χαμπαρι δε πηρα.
Printable View
χαμπαρι δε πηρα.
αν έχει κάποιος γνωστό που να ζεί και να εργάζεται στην ολλανδία, ας στείλει ένα πμ
οι χρήστες themisomagos και iorulezz ζουν αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν εργάζονται.
ti thes?
να μάθω τι παίζει με τα εργασιακά και τη ζωή γενικότερα, και τι ζήτηση έχουν καθαρά ελληνικά επαγγέλματα πχ φιλόλογοι
άουτς.
Γιατί Ολλανδία συγκεκριμένα;
εμενα μου φανηκε υπερ ψευτικη η σειρα .. την μια η ζωη στην φυλακη δεν εχει καμια αξια και απτην αλλη αντι να σκοτωσει αυτους που τον απειλουν χεζεται πανω του με εναν βλακα μηδεν παιδερα και καλα και την αλλη τον απειλει το πρωτοπαλικαρο που και αυτος δεν τρωει τον παιδερα λες και κατι τρεχει στα γυφτεικα μπλιαχχχ το παρατησα μετα το 5 επεισοδιο..
κραχτε τωρα
ekei tha paw egw :P
Σου αξίζει.
...
666 :dfinger:
LOCK, STICKY ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Λοκαστ, βαριεμαι να στελνω τωρα ΠΜ, αν δεν το δεις σε 2-3 μερες αυτο εδω το ποστ τοτε θα σου στειλω, εχω δυο γνωστους που ζουν και εργαζονται σε Ολλανδια αλλα η μια δεν ειναι το κλασικο παραδειγμα Ελληνιδας εργαζομενης, πτυχιο στα 22, μεταπτυχιακο στα 23, δουλεια σε Ιντρακομ απο τοτε μεχρι και πριν κανα χρονο, 2-3 αυξησεις κτλ, δουλεια στην Ολλανδια και μισθος πλεον πανω απο 2500 ευρω στα 28 της (και στον Κοκκαλη πολλα επαιρνε).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΤΡΕΙΑ
:D:D:D
Προφανώς και δεν εννοώ τον ακατανόμαστο :razz:
Χρονια πολλα βρωμοπαοκι ^^
Το καταλαβα το αστειακι ντε, απλα ειπα να το τονισω :p (oχι το αστειακι)
simera to prwi pira to tram gia na erthw douleia.
kai to tram xtupise mia kopela.
Ποιος είχε πορεία σήμερα στην Πανεπιστημίου γαμώ το Χριστούλη;
αχα. Γιατί είδα κάτι ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν καταμεσής της πορείας και είπα μπας και
Social networking news.
Οι μπατσοι μας εχουν twitter.
Στο fb θα βγαλουν ενα κουτσκο megatron.
9 ώρες ημικρανία!
δε την εριξε απλα στο πλαι, την εριξε απο ενα υψος 2 μετρα και αυτο πρεπει νακανε τη ζημια. η τυπισσα ηταν στη μεση του πουθενα (οχι διαβαση) και δεν προλαβε να φρεναρει ο τραμ. δεν σκοτωθηκε παντως, ειχε αισθησεις αλλα δε μπορουσε να σηκωθει. ο τραμανθρωπος ειχε ναρθηκα μεσα στο τραμ, wtf, ποσο συχνα συμβαινει?
σοκ παντως.
σε αλλα νεα, ποσο κανει ενα αυγο κιντερ πασχαλινο μεγαλο?
ηταν Ελληνιδα? γιατι συνηθως χτυπαει αλλοδαπους.. ε ποσο να κανει? 5-6 ευρο?
13 ευρώ. 12,90 για την ακρίβεια (από κάθε άποψη).