οχι, οχι, ειναι πολυ πιο γνωστος σε ολοι μας.
σκατα.
Printable View
Δεν έχω καταλάβει κι εγώ την πρεμούρα για τον Κατσουράνη, εκτός αν είναι θέμα ελληνικότητας της ομάδας (θυμάμαι ότι ήταν μέσα στους στόχους της διοίκησης ένα 50-50 ελλήνων με ξένους). Σαφώς έχει πλεονεκτήματα η αγορά του γιατί παίζει εύκολα και πιο πίσω αν υπάρχει ανάγκη, με αποτέλεσμα ίσως να πάρουμε μόνο έναν στόπερ. Από εκεί και πέρα όμως όπως είμαστε στα αμυντικά χαφ είμαστε υπερπλήρεις.
Τζακ τι εννοείς με τον στόπερ; Λίγα ξέρω γι' αυτόν.
ο κατσουρανης ειναι γενικα καλος παικτης δε λεω οχι απλα ειναι λιγο ακυρο να δινεις 3 εκ απο τα 20(εστω τοσα) για να παρεις παικτη στη θεση που εχεις 3 καλους παικτες ενω να παιρνεις τον αμυντικο που κυνηγας και τον εχεις πρωτο στη λιστα δανεικο με οψιον αγορας 2 εκ(απο οτι ακουω)...κοιτα για τον αμυντικο δεν τον εχω ψαξει και μανατζερ :razz: αλλα: η ζενιτ τον εχει αφησει δανεικο στη μπολτον,η μπολτον δεν εχει τρελαθει να τον αγορασει ή να τον κρατησει δανεικο(δεν ξερω αν εχει τπτ οικονομικα προβληματα)....γενικα πιστευω οτι κριαρι θα βγει που απλα θα ειναι ψηλος και θα μπορει να βοηθησει στο ψηλο παιχνιδι....δε τον κοβω να ειναι ο παικτης που θα κανει τη διαφορα αν οντως τελικα τον παρουμε....μακαρι να κανω λαθος βεβαια....
Τι να σου πω, δεν τον έχω παρακολουθήσει, όπως έχουν κάνει οι σκάουτερ μας. :roll:
Μπορεί ο Χενκ να θέλει να εφαρμόσει ένα ολλανδικό 4-3-3 (το κανονικό, αυτό με τον έναν αμυντικό χαφ και δυο MC) και να θέλει περισσότερους χαφ που να κόβουν και λίγο. Κάτι δηλαδή με Σιμάο μπροστά από τα στόπερ και Καραγκούνη - Κατσουράνη στο κέντρο. Βέβαια αυτό προυποθέτει τεράστιο σέντερ φορ και πραγματικούς εξτρέμ, που δεν έχουμε κανέναν στην ουσία. Άσε που θέλει τρομερή οργάνωση ομάδας, κάτι για το οποίο δε φημιζόμαστε στην ελλαδα.
Τα δικά μου λέω τώρα... :razz:
χαχα....καλα ναι...σκεψου με τους ακραιους και το φορ που εχουμε (???) τωρα να εκανε κανα τετοιο....βασικα δεν υπαρχει καν ενας παικτης που να μπορει πραγματικα να θεωρηθει εξτρεμ και ελπιζω να το εχουν καταλαβει...γιατι αν νομιζουν οτι τετοιοι ειναι ο χριστοδουλοπουλος,νινης κλπ κλπ την εχουμε γαμησει.....γενικα ενω 3 ειναι πραγματικα οι θεσεις που καιγομαστε(φορ,στοπερ,αριστερο χαφ) εμεις κοιταμε αμυντικο μεσο....
τελος παντων προτρεχω μαλλον...ας περιμενω και κραζω μετα..ετσι και αλλιως για φετος δεν υπαρχει καμια δικαιολογια..και ενας χρονος προσαρμογης εχει περασει και τα λεφτα ειναι καλα και θα εχει λογο (ελπιζω) ο προπονητης στις μεταγραφες....
random_friend says:
μιλαμε για μεγαλο MC
regularpaul says:
γαμαω εσενα και το φμ
random_friend says:
???
regularpaul says:
μιλα παικτικως ρε, τι MC?
random_friend says:
το MC δεν ειναι ορος του FM, ειναι διεθνης ποδοσφαιρικος ορος
regularpaul says:
και πριν το FM, ετσι τους ελεγες, MC?
random_friend says:
ναι
regularpaul says:
αντε γαμησου παλιονερντ
random_friend says:
εισαι μαλακας
regularpaul says:
κι εσυ
για πειτε, τι ειναι το MC? :roll:
central midfielder
ή mic controller αν ακούς κακή μουσική :razz:
τα μεσα δεξια, μεσα αριστερα που λεμε? :-D
Spoiler
το MC φημολογειται οτι κατασκευαστηκε σε αρχαιους χρονους οταν οι ιστορικοι προσπαθησαν να βρουνε σε τι θεση παιζει ο Παντελος ο Καφφες ο οποιος ειναι και ο ορισμος της θεσεως.
Οι Εμ Σι είναι μέσοι που:
1. Κόβουν και δημιουργούν το ίδιο καλά και δεν τρέχουν πολύ γλήγορα για να παίζουν και στα άκρα.
2. Δεν κόβουν και δεν δημιουργούν το ίδιο καλά και σέρνονται όπως οι παραπάνω.
Παντελής Καφές όπως είπε ο Μιτς.
Αναλαμβάνει τη Βιγιαρεάλ ο Βαλβέρδε!
Κάτι ήξερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και περίμενε μία πολύ καλή πρόταση από την πατρίδα του… Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ και θα αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο», που θα λάβει μέρος στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου, θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του 45χρονου προπονητή μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Εσπανιόλ και τον Ολυμπιακό.
http://www.sport-fm.gr/article/179320