γυρνάω χτες γύρω στη 1 σπίτι και την πέφτω για ύπνο. ο ορτέγκας έκοβε βόλτες μέσα στο σπίτι,τα παντζούρια κλειστά και η πόρτα κλειδωμένη.
ξυπνάω σήμερις να πάω στο μαγαζί και όπως βγαίνω από τηνπόρτα βλέπω το ΜΑΛΑΚΑ να είναι πάνω σε ένα δέντρο και να νιαουρίζει.
ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΒΓΗΚΕΣ ΕΞΩ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ?
έχοντας βρει επιπλωμένο σπίτι στην Κασσάνδρου με ενοίκιο 110€, η μάνα μου, με κόρη μετανάστρια στο Βέλγιο, άντρα με 2 αδέρφια μετανάστες στη Νέα Υόρκη και πεθερικά που έζησαν εκεί 15 χρόνια με ρώτησε:
μήπως όμως έχει Αλβανούς η περιοχή;
κάπως έτσι ανακαλύπτεις ότι η μάνα σου έχει ρατσιστικά συμπλέγματα
Τι απαντησες αν επιτρεπεται ?