χα-χα!
Printable View
Παω να δωσω Ηλεκτρομαγκνετικ Θιορι και πραγματικα δεν καταλαβαινω τιποτα
δωκε Ντεθμαγκνετικ θηορυ και ολα θα πανε καλα.
αύριο το πρωί στισ 7 συνέντευξη, και στις 8 δουλειά κανονικά.
αν όλα πάνε όπως θέλω, θα τα κάνω πουτάνα
την ίδια δουλειά που κάνω τώρα, σε άλλη εταιρία στις σέρρες πάλι.
εγω βλεπω να τρως πορτα στην 1η, μετα να τα πουνε μεταξυ τους ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ("ασε ρε, ποιος ηρθε σημερα απο δω για ιντερβιου, ροφλ, ελα ρε, α, και τα μαθες τι εκανε η Μαριγω του Ντουντεζη?") και να καταληγεις στο FML.
αν 7 το πρωί και ΔΕΝ είναι φούρνος έχουμε θέμα ε!
lol σχεδόν μέσα έπεσες
περασα κωλομαθημα οικονομικη κ κοινωνικη ιστορια κ δεν συμμαζευεται..στα αρχιδια σας το ξερω αλλα θελω να το φωναξω με χαρα.
Τότε γράφε με κεφαλαία.
στο επομενο τωρα.
Τι σπούδασε;
Τρελό σκηνικό μετά την υπηρεσία ώπου βλέπουμε απέναντι στο δρόμο ένα Civic σταματημένο με αλαρμ και δίπλα ένας λιπόθυμος άνθρωπος στο πάτωμα. Οκ τον πάτησε - σκεφτήκαμε - καλώντας ασθενοφόρα, τροχαίες κτλ. Ο τυπάς με το Civic την έκανε, και μετά καταλάβαμε γιατί: Ο λιποθυμος είχε χτυπήσει κάτι φρέσκα χάπια μεταξύ άλλων και είχαν γίνει λιώμα μέσα στο αμάξι, όταν λιποθύμησε από υπερβολική δόση ο άλλος σταμάτησε και τον πέταξε από το αμάξι. Χέβυ μέταλ.
Η bicuriousgrly42435@hotmail.com μόλις μ' έκανε add στο msn. Τι συναρπαστικό! Ίσως και να ΓΑΜΗΣΩ. Ή έστω να τη δω να δίνει γλωσσόφυλο στη φιλενάδα της. =D
Μπράβο CUREd + καλό πτυχίο!!
O θράσερ είναι κότα.
σε τσιμπουκωνω οποτε θες και το παιρναμε γιουπορν
για να το κάνεις πρέπει πρώτα να δηλώσεις το παρόν.
Δεν έκατσε φάση όσο ήταν σαλονίκες =(
κι όχι μόνο αυτό! αλλά έχει και το ΘΡΑΣος να κανονίζει μπροστά στα μάτια μου συναντησούλες και μπουρδέλα! :Ρ
προχθες εφαγα κλειδαρια στην μαπα. πλακα ειχε
αουτς.
Έχει πάρει κανένας προσφατα mp3/mp4 απο Πλαίσιο;:fear:
egw, xmas, gt?
επειδη πηρα ενα United mp4 και δεν ειχε καλο ηχο φαση να ακουγονται κατι γλιτσερα τσικιτσικι σαν κασετα στα κομματια ε και το επεστρεψα και πηρα ενα αλλο και μου εβγαλε το ιδιο προβλημα (πηρα το ιδιο μοντελο ).Πηγα σημερα παλι πρωινιατικα για να το αλλαξω με ΤurboX mp3 (ε λεω με 30 ευρω μαλλον παιρνεις φτηνιαρικο mp4 αλλα καλο mp3) και πααααλι τα ιδια! Στο καθενα δοκιμασα και με διαφορετικα ακουστικα.Ντομεταξι ο υπαλληλος να ειναι δυσπιστος (πηραν και αλλοι το mp4 και δεν ειχε κανεις παραπονο και οτι αν η παρτιδα ηταν ελαττωματικη μπουρουμπουρου)Αυτά σε 2 μερες.γκαντεμοσκυλο.
το προηγουμενο ηταν φιλιπς αλλα το εσκασε.ας ειναι καλα εκει που βρισκεται.παντως στο σκρουτζ αυτο που εχω τωρα το εμφανιζει ως τοπσελινγκ (:fear:).τεσπα θα κανω τη μπροσευχη μου μπας και στρωσει γιατι εκει δεν ξαναπατω!
υ.γ.: τεκι κινγκ βουτηξε κανα εμπιθρακι απο αυτα που δοκιμαζεις και στειλε ρε συ (τοιοιοιοιοιν αν κοτεψει ανελαβε δραση :******)
roswell ρισπεκτ για το αβαταρ
http://siteseein.gr/2007/03/14.html
Χρονια μας πολλα. (εκτος του 12star)