γενικά με τα πρεζάκια είναι τεράστια η συζήτηση αλλά όντως δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Printable View
γενικά με τα πρεζάκια είναι τεράστια η συζήτηση αλλά όντως δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ίσως για αρχή να μην τους λέγαμε "πρεζάκια";
"τοξικομανείς"?
δεν περιγράφει ακριβώς όμως ποιους εννοούμε.
Πρεζάκι παιδιά, από τους πιο εύστοχους και λαϊκότερους όρους από την ωραία εποχή των 30ς.
Σας αγαπάω όλους για τα banner να το ξέρετε.
όχι, δεν έχεις δίκιο. άργησε να μπει μιάμιση ολάκερη μέρα.
Είναι εκεί as we speak.
το γνωρίζω. κάτι δικά μου λέω...
ρειβεν έχει γαμηθεί στο πικάρισμα στον μινμιν αλλά άμα είχα κοτσάρει καμία σημαία ουράνιο τόξο πίσω από τον ζακ που θα απλωνόταν στο μπάνερ θα είχε το πισί του κάπως έτσι στη δουλειά:
https://www.paraskhnio.gr/wp-content...ki-laptop.jpeg
ναι, είμαι γνωστός ομοφοβικός, σεξιστής, φασίστας
Κανείς;
https://www.in.gr/wp-content/uploads.../image-1-1.jpg
ή εναλλακτικά..
Spoiler
Επιτέλους
Μινόταυρε είσαι στόκος ρε μλκ
Ανέβηκε
Ctrl + Shift + R
:pink:
όχι σε μένα, στο χρήστη ari-mQuote:
:pink:
Se olous leme.
ena sima STOP kai apo piso to logo electricrequiem.
epitelous. pws den to eixame skeftei toso kairo.
Γιώργος Σκούρτης.
Πριν πολλά χρόνια τον είχε ο Βασιλικός για το νέο του μυθιστόρημα "Ο μπάτσος"
Μου κέντρισε το ενδιαφέρον, το διάβασα, μου άρεσε και διάβασα σερί όλα του τα βιβλία.
Αν δεν τον έχει κανείς υπ' όψιν του ας κάνει τον κόπο.
Πεθανε και μια μακρινη θεια μου προχθες, βαλτε την κι αυτη, θα στειλω φωτο
τα παιδία παίζει
Spoiler
Ναι γιατι ηταν πολυ σοβαρα ποστς που επρεπε να μεινουν, τωρα που τα σβησαμε θα μπει καποιος και θα χαθει στη ροη της κουβεντας του θρεντ.
Γενικα αν καποιος mod ενοχλειται οταν τα παιδια παιζουν ας ξεκινησει και το moderating, αλλιως αφηστε το φορουμ οπως το εχετε αφησει να ειναι χωρις σχολια. Θα σβησω αυτο το ποστ σε 2 μερες, γιατι ετσι.
Ισως και να ειμαι ευθικτος, ναι, παντως μπορεις να διαβασεις τα σβησμενα ποστς και μετα τις τελευταιες σελιδες του τσατ και να δεις αν ηταν "τα παιδια παιζει".
Ρεηβεν δεν ξερω τι πρεπει να εξηγησω, μην εισαι τοσο ευθικτος οταν καποιος γραφει κακια κουβεντα για το φορουμ (πλακιτσα :razz: )
Πάντως εγώ έχω να πω πως δε μπαίνεις κανένα δίωρο στο forum γιατί βλέπεις My Style Rocks και χάνεις όλο το τζέρτζελο.
Γενικά, σας έχω πει ότι γαμιώστε;
Εχεις μονο λιγες ωρες ακομα να το σβησεις. Ας το κανουμε ενα quote να μην χαθει.
Κλαμα μονο που ελπιζεις σε moderating, ασε ρε τον κοσμο να βρισει μανες και να ευχηθει καρκινακι, τι φασιστας εισαι πια! :touched:
Self-healing και γαμωσταυριδια παντου, και στο φορουμ και στο τσατ, seems legit.