μεσα στους 10 πιο καλτ γιουζερς που εχουν περασει απο το er ANETAQuote:
Originally Posted by WoTaN
Printable View
μεσα στους 10 πιο καλτ γιουζερς που εχουν περασει απο το er ANETAQuote:
Originally Posted by WoTaN
Πολύ μεγάλες στιγμές ζούσε το er τότε............Quote:
Originally Posted by Razor
Buy. A. Dictionary.Quote:
:(
ρουμορς?
Εμένα πάλι μου έκανε τρελή εντύπωση αυτό.
Δηλαδή να φανταστώ στο Metal from Hell πόσο χαμηλά τον κατατάσεις(ναι δεν είναι Panzer αλλά...) :?:Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Στην ερώτηση Razor, δεν τολμώ να σχολιάσω γιατί ο Μάρτης και το Chase Your Dreams είναι κοντά.
Καλά,το MFH είναι ψιλόπάτος για'μένα και αυτό είναι γνωστό παγκοσμίως....
Αλλά πες μου,διαφωνείς στο ότι οι ερμηνίες του Concklin είναι πολύ πιο όριμες τα τελευταία χρόνια (αποτέλεσμα δουλειάς και μαθημάτων) σε σχέση με ατυτών της ομής επιθετικότητας (που τόσο πολύ λατρεύουμε) και του στριγγλίσματος( που τόσο πολύ αγαπάμε) των Tyrants και Ample Destruction?Αν ναί τότε είσαι ικανός να πιστέψεις ότι και οι Wotan όντως έχουν έναν Adams "στα νιάτα του" πίσω από το μικρόφωνο (όπως έγραψε ο Ζαγογιάννης σε σχετικό αφιέρωμα και λύθικα στα γέλια -καμία τάση προσβολής προς τους Wotan παρόλα αυτά από μεριάς μου,απλά ένα παράδειγμα ήθελα να φέρω)
Η ερμηνεία σε Ample Destruction και Tyrants είναι αυτή που αγαπάμε, γιατί απλά ορίζεται το US power εκεί.
Η ερμηνεία σε Metal From Hell(που γενικά είναι ΠΟΛΥ χάλια παραγωγή - και τα λέει αυτά κάποιος που ακούει τα demo Oblivion Knight ή Valkyrie πχ και τα ευχαριστιέται) παραμένει ίσως η κορυφαία τους στιγμή για μένα όμως. Μπορεί να καταλαβαίνεις μόνο drums και φωνητικά(όσο τα ακούς σε εκείνο το θόρυβο), αλλά ο Tyrant εκεί το ζει αυτό που κάνει και βγάζει ένα συναίσθημα που δεν έχει ξαναβγάλει από τότε σε μια ερμηνεία μοναδική imo.
Και για να μην παρεξηγηθώ, προτιμώ να ακούσω 1000 φορές κάτι από Jag Panzer ή Titan Force παρά να ακούσω το Metal From Hell.
απο τις πιο καυλιαρικες θρασομπαντες που εβγαλε η αυστραλια
http://img241.imageshack.us/img241/6...cdestruxh4.jpg
:dfinger: MORTAL SLAUGHTER :dfinger:
Entaks, euge. Oi Mortal Sin tou ntempoutou gamane averta. Kai to omonumo kommati einai megali kavla.
kai to epomeno nomizw den itan kako. Apla gia kapoio periergo logo de to thumamai katholou - peran tou I Am Immortal. Gername.
λοιπόν. roadrunner united the concert dvd.
Tim Owens. στο Abigail. και στο Alison Hell.
πω.- :worship:
σιχαμενε πανκη, αν δεν τους εχεις τσεκαρει ηδη, ακουσε VENOMOUS CONCEPT.Ακομα κι εγω που δεν ψηνομαι με τις παπαριες που ακους, οι συγκεκριμενοι εσπειραν
παίζει και ο buzz από melvins εκεί, μπράβο ρε ρέηζορ!Quote:
vre vre ta paidia.. :)Quote:
Oakland, California's HIGH ON FIRE has inked a new deal with Koch Records. The band's new studio album is expected sometime in 2009.
χαλι μαυρο.πολυ μεταλ παραγωγη...Quote: