αν ειναι ο αντι-βιτολο διαφωνω!
Printable View
perimene re patrida,maio exoume
κατσουρανης σε εμας οπως ολα δειχνουν....με την ιδεα ενος πιθανου διδυμου κατσουρανη-ματος θα τραβαγα μια μαλακια αλλα δυστυχως βλεπω τη λατρεια το ματος παιρνει πουλο ........ εκτος αν πουληθει ο σιμαο..
οσο ο μενδρινος ηταν καρκινος του ολυμπιακου αλλο τοσο αδικημενος ηταν
και εγω πιστευω οτι στον αρη μπορει να πιασει αλλα ως εκει.
ΑΚΥΡΟ
ο μενδρινος εκλασε τον αρη και υπεγραψε με τον πας
καλή μεταγραφή για τον άρη λοιπόν !Quote:
Αλλού τον περίμεναν, αλλού τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κώστας Μενδρινός έκανε την έκπληξη και ενώ όλοι ισχυρίζονταν ότι θα έδινε οριστικά τα χέρια με τον Άρη, συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και αντί για τους Θεσσαλονικείς, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα.
http://www.fcpaok.gr/images/stories/..._22_27_3_b.jpg
:D
να του καει το ντεβεντε λοιπον
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-...22_4299773.jpg
γιατί να τον κοιτάνε όλοι στη μπάκα
ας ειμαστε σοβαροι ο μενδρινος το μονο που μπορουσε να κανει ηταν να κραταει τη μπαλα και να παιρνει κανα φαουλ στο κεντρο οταν η ομαδα κερδιζε 1-0 μετα το 80'.απο δημιουργια 0.
και αναρωτηθειτε γιατι τον εδιωξε ο ολυμπιακος οταν δεν εχει παιχτες στο κεντρο και ειναι απο τους ελαχιστους στην πρωτη ομαδα που εχει βγει απο την ακαδημια(λιστες ουεφα)
To να αναρωτιέσαι γιατί ο Ολυμπιακός διώχνει κόσμο με βάση την λογική δεν είναι ασφαλής διαδικασία. Ας αναρωτηθούμε γιατί διώξαμε τον Λούα, τον Λεμονή κλπ... Εν πάσει περιπτώσει ο μόνος λόγος για να φύγει ο Μενδρινός ήταν ότι είχε ρόλο παγκοσκουπιστή, κατά τ'άλλα εγώ ξέρω ότι ζήτησε αύξηση αποδοχών οπότενες...
Τι Σόσιν λένε μωρέ, πλάκα μας κάνουν?
χαχ το φως βρήκε νίκη του γαυρου επί του ΠΑΟ για τον μπομπο :roll:
Ε αυτή είναι η διαφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι. Στη μια πλευρά προσπαθούν (και μπράβο τους εν τέλει) να κάνουν μια περίοδο που λογικά θα είναι σχετικά νεκρή για τον Ολυμπιακό να φαίνεται ότι κάνει μεταγραφικές νίκες επί του Πάο και δεν παίρνει παίκτες γιατί ακολουθεί το πρότυπο Μπαρτσελόνας στην προώθηση παικτών (Σοιλέδης σαν μπακάπ Λέτο, κλπ) και από την άλλη διευθυντής "παναθηναικής" εφημερίδας λέει ότι ο Κατσουράνης θα είναι πισωγύρισμα. Μάλιστα σήμερα το Φως έγραφε το άφταστο επιχείρημα "20 που ναι ήδη και 5 που θα βγάλουν από πωλήσεις παικτών, σύνολο 25 μ και αυτά θα διαθέσει ο Παναθηναικός για μεταγραφές, γι' άλλη μια χρονιά δεν βάζουν τίποτα από την τσέπη τους :!:"
Και για να μην αρχίσετε, δεν λέω "ομγκ κακός Ολυμπιακός καλός Παναθηναικός", τη δουλειά του κάνει ο καθένας
απ τα βιδεα με τα γκολ εναν (1) παικτη μου θυμιζει ο μπομπο (δεν εχω δει πολλα ομως, οσα κυκλοφορουν) και πραγματικα απορω γιατι καιγομαστε τοσο να τονε παρουμε.
τεσπα.
Να τον ψάξω στο μανατζερ; :razz:
pantws asxeto me mpompous klp einai teleiws akyro na dwsoume 3 ek stin benfica na afisei eleuthero ton katsourani gia na ton paroume....kai malakia einai(kai apo merias mas kai apo katsourani) kai einai teleiws akyro na ksekiname ti metagrafiki periodo agorazontas paikti sti mono isws thesi pou eimaste pragmatika plireis.....
episis na ekfrasw apo twra tis anisixies mou gia to typaki pou pithanws tha erthei stin amyna.....