έχουν ξεφύγει τελείως εQuote:
Originally Posted by shora
απίστευτα πράγματα σε 20 λεπτά
Printable View
έχουν ξεφύγει τελείως εQuote:
απίστευτα πράγματα σε 20 λεπτά
:thumbsup:Quote:
Protash apo Sirenssound:Anoice giapwnezikh mpanta kapws post kapws hlektronikh kapws Sigur Ros kapws Radiohead,genika mia wraia mi3h pou tou dinei tautothta kai hxo tsekarete!Logika 8a to exeis akousei kai esu X!
αυτοί είναι φοβεροί.
Egw exw na pw oti meta apo 3 meres kai ametrhta 22lepta akousmata tou "Chaining the Katechon"
oti auto einai to black metal ths neas epoxhs.. Se mena eixan dwsei to mhnuma me to Kenose kai to Fas, twra
omws mas to ekanan polu safes.. Autoi einai to black metal! TELOS!
:)Quote:
Originally Posted by irreligious
Nέο σεπουλτουρα στους Ρώσους.A-lex
eirwnia twn hmerwn
μονο πωπωπω? Γαμηστε με ρε κωλοΓαλλοι. Πως γινεται να ειναι και λιγο "πιο" απτο Fas ρε? Απλα εχει καλυτερη παραγωγη. Αλλα και ειναι και πιο μπροστα. Δε ξερω τι θελει να μας πει ο καραφλας deathspell. Γραφει ολη τη μουσικη την παιζει μονος του δε ξερω. Αυτο που ακουω ειναι μια μιξη του ηδη αρρωστου intellectual black metal που παιζουν, με αρκετες δοσεις Virus.Quote:
Γιαυτο και μαζι με το Virus ειναι οτι πιο μπροστα εχω ακουσει μεχρι τωρα στο 2008.
Respect ρε πρεπει να παιξει κι αλλος κοσμος ετσι.
noQuote:
Originally Posted by babality
συμφωνώ με κάρχαρτ.
έχουμε δεί τι καγκουριές βγαίνουν στην προσπάθεια του καλλιτέχνη να πχιάσει το αβανγκάρντ! (λέγε με ephel duath, λέγε με Carnival in Coal, θά λεγα και τους άλλους τους γιαπωνέζους που δε μού 'ρχεται το όνομα τους τώρα αλλά πολλοί θα διαφωνήσουν!)
http://www.nuclearblast.de/images/up...7076_large.jpg
το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους Motorhead-άδες, Rock'n'Roll-άδες δεν το έχουν ακούσει ακόμα.
Με Shagrath (Dimmu Borgir) στα κιθαρόνια...
πολύ κακό.
http://img114.imageshack.us/img114/4...48photopk4.jpg
μιας και μιλησαμε για χεβιμεταλς στο τοπικ των βισιους ραμορς θα ηθελα οι μεταλαδες του φορουμ να μου σχολιασουν την αποπανω φωτογραφια :| (τρελη φλασια μου εσκασε)
viewtopic.php?f=3&t=5343&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Από τα πρώτα thread που θυμάμαι στο ER.