για αύριο απόγευμα-βραδυ,δυάδα βαλένθια(διπλό 4.75) και μονακό(διπλό 3.60) με συνολική απόδοση 5.13 (4.75*3.6=17.1*0,3=5.13)
ρίσκο αλλα δελεαστικό
με 3e για το πενηντάρικο (51.3)
Printable View
για αύριο απόγευμα-βραδυ,δυάδα βαλένθια(διπλό 4.75) και μονακό(διπλό 3.60) με συνολική απόδοση 5.13 (4.75*3.6=17.1*0,3=5.13)
ρίσκο αλλα δελεαστικό
με 3e για το πενηντάρικο (51.3)
Παρασκευή:
10 ευρώ στους άσους:
Καϊζερσλάουτερν - TuS Koblenz (1 X 2)
Καέν - FC Tours (1 X 2)
Σάββατο:
12 ευρώ στους άσους:
Σάλκε - Βόλφσμπουργκ (1 X 2)
Μπορντό - Τρουά (1 X 2)
και 10 ευρώ σε:
Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουν. (Over 1,5 γκολ) ενώ βρισκόταν στο 0-0 ημίχρονο και είχε απόδοση 2.00
= πάω περλ τζαμ από το πουθενά :) :) :) :) :) :) :)
net ε?πρέπει να το ψάξω αυτό με τη κάρτα,ποσα είπαμε είναι τα minimum που μπορείς να καταθέσεις?
Quote:
Originally Posted by Bullet
σορρυ αλλα αμα ερθει η δυαδα να κατσω να με βαρας με τις μπαγκετες στη σοφιτα σου.
:lol:
Betandwin.Quote:
Μπορείς να καταθέσεις τουλάχιστον 10 ευρώ, αλλά να σηκώσεις 30.
Απλά ΜΗΝ παίξεις με πιστωτική αν θες το σπίτι σου ;ρ
δεν έχω πιστωτική ούτως η άλλως
έλεγα για αυτή τη κάρτα που μου λέγες στο κτελ ότι βάζεις συγκεκριμένα λεφτά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο(ή θυμάμαι ότινάναι?)
-50 euro και συνεχιζουμε δυνατα..
electronvisa an leei panw i karta analipsewn sou apo atm eisai ok.Quote:
exei arxisei o katiforos...................................-------------
:(
exase 1-0 h monako :(
alla h valencia 0-1 mexri stigmhs...
epitelous tameio
x8es 30 lires kouva shmera 60 tameio
+30 dld, kala einai
a! me mallorca-helsinki-lazio
Ε ναι ρε αυτό που σου πε ο Stormrider. Βασικά επειδή δεν τα ξέρω κιόλας, εγώ είχα πάει στην Alphabank, είχα ζητήσει την Visa Electron (έχουν όλες οι τράπεζες τέτοιες πλέον; ας πει κάποιος που γνωρίζει), και μου την έβγαλαν. Ε αυτή έχει όριο το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, δε μπορείς να χρεωθείς παραπάνω. Θα σου φανεί χρήσιμη όχι μόνο για το στοίχημα, αλλά για οτιδήποτε έχει να κάνει με νετ, αγορές κλπ, αφού πλέον θα τα χώνεις με "μέτρο" ;ρQuote:
thanke :)
milan manchester lyon 2,1-2-2
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Τα έχουμε πει μερικές φορές, με ένα search μάλλον θα βρεις ότι ινφο θες. Κατά τ'αλλα από όσο θυμάμαι η Alpha bank πρέπει να ήθελε πάνω από 200 ευρώ για να σου ανοίξει λογαριασμό με κάρτα ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τις έχει κλειδωμένες για ίντερνετ και δεν τις ξεκλειδώνουν με τίποτα. Η Πειραιώς σου βγάζει ακόμα και αν ανοίξεις λογαριασμό με μισό ευρώ. Για άλλες δεν ξέρω.
to 2004 pou ebgala visa electron thn ebgala tzampe sthn alpha logw enos programmatos 1-2-3 h kati tetoio.isxye gia hlikies 18-25.den xerw an yparxei akoma.h e8nikh den exei electron gia net,sth nova den kanei gia net.exw thn entypwsh(me arketes epifylaxeis)oti mporeis kai ap thn peiraiws.fysika o,ti exeis(sthn karta) paizeis kai den mporeis na paixeis parapanw.apopsh mou protimhse book me 100%bonus prin paixeis.sth bwin arkoun 10 euro nomizw.ypologise oti panta otan plhrwneis 8a sou trwne kana 1-2 euro gia kata8esh stous book.opote an 8es na paixeis 10 bale 15 px,antistoixa 25 klp.Quote:
:)
epishs KALO 8a nai otan kapoios grafetai se mia nea etairia na enhmerwnei apo edw kosmo gia na pairnoun 2 atoma bonus(opou isxyei ayto).
:) 8) :) :D
:pink:Quote:
Originally Posted by Tevez
τελικά με ποσα λεφτά ανοίγεις λογαριασμό στην alpha?γιατί αν είναι τα 200 που είπε ο spirit ,το μπουτσοκλεγανε
Τζάμπα είχα βγάλει. Έβγα στη γύρα και ρώτα ρε τεμπέλη.
45 ευρο αεκ αντερ - ασσος σαχταρ
6 ευρο διπλο αντερλεχτ , μιλαν , λυον
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΒΑ
Υπάρχει και το ιντερνετ ξέρεις. :PQuote:
Εγώ όταν είχα πάει είχα ρωτήσει για να ανοίξω κανονικό λογαριασμό και να βγάλω από αυτόν Electron Visa (δεν πρέπει να είχαν το 1-2-3 σύστημα ακόμα). Όπως φαίνεται από εδώ το minimum είναι 300 ευρώ.
Όμως αν ανοίξεις λογαριασμό στο Alpha 1-2-3 τότε δεν υπάρχει minimum ποσό και μπορείς να βγάλεις Electron Visa.
Α ναι, πριν ανοίξεις ρώτα για καλό και για κακό αν η κάρτα θα δουλεύει για ιντερνετ με την μία ή αν χρειάζεται ενεργοποίηση από εσένα.
αουα πάω να προλάβω τα αποψινά,ξεχάστηκα
stin pireos tsampa anigeis logariasmo... alla sou dinoun tin karta meta apo mia vdomada
είναι ανάγκη να χαλάει κάθε δελτίο στο ένα από τα τρία match? :x
αντε να παρουμε 120 ευρουλεους :)Quote:
Originally Posted by freak brother
apo proxthes lew pws tha peksw ta eksis
h' under tin aek h' 0-0 sto imixrono tin aek h' x sto imixrono tin aek h' x teliko tin aek.
kai paw kai pezw... 0-0 sto imixrono tin aek, kai sto live vazw 10 evrw ston asso tin aek.
eleos.
Όβερ Ρεάλ.
Όβερ Λυών.
10 ευρώ, πήραμε 32. Τι γλυκά που είναι τα όβερ του 90'.
kerdisa 3euro pontarisma sto betoto apo to virtualmanager.gr :P
p.s. efyge amesws ston asso ths saxtar :P
to fovamai , isws paei k X
de paizei o ouandou
Κωστουλας λεει :wink:Quote:
Originally Posted by wanker
δράττομαι της ευκαιρίασσ από ένα τηλεφώνημα στον sport fm και ρωτώ μιας και το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες : θα παίζατε έστω και λίγα χρήματα στο νικητής διοργάνωσης=lyon?
Μπαρτσελόνα » 4.50
Τσέλσι » 5.25
Μίλαν » 10.00
Μάντσεστερ Γ. » 11.00
Λυών » 11.00
Ρεάλ Μαδρίτης » 12.00
εχει σειρα ο Αμπραμοβιτς φετος, φιλαρακι.
Α ξεχασα. Καρλαιλ, Λυων οβερ ( στο 89 !!! ) και ασο Σελτικ, μας πηγαν ενα ωραιοτατο ταμειακι. Εμενα και τον συμπαικταρα μου.
Πρώην!
Άντε, και άλλα τέτοια αύριο να πάμε και τουλ τζάμπα.
Η Μίλαν σημείωσε γκολ με τον Ζέεντορφ ύστερα από όμορφη ασίστ του Κακά, ωστόσο ο επόπτης υπέδειξε (λανθασμένα) τον Ολλανδό σε θέση οφσάιντ. :x :x :x
to 12ari tis real einai eksisou kalo ....Quote:
Quote:
NAI GAMW TO STANIO MOY NAI. Ena goal h8ela apo Milan k ena apo Arsenal (gia to over). K oi 2 ebalan, k stous 2 ta akurwsan! GAMW TO MOYNI!
emena mou arkouse ths milan
poly gkinia
Εγω εριξα:
Ρεαλ-Δυναμο->1
Αρσεναλ-Πορτο->
Σελτικ-Κοπεγχαγη->Under
Στεαουα-Λυον->Over
και για να κλεισω μενει να πιασω τον ασσο της Σαχταρ και το διπλο της Τσελσι
παιξε και 3-4 ακομα, εχει χωρο το δελτιο ντε.