Το κομμάτι και γαμώ τα σκαλώματα!
Printable View
πφ. δεν το δα ακομα, αλλα σίγουρα δεν θα φτάνει το μεγαλείο του βιβλίου. εντάξει;
ναι ναι ναι, ωραία, ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΑΝΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, αυτά, ευχαριστώ.
το κομμάτι μαλακία, κανονικα ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ είναι χαρούμενο.
Πουστανις?
Bronn πες αλεύρι... Κοιτάξτε εδώ αλλαγή, απο που ξεκίνησε και που έφτασε να κόβει κώλους στο GoT :p
http://www.youtube.com/watch?v=S_Qon-Udlhw
'Εχω μείνει μαλάκας. Έχω δει το τέλος 10 φορές. Όχι απλά το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν, όχι απλά το καλύτερο επεισόδιο Game of Thrones γενικώς, μιλάμε για ένα απ'τα καλύτερα επεισόδια τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών.
έχει και link για mp3 στο description ^^
Εν τω μεταξυ.
Spoiler
Συμπερασμα
Spoiler
δεν υπάρχουν λόγια για το επεισόδιο...
Φρηκ, νιώθω πως δεν έχεις περφάρει μια για τον σκύλο και τον μπερδεύεις και με τον Μπρον.Spoiler
Spoiler
εχετε δικιο ειχα ξεχασει την φαση με τον σκυλο .
Για όποιον ενδιαφέρεται για παραπάνω ινφο Battle of the Blackwater
Edit: Σπόιλερς από το Aftermath και κάτω. Έως εκεί είναι safe.
Spoiler
Σταρχιδια μας ολες οι λεπτομερειες της μαχης, απλα αχρειαστο οποιοδηποτε παραπονο σχετικο με βιβλιο/σειρα μετα απο τετοια επεισοδιαρα.
Χανεις το νοημα ετσι, οχι τιποτα αλλο. Καλυτερα να ξαναδιαβαζα το βιβλιο αν ειναι να βλεπω την επεισοδιαρα και να ψαχνω τι ειναι ιδιο και τι διαφορετικο.
Spoiler
οι μουτζες μαλλον ειναι για τη 2η παραγραφο σου, πιθανοτατα απο ατομα που δεν ειδαν το επεισοδιο ακομα.
Δε νομιζω, οποιος περιμενει τα ποστ να εχουν σποιλερ Τριτη πρωι και μπαινει να διαβαζει το θρεντ, ε καλα να παθει.
Οι μουτζες ειναι μαλλον για την πρωτη παραγραφο γιατι πρηζω αρχιδια, αλλα δεν αντεχω αλλο να διαβαζω ηλιθια πραγματα =)
http://www.collegehumor.com/video/67...-spoiler-rules βάλε κι εσύ το λιθαράκι σου φιξξξερ.
Ε!Ναι! σε καταλαβαινουμε. ανθρωπος είσαι και συ και ποσο να αντέξεις;!
Προσοχή! ακολουθεί σπόιλερ απο το 5ο βιβλιο γιατι δεν αντεχω να ακουω ακομα ότι υπάρχουν άτομα που δεν το χουν διαβασει 1 χρονο αφου βγήκε και βλέπουν απλα την σειρα. εγώ θέλω να πώ τα δικά μου:
Spoiler
Ποιος ενθουσιασμος, δεν εγραψα τιποτα με ενθουσιασμο. Σοβαρα μιλατε τωρα θελετε να βαζουμε σποιλερς σε ενα θρεντ το οποιο απλα μπορει να μην ανοιγει καποιος μεχρι να δει το επεισοδιο? Εγω δηλαδη που βλεπω το επεισοδιο Δευτερα βραδυ, ειμαι χαζος που δεν ανοιγω το θρεντ για μια μερα? Πραγματικα πειτε μου οτι αστειευεστε ε.
ε νομίζω ότι αλλιώς το απολαμβάνεις αν δεν ξέρεις τι θα γίνει, παρά αν κάποιος έχει αποκαλύψει ήδη πραγματα. Εγώ πχ απλα περιμένω να φτάσει η σεζόν στο τέλος της. Ενδιαφέρουσα η απόδοση επι της οθόνης, αλλά ξέρω τι γίνεται. Δεν με πειράζει, γιατι προσθέτει το οπτικοακουστικό κάποια στοιχεία. Αλλά, ε σεβάσου αυτούς που δεν θέλουν να ξέρουν. Μαλάκες, μωρε. ξέρω. Αλλά γουστα είναι αυτα.
Spoiler
και μπήκε μόνος μπροστά επειδή ΓΑΜΑΕΙ, hail the true king. όλοι οι άλλοι είναι αδερφάρες ή απλά αξίζουν ένα μικρό κομμάτι του βορρά.
η ψώλα η μάγισσα φταίει ως συνήθως.
Spoiler
Οφειλουμε να ομολογησουμε ολοι το ρησπεκτ στον μπαρμπα Λαννιστερ οντως.
βουλωσε κωλαρακια τακτικα και μαχητικα.
Επεισοδιάρα. Η μάχη έξω από την πόρτα όμως ήταν για τα πανηγύρια, λες και όλο το σκηνικό διαδραματιζόταν σε 50τ.μ. Ειδικά εκεί που βγήκαν οι άλλοι από το τούνελ και τους την έπεσαν από πίσω, ήταν σαν να πολεμάνε 10 με 10.
Ε, καλά. Στο βιβλίο που δε διάβασα θα ήταν σίγουρα καλύτερο.
Τρομερή adaptation της μάχης του Blackwater. Ναί έλειπαν πράγματα, αλλά προσωπικά δε με χάλασε τίποτα απ'όσα είδα. Δεν είναι τυχαίο ότι το επεισόδιο το έγραψε ο ίδιος ο Martin:D
Α και για να μην ξεχνιόμαστε:
Spoiler
@freak
o Ηound είναι μέλος του House Clegane, οι οποίοι είναι bannermen των Lannister . Δεν είναι μισθοφόρος.
@mits
υπάρχει και μία άλλη σημαντική παράμετρος ως προς
Spoiler
Nαί αυτό εννοώ, αλλά βάλε και το δικό μου post σε spoiler καλύτερα :razz:
Μπορεί κάποιος να δει σχεδόν όλο το τελευταίο επεισόδιο αν ράψει τα gifάκια που κυκλοφορούν παντού :P
Έτυχε να παρακολουθήσω πρόσφατα το Lord of the Rings, ξανά, και είχε γέλιο να ακούς τον Gandalf να μιλάει για 10000 οrcs και να βλέπεις μια λαοθάλασσα μπροστά σου και στο Game of Thrones να λένε για 100000 και να βλέπεις 50 νοματαίους.
Spoiler
Spoiler