:puke: :puke: :puke: :puke:
Robben ψοφα
Printable View
:puke: :puke: :puke: :puke:
Robben ψοφα
μεγιστη ξενερα
το επίπεδο χιπστερίλας έχει φτάσει σε σημείο να βλέπετε libertadores αντί για chl από του χρόνου
Επειδη στηριζουμε μια πολυ πιο συμπαθη ομαδα απο την Ολλανδια? Μπραβο, το βρηκες :thumbsup:
προτιμώ κι εγώ το μεξικό από την ολλανδία αλλά δε φτάνω στο σημείο να αποκαλώ σίχαμα έναν από τους 10 μεγαλύτερους παίχτες της ευρώπης, ούτε να τσαντίζομαι γιατί έγινε μια πολύ ωραία ανατροπή ανάμεσα σε ομάδες που δε με πολυνοιάζουν, εκτός αν θέλουμε να πάρει το μουντιάλ ο μαγουλάκιας προπονητής πια.
και στην τελική ολλανδία επειδή σας άρεσε το πορτοκαλί ήσασταν και μεγαλώσατε όλοι με μπέρκαμπ, δε γαμιέστε ξαφνικά (στατιστικός ο β' πληθυντικός!)
Δεν υποστηριζα ποτε Ολλανδια (αν και μου αρεσε το ποδοσφαιρο της σε αρκετες διοργανωσεις) και βριζω τον Ρομπεν επειδη ειναι ΑΡΧΙΔΙ, οχι επειδη δεν ειναι καλος παικτης.
Αυτο που λες σημαινει οτι δε θα πρεπε κανεις ποτε να κοροιδευει/βριζει παικτες οπως οι Μεσι, Κριστιανο Ροναλντο και πολλοι αλλοι, επειδη ειναι στους τοπ 10 παικτες του κοσμου.
Ο Ρομπεν ειναι θεατρινος, κλαψιαρης, ατομιστης σε επιπεδο πολυ υψηλοτερα απο οτι οποιαδηποτε αλλη ντιβα σε τετοιο επιπεδο, συγγνωμη που στον εθιξα.
Κατα τα αλλα ωραιες οι ανατροπες αλλα οχι οταν συμβαινουν ετσι. Τουλαχιστον για μενα. Επισης σταρχιδια μου η Ολλανδια στην τελικη, εγω απλα υποστηριζα Μεξικο μεχρι τελους γιατι εχω πολλους Μεξικανους φιλους εδω περα και τους βρισκω πολυ συμπαθη λαο, αλλα μαρεσει και η κουλτουρα τους πολυ και ο τροπος ζωης τους. Δε νιωθω το ιδιο για τους ορανιε, τι να γινει.
Ολλανδία μόνο το 1988 Phantom, από κει και πέρα ποτέ και κανένας. Αργεντινή/Ιταλία σε κάθε μουντιάλ και φουλ συμπάθεια σε κάθε Λατινοαμερικάνικης ομάδας πλην πουτάνας Βραζιλίας.
Γιατί είναι αρχίδι ο Ρόμπιν; Δε βρίσκω το vine αλλά υπάρχει πεντακάθαρο πέναλτι-σφαγή στο πρώτο ημίχρονο που δεν δόθηκε.
του έφαγε το κούρεμα~!!
1-1!!!
γελάω!
Δυνατή εμφάνιση Γκέκα απόψε.
Ο Νάβας αντάλλαξε φανέλα και πήρε του Βύντρα. Trolled.
Γενικά δε μπορούσαμε ούτε 5 vs 2 σε αντεπίθεση. Ο άλλος στα πέναλτι του τα ρίχνανε απάνω του κι αυτός έπεφτε.