Το βράδυ τη χρησιμοποιεί λιγότερος κόσμος.
Printable View
Άσχετο blast from the past μετά απο κάτι σιγυρίσματα σπίτι μου. Δε ξεχνώ θα εκδικηθώ, μπερετάρα θα σε ξαναβρώ.
http://i.imgur.com/i8Adg.jpg
Δηλαδή ο τύπος σου πήρε το ποδήλατο έτσι χύμα, επειδή του είχαν κλέψει το δικό του?
Εσύ από πού το αγόρασες?
Quote:
ΠΡΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
Εχει τυχει παρομοιο σκηνικο σε φιλη μου να βρει το κλεμμενο ποδηλατο της εξω απο σταθμο του μετρο, αλλα αυτη ηταν σιγουρη οτι ηταν αυτο απο συγκεκριμενα σημαδια και χαρακτηριστικα που ειχε... Τεσπα το κλειδωσαν με δικια τους κλειδαρια και περιμενανε τον ιδιοκτητη, αυτος τους ελεγε κατι πιπες οτι του το χει χαρισει φιλος εδω και 5-6 χρονια και κατι τετοια και τελικα τον αφησαν να φυγει.
Κουράγιο.
οκ θα πω την ιστορια γιατι βαριεμαι και στον ιντερνε δεν εχει τιποτα....
πριν 3-4 μερες επεσα απο το μπαλκονι μου...πρωτος οροφας
δεν ειναι ακριβως fuck my life, περισσοτερο laugh at my life ειναι
δε ξερω για ποιονα λογο βρεθηακ στο μπαλκονι μου, εχω γενικα κανα τριχρονο να βγω εκει
τεσπα εικαζω οτι για καποιονα λογο βγηκα να ξερασω...βεβαια το καγκελο ηταν χαμηλο ή εγω ψηλος και εφερα ντιβιρλιγκα (τουμπα στα αθηναικα)
αποτελεσμα να σκασω στην τεντα του αποκατω αγροτικου του θειου μου
αποτελεσμα ξανα...ποναει ολη η δεξια πλευρα
το μονο ευχαριστο στο ολο σκηνικο ειναι οτι δε με ειδε κανενας και ο θειος μου ηταν μεθυσμενος και κοιμοταν βαρια
επισης...
σημερα κατεβηκα να παρω μπουκαλι νερο...ηταν κατω δυο θειεζμ ο πατεραζμ και μια αλλη...
περασα απο μπροστα τους, διεσχισα το αχανες σαλονι και μπηκα στην κουζινα
πηρα το μπουκαλι και ξαναπερασα απο μπροστα τους...οταν βγηκα στην σκαλα ακουω απο μεσα ''Μιχαλ' 'συ εισι?''
Σε πετάνε εκεί, σου λένε φίλε είσαι γαμάτος σε θέλουμε, αλλά τελικά δεν έχουμε θέση για σένα, ούτε λεφτά. Σόρι.
Ματαξανά βιογραφικά.
κατσε εκει
Γύρισα τώρα, πάει. Ελπίζω να είμαι τυχερότερος στο δεύτερο γύρο.