Ότι λέει ο Spiritcrusher. 4 δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ. Έπαιρνες death, έβγαζες 10 βαμπίρια και αφάνιζες τα πάντα μόνο με αυτά..
Printable View
Ότι λέει ο Spiritcrusher. 4 δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ. Έπαιρνες death, έβγαζες 10 βαμπίρια και αφάνιζες τα πάντα μόνο με αυτά..
Ντάξει μωρέ, είναι διαφορετικά απλά :D.
Αυτό που εξηγώ στο προηγούμενο ποστ μου ρε Γκάρντιαν είναι ότι δεν είναι απλά διαφορετικά τα παιχνίδια (άλλωστε διαφορετικά είναι και τα 3 και 5 αλλά αν και μπορεί να με πουν ιερώσυλο είναι σχεδόν ισάξια), αλλά ότι το 4 είναι ίμπα και έχει τόσο κακοφτιαγμένο γκεϊμπλέι που έκανε τότε όλους εμάς τους φανς της σειράς να ξεγράψουμε το ενδεχόμενο συνέχειας. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι μετά την δικαιολογημένα τεράστια αποτυχία του, η 3DO πούλησε την σειρά στην UbiSoft (να ναι καλά η τελευταία που όχι μόνο την διατήρησε στη ζωή αλλά μας προσέφερε και το 5). Λίγο παραπάνω μόνο να είχαν προσέξει το Tribes Of The East ρε γαμώτο...
Etsi.Quote:
Originally Posted by H.
Pou to eides?To zaxarono sto play alla grafei currently unavailable gamotoQuote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Re H., eixes kanei mia protasi gia Heroes3 alla aprolo pou sou apantisa, den edoses simeia zois. Ante! Mazefteiete na to kapsoume (to mialo mas)
Εγώ τώρα που τελείωσα μια και καλή απο μαθήματα κι έτσι είμαι αιωνίως δικός σου να σε διδάξω την τέχνη. Όπως και όποτε θες για ατέλειωτο κάψιμο, αρκεί να έχεις χώρο.
Eisai Thessaloniki? Xoro exo, alla skeftomoun gia hamachi meria, kathos panta ta hot seats kataligan se ateloioto xavale, me apotelesma na min iparxei nikitis
Σκοπός μας ποιος είναι ακριβώς? :P
e na teliosoume kai kana game :oops:
Κοίτα, εγώ από Χαμάτσχια και άλλα τέτοια σατανιστικά δεν ξέρω. Αλλά μου φαίνεται μαλακία από το νετ. Αν είναι εύκολο μου μαθαίνεις βέβαια.
Ti na se matho re, mia mlkia einai.Tespa, tha paro to ptyxio san kalo paidi kai meta tha didakso tet a tet
Τερμάτισα σε 4 μέρες το God Of War II και το Resident Evil 4 στο Νόρμαλ.
Γαμώ τα παιχνίδια και τα δύο.
Τζα!
Τις τελευταίες 7 ημέρες τερμάτισα Assassin's Creed, Devil May Cry 4
και Uncharted: Drake's Fortune. Όλα στο PS3.
Τώρα έπιασα το Eye of Judgement. Aυτοί που ασχολούνται με
tcg πρέπει να του ρίξουν οπωσδήποτε μιά ματιά.
じあ又ね。
Ας τον πνίξει κάποιος..
Τον πέρνεις μόνο και μόνο για το Assassin's Creed. :x
Edit:
Όχι ο απο πάνω ε.
うるせい。馬鹿物。
今ばん私の内であいましょか。
aka: Τον παίρνεις, τα λέμε το απόγιομα.