εσυ να δεις καθυστερημενε πανηλιθιε σκατοκαριολη Γιαννη straight up τσιρλιπιπι.
Printable View
εσυ να δεις καθυστερημενε πανηλιθιε σκατοκαριολη Γιαννη straight up τσιρλιπιπι.
σκασε πια οχετε.
και πλανταξε βοθρε.
menu eisai emetos pleon e. filika panta
ξαναγυρναω ον τοπικ. με το να καθομαι στο σπιτι μου, χτυπανε τηλεφωνα και μου σκανε δουλειες. μολις μου εσκασε η 4η δουλειά μου ως μεταφραστής.γι-χα.
Ήρθε μειλ από τον καθηγητή της θεματικής ενότητας σήμερα, πέρασα!!!! Με 6,2 αλλά δε βαρείς που λέει και ο καλος μου φίλος. Ήρθε και το ψαροντουφεκορόλογο που είχα παραγγείλει και είμαι πολύ στα χάι μου.
Για μεταφραστής δες και εδώ αν σε ενδιαφέρει και αν την έχεις τη γλώσσα
http://europa.eu/epso/index_el.htm
μμμ πολυ ψηστικό!~
"να δουλεύετε σαν το σκυλί;"Quote:
Απαντήστε με ειλικρίνεια: Τι Ζητάτε Απο Την Επαγγελματική Σας Ζωή;
Να σας δίνει ευκαιρίες για μάθηση και προσωπική ανάπτυξη;
"να απειλείστε με απόλυση με το παραμικρό;"Quote:
Να σας προκαλεί ενδιαφέρον και να σας δίνει κίνητρα;
"να παίρνετε τρεις κι εξήντα;"Quote:
Να σας δίνει την αίσθηση ότι συμβάλλετε και εσείς στην οικοδόμηση της Ευρώπης;
ti akrivws einai to post sou Khalkji?
(me apospasmata apo chain mail pou sou estelne kapoia theia sou sto hotmail to 1999 epeidh prospathouse na to paiksei "kool atomo" alla telika to mono pou katafernei einai na se fernei se elafrws dyskolh thesh moiazei pantws).
Chain mail ειναι μονο το chain mail.
AC 5, ψηλε.
4 ωρο κενο μνημης και γω και ο αλλος που περιμενα να μου πει τι καναμε εψες , 20 ευρο αθικτο στην τσεπη , φοβος για πιστολα σε μπαρ κολλητης , αλλα μου πε οτι ηπια εσπρεσσο και τα ποτα αλλων .mlr
Το μισο μηνιατικο καποιων, γαμησε το, πιστολεψε το, δεν αξιζει
κατσε ρε ανθρωπε, δεν ειναι οτι θα δουλεψω 3 μερες και μετα αλλες 3. δεν ειναι σταθερη απασχοληση, καπως αλλιως κοστολογουνται αυτα, οχι;
πως να στο πω, μ'αυτα και μ'αυτα, μεσα στο μαϊο εγω εβγαλα το εκπληκτικο ποσο των 39 ευρω συνολικα, 4 κατοσταρικα τον απριλη, ειναι λογικο να ψαχνω κατι με λιγο καλυτερες αποδοχες
εντιτ: και εννοειται πως δεν θα το πιστολεψω.
επισης τωρα που το σκεφτομαι, αν αναλογιστουμε οτι μιλαμε για 3 ημέρες * 14 ωρες = 42 ωρες, τα 115 ευρω δινουν 115/42 = 2,74 ευρω την ωρα περιπου. Σορρυ φιλε, εγω ειμαι βρωμοκουμμουνι, δεν λεω ευχαριστω σε κατι τετοια.
ε ναι ρε καλκι αλλά και 600 ευρώ μισθος για φουλ 8ωρο αν κανεις τις πράξεις βγαινει κατι λιγότερο από 2 ευρώ το ωρομισθιο
επισης, 5ημερο 8ωρο = 40 ωρες την εβδομαδα, 160 ωρες τον μηνα
600/160 = 3,75 €/ωρα
Κουρασες καλκι
καλα, θα πιω κανα γαρο να χαλαρωσω
μαλλον εξοργισε....
τιιιιιιιιιιιιιι;
ζω για την στιγμη που θα σου προσφερουν δουλεια και θα πεις ''δεν ειμαι μαλακας, κομμουνιστης ειμαι'' :-p
τι μεταφραζεις καλκι?
εχουμε πει οτι ο 12_σταρς_και_κατι_αλλα_μετα ειναι και γαμω τα παλικαρακια?
ευχαριστω ρε μαρινε για την προσκλησις...βρηκα μπολικο μαλλι
οποτε νοιωσεις την αναγκη για καμια φωτεινη επιγραφη εδω ειμαι να ξες
:pink:
να 'χεις τον νου σου με το ratio μην σ'αποσυνδέσουν μόνο και τίποτα άλλο
δε σκαμπαζω...τα αφηνω τα τεμαχια να σηνταρουν αλλα δε βλεπω κινηση ως τωρα
Χθες μου τη βάρεσε και πήγα και αγόρασα έναν φακό ψαρέματος και ένα καμάκι. Το βράδυ κατά τις 11 πήγα θάλασσα και έπιασα καμιά 20 σουπιές. Απόψε θα ανάψω κάρβουνα, θα ανοίξω ένα ούζο 12 και θα τις ψήσω. Επόμενη εξόρμηση το Σάββατο, αν ενδιαφέρεται κανείς από μάνα σαλονίκη να καμακώσουμε μαζί, με στέλνει πμ. Το κόστος είναι κάνα 20αρι για τον φακό και κάνα 5 ευρώ για το καμάκι.
np: isis- ''20 soupies/ 40 years''
πινκ κατά τ'άλλα για την ουζοκατάσταση!
overdiven που πας για ψαρεμα;
Γυρισα απο δουλεια. ΣΚ μπροστα (ενταξει ΠΣ εχω εγω ) το οποιο αποτελειται απο 2μερο μεταλ φεστιβαλ με σλειερ, σαξον, ανθραξ, μαστοντον, ιμορταλ, μεσουγκα, μεριλιν μονροε - οχι, μασον - κλπ σκηνικα. Προβλεπεται κραιπαλη. \m/ Τα υπολοιπα ας περιμενουν.
υγ. μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες. Στον δρομο για την μεταλικη μου ιθακη το τηλεφωνημα απο το ετερο ημισυ με ειδοποιησε για την διορια 1 μηνος που χουμε για να βρουμε καινουριο σπιτι. Ξεδωσα σε ανθραξ/σλειερ και εναν ενοχλητικο μεθυσμενο δανο 1,90. Παω για σαξον σε λιγο.
σημερα εμαθα οτι ειμαι η μια απο τους 5 που περασαν ενα απο τα πιο δυσκολα μαθηματα της σχολης. Απο τη χαρα μου με εναν μαγικο τροπο κοπανησα το μπρατσο μου στο πομολο και ειμαι μπλαβι .
Δε γαμιεται , περασαSpoiler
tripsimo me arnhtiko polo mpatarias kai tha fugei
προς το παρον ποναει διαολεμενα και εχει γινει κοκκινο-μπλε-μαυρο , οταν με το καλο περασει λιγο ο πονος θα εφαρμοσω τη συμβουλη σου ;)
τα mb του 3g τελειωσαν και καηκε το μοντεμ γιατι.... ειμαι απο τους τυχερους που το ενα απο τα 20 καφαο με πιλοτικη οπτικη ειναι ειναι στα 15 μετρα απο το σπιτι μου μου ειπε ο τεκνισιαν :p
εντομεταξυ η τυπισσα του κονεξ που μιλαγα γιατι ειχα ξεχασει κωδικους της λεω ,ισως ειναι ο κωδικος κιλλεμαλλ13 ορ σμθινγκ και μου λεει , "ελπιζω να μη σου αρεσε κανα Λουλου" χαχαχα