Σαφώς. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για αρτοποιό (στο ναύπλιο είχα μινι-πόστο βοηθός αρτοποιού, έφκιαχνα ψωμιά και λαγάνες, και οι αρτοποιοί που 'μασταν μαζί τρώγανε χοντρό πήξιμο). Τόνισα το μάγειρας γιατί σε περίπτωση εμπλοκής αγκίζεται πιο δύσκολα.
Printable View
Στη Χίο πάντως (πυροβολικό), για 5 μήνες οι οδηγοί δεν είδαν τιμόνι, μόνο σκοπιά. Εκεί οδηγούσαν αποκλειστικά οι ΕΠΟΠ. επίσης ο μάγειράς μας είχε φάει εμπλοκή μόνος του, γιατί άργησε να έρθει δεύτερος μάγειρας.
Κάπως έτσι και σε εμάς. Μάγειρες και οδηγοί είναι σχεδόν αποκλειστικά ΕΠΟΠ. Οι περισσότεροι φαντάροι είναι πασπαρτού, δηλαδή οι ειδικότητες πάνε περίπατο.
Σε περίοδο μεγάλης εμπλοκής - και λέω μεγάλης γιατί εμείς έχουμε μόνιμη εμπλοκή - ο καψιμιτζής κάνει και θαλαμοφύλακας, ενώ ο θαλαμοφύλακας κάνει και εστιάτορας.
Το θέμα είναι ότι όταν υπάρχει έλλειψη ατόμων, θα δεις τον σιτιστή να καθαρίζει πυροβόλα και τον πυροβολητή να κάνει αγγαρεία στα μαγειρία.
ir8e h wra pou 8a orfanepsei to ER pira simera xarti gia avlona te8orakismena 25/10/2011 parousiazome
korrup 8a exeis thn kaliteri parea tixerouli
nasum που είσαι;
τι έγινε ρε μλκς αλεξανδρούπολη, έλεος δλδ ποσο πιο πατο να πιασουμε
εγώ μπαίνω 27. :P
πήγα πήρα κ το χαρτί απ'τους μπάτσους σήμερα...
Είμαι κάμποσες μέρες άυπνος αλλά κρατάω στα χέρια μου κάμποσα αδειόχαρτα που μεταφράζονται σε 20 μέρες άδεια. Τέλος το πανηγυράκι MLR και τα τοιαύτα :D
Το πανηγυρίζω με arch matheos, φασολάκια με άπειρη φέτα και χυμό βύσσινο.
:D :D :D :D :D :D
πάμε άλλη μία: υπνόσακος στο ΚΕΝ? αν ναι πρέπει να αγοράσω οπωσδήποτε ΚΑΙ σεντόνια?
επίσης, διαβάζω στα ιντερνετς ότι δίνουν μόνο λουκάνικο. Πρέπει να αγοράσω ένα σάκο στρατιωτικό κ να έχω κ άλλον έναν πολιτικό ή μόνο ο 1ος αρκεί?
στραβάδι εδώ, όβερ.
υπνοσακο ναι , σε ελαχιστες μοναδες δεν επιτρεπουν (πχ στην δικια μου τοτες) δινουν και λουκανικο και σακο αλλα θα χεις και τον πολιτικο με τον οποιο θα πας στο κεντρο , σεντονια δεν χρειαζονται , ισως το καλοκαιρι , λουκετακια παρε αν και τα παντα πουλανε στο καψιμι ακομα και σλιπινγκ μπαγκ πουλαγαν αυλωνα.
και ενα κινητο χωρις καμερα για να μη σου ζαλιζουνε στο κεντρο..