Φοβερά physics αλλά ποιός είναι τέλος πάντων ο τύπος, Ο ΠΑΝΑΗΣ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
:?:
Printable View
emena 8a m pei kaneis ti 8a kanw???
se winxp? vista? drivers vazeis apo to cd pou xe h teleytaious apo net? montelo kartas akrivws? Mono sta mp3/apo winamp px h genika se hxous to kanei? An exeis onboard karta dokimase na paiksei apo kei na sigoureyteis oti ftaiei h karta.
Mhn ta rwame kathe fora, an exei provlhma kapoios postarei kai oles tis leptomereies.
ok my mistake. windows vista, drivers tou cd ths kartas, asus xonar d1, exei onboard karta. to kanei mono se mp3 sto windows media player(den dokimasa allo player tbh), alla se tainies, epeisodia ktl ola tzitzi.
Ε κατέβασε κανά foobar/winamp μπας και ξεμπερδεύεις χωρίς να χρειαστεί να την ψάξεις παραπάνω.
πρωτη εντυπωση απο το fifa 10 που βγηκε σημερα ειναι οτι μαλλον δεν θα ασχοληθουμε καν με το pro φετος
Αρχικά είχε bug , όλα τα μακρινά σουτ με R1 έμπαιναν, έβαλαν σήμερα patch και το διόρθωσαν. Αλλά ναι όσο έχω παίξει είναι απίστευτο.
σημερα βγηκε ρε ΠΑΡΑΝΟΜΕ =p
ITT: παίζετε FIFA
καλα το online δεν υπαρχει ε.
λες και παιζαμε στο ιδιο σπιτι
Ο γαμημενος o Barracuda 7200 μου τα φτυσε μεσα στο 2μηνο.Πειτε με τι τον αντικαθιστω.
Εγω λεω αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709
Αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε ιδια τιμη πανω-κατω,ριχτε το.
Καλός είναι αυτός.
Να ρωτήσει και ο ασχετίδης κάτι.
Παλιό desktop, 6 χρονων. Για να του πάρω εσωτερικό σκληρό δίσκο, τι τσεκάρω? Για συμβατότητα κτλ εννοώ. Φαντάζομαι κάτι σχετικό με την μάδερμπορδ, αλλά τι.