ειμαι εκτος ΕΣΣΟ λογω τριμηνης αναβολης.
Printable View
ειμαι εκτος ΕΣΣΟ λογω τριμηνης αναβολης.
exeis ptuxeio iatrikis?
an nai, tote psa3to gia na pas ugeionomiko meta ti vasiki ekpaideusi. einai malakia na eisai pirovolimenos enw mporeis na araaaaaa3eis stin arta :P
λογικα αν μεινω κορινθο θα παω κολλυωμενος στα ιατρεια απ οτι μου πανε..αλλα επειδη το χαρτι γραφει επιλογη υγειονομικο μαλλον θα φυγω για αρτα μετα απο λιγο...απ την αλλη επειδη θα κανω 9μηνο λογω του οτι ειμαι προστατης χεστηκα για τον μηνα του κεντρου ... τον γιατρο δεν τον γαμει κανεις στο στρατο.
Μετα απο ενα μηνα 401.
εγώ αν αργήσω κι άλλο να πάρω την αναβολή :fear:
6/8/2007 585 ΤΠ Βαρέα Όπλα, στο Άργος Ορεστικού.
Ξέρει κανείς τι παιζει?
Προβλεπέ Κέντρο και ευτυχισμένες ώρες με τον Ανέστη Ανέστη...Quote:
Originally Posted by novembrine
kanto ligo katanohto pls :|
Κατ' αρχάς είναι Άργος Ορεστικό, όχι Ορεστικού.
Κατά δεύτερον, το κέντρο πρέπει να είναι όντως προβλεπόμενο (όχι κάτι τραγικό βέβαια, ό,τι συμβαίνει με τα περισσότερα), αλλά απ' όσο θυμάμαι από σειρές που πέρασαν από εκεί, οι συνθήκες (χώροι, καθαριότητα, φαγητό κ.λπ.) όταν πολύ ΟΚ.
Βέβαια το να είσαι βαρυοπλίτης δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά δεν ξέρω κιόλας, τι να σου πω.
danke
Σε όσα ΤΠ πέρασα. ο ΛΥΤ πάντα είχε στρατόκαβλα στελέχη ....
Τα ΛΑΤ από την άλλη πιο χυμείο αλλά λίγος κόσμος...
Welcome to Καστοριά. Ίσως να τα πούμε κάποια φορά αν βγαίνεις κατ'εδώ.Quote:
Originally Posted by novembrine
85+σήμερα...
Καλά είναι στο στρατό αλλά έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό...
το σύνδρομο του παλιού δόκιμου. δεν τον ενοχλεί κανένας αλλά :yawn:
Καθημερινή διαδικασία όταν έλεγα 21ο μήνα:Quote:
Originally Posted by Raven Lord
06:50 Είσοδος στον Σκαραμαγκά.
07:15 Πρωινή επιθεώριση.
08:00 Ξεκίνημα Αρχιδαρίσματος.
08:15 Βόλτα στον Ναύσταθμο με κληρούχες (που δεν είχαν πάρει ακόμα άδεια απολύσεως). Στάση στην καντίνα στα ταχέα σκάφη για καφέ.
09:20 Τελείωμα καφέ και βόλτας και άραγμα στον σταθμό αυτοκινήτων για πλύσιμο του αυτοκινήτου με πιεστικό.
11:00 Τελείωμα αράγματος στον σταθμό αυτοκινήτων και πλυσίματος και μετάβαση στην υπηρεσία παροπλισμένων για καθαρισμό εσωτερικού αυτοκινήτου με ηλεκτρική σκούπα.
12:00 Πέρας σάρωσης/σαρωτές κατάκληση (Μεσημεριανό υπνάκι).
13:00 Σηκωνόμαστε φρέσκοι-φρέσκοι και πάμε να ετοιμαστούμε για να βγούμε εξόδου.
14:15-14:30 Εξόδου.
Αν τύγχανε να είχα βάρδεια φυσικά δεν σηκωνόμουν το μεσιμέρι για να φάω, απλά το απόγευμα όταν ξυπνούσα πότιζα τον κήπο με φραπεδάκι ανα χείρας και μετά αποχωρούσα για να πάω στην Ναυκρατούσα για "βάρδεια"-άραγμα που είχε και ησυχία και δροσιά (απολύθηκα Αύγουστο).
meta apo ena syntomo perasma (diarkeias enos mhna) apo to KEDV Kalamatas eftasa epitelous Komothnh, 29 Loxo Diavivasewn!
valhala και journey 8)
Θέλω λεπτομέρειες από Καλαμάτα. Πως τα περνούσατε; σε ποιο λόχο είσουνα, αν είχε ζέστες κ.τ.λ. Βλέπεις μας γλυτώσατε και δεν ήρθατε Καστοριά για να σας ανακρίνω..οπότε εσύ μου αρκείς για να ικανοποιήσεις την περιέργειά μου.
Τα ίδια και σε μας, όταν θα φύγουμε θα μείνει ένας 297 μόνος του για 3 υπηρεσίες.
MOLIS MOU IRTHE TO XARTI!!!!
PRIN 10LEPTA!!!!
7 AUGOUSTOU AGROTIKO ARTAS!!!
auta einai!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elate sto 298 samou na perasoume super!!!~!~!
379 και σήμερα.Quote:
Originally Posted by Silent_Enigma
νταξ, δεν είναι πολλές.. :)
Βάλε και τυχόν φυλακές και πιθανή αύξηση θητείας μετά τι;ς εκλογές για να είσαι μέσα.
Καλά είναι.
Σιγά, κλάιν, έτσι κι αλλιώς στο στρατό είναι τα καλά.
Μετά αρχίζουν τα δύσκολα.
(:bang:)
πυροβολικο θηβα , καμια πληροφορια πλζ?
Ναι. Θες κούρεμα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Είναι έξω απο τη Θήβα και έχει μέσα φαντάρους και πυροβόλα. Γιορτάζει της Αγίας Βαρβάρας. Τραγουδάκι "Το Πυροβολικό πολύ το αγαπώ".
:|Quote:
Originally Posted by H.
θενξ για τις πληροφοριες :!:
ψάξε να βρεις ένα φίλο μου. θα είναι εκεί από 2 αυγούστου ! :D
Παραθερίζει?Quote:
Originally Posted by Raven Lord
κάτι τέτοιο. για 12 μήνες τελοσπάντων... :P
itan filaraki mou pron ligous mines. polu xalaraQuote:
Originally Posted by Razor
kamia sxesi me palia.exei allaxei dioikithw elege kai ftiaxan ola. a, kai moirazoun tzampa koloxarta sunexeia
kalo xesimo
Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
Κατάλαβες Ρέϊζορ ε? Τι καλό φαϊ σερβίρουν. Θα κοπρίσετε όλο το δάσος και θα σας αρέσει κιόλα (να προσέχεις τις νυχτερινές σου βόλτες).
χαχχαχααχ οκ
επισης
:dfinger: ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑ :dfinger:
στ'αρχιδια σας
MHN TYXON KAI LEIPSEIS ABRIO.
τωρα ειναι που δεν παιζει να μην ερθει ο πανκης :)
Αφού πέρασα 2 βδομάδες ως ο μόνος Γ στην υπηρεσία, από δευτέρα τους χαιρετάω κι εγώ. Άδεια απολύσεως! :midfinger:
Μάγγες, παίρνω μετάθεση στον 100 ΛΨΕ. (Λόχος Ψυχολογικών Επιχειρήσεων). Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα για το τι παίζει εκεί, ας μου πει και μένα, γιατί εγώ μέχρι σήμερα δεν την είχα ακούσει τη μονάδα. Παρεπιπτόντως, η μονάδα ήταν στην Λάρισα/Στρατιά, αλλά καταλαβαίνω πως τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Ξάνθη.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ωχ μαλάκα, γάμησέ τα.....
Πως και σε στείλαν εκεί ρε?
Έγινε κάτι? :shock: :shock:
Quote:
Originally Posted by pitchfork
:shock: :( με ψάρωσες. For real.
κανενα αλανι ξερει ποσες μερες μπορεις να παρεις αδεια για να δωσεις πιστοποιηση για ιεκ?