Σκληρή ευχή, δεν πίστευα ότι θα την έκανα ποτέ (ειδικά μετά από πίκρες από πας, άεκ, ατρόμητο τα 3 τελευταία χρόνια), αλλά πραγματικά εύχομαι να μην το σηκώσουμε φέτος.
Printable View
Σκληρή ευχή, δεν πίστευα ότι θα την έκανα ποτέ (ειδικά μετά από πίκρες από πας, άεκ, ατρόμητο τα 3 τελευταία χρόνια), αλλά πραγματικά εύχομαι να μην το σηκώσουμε φέτος.
για ποιο λογο καποιος ευχεται, σκληρα και πραγματικα ακομα, να μην κερδισει ενα κυπελλο η ομαδα του ?
τον παοκ που ακριβως τον βολευει να κανει 17 μερες απ το τελευταιο ματς του πρωταθλήματος μεχρι τον τελικο (αν περασει φυσικα) και μετα να ξεκινησουν πλεη οφφ για να τελειωσουν αρχες ιουνιου?
μην παιξει κανα ματς πριν τον τελικο και χτυπησει ο Σαλπιγγιδαρος που πηγαμε να τον βγαλουμε οφφ με παραγκισιες μεθοδοι?
το μονο ενδιαφερον του τελικου θα ειναι να δουμε γαυρους και παοκια στο ιδιο γηπεδο.
να δουμε και μετα τα προχθεσινα του βολου με τους βαζελους τι χαιρια θα σηκωσουν στο οακα οι 2 πλευρες .
Ο Αρης του χρόνου θα είναι στη Β' κατηγορία, θα συγχωνευτεί με την Καλαμαριά και θα λέγεται Καλαμάρης
tsimpouklano, μπορείς να πεις τελικά γιατί εύχεσαι να μην πάρει η ομάδα σου το κύπελλο ειδικά φέτος ?
Να πω εγώ?
Γιατί ο ΠΑΟΚ γαβροποιείται, έτσι απλά....
Reject, ανέφερες και στο άλλο thread εδώ πως εσύ επιθυμείς τον αποκλεισμό του παοκ από τον τελικό κυπέλλου προκειμένου να αποφευχθεί η οπαδική ξεφτίλα του κόσμου του από τους ολυμπιακούς, ξεφτίλα που θα προκληθεί από την εσκεμμένη αποχή του σκληροπυρηνικού κομματιού των οπαδών του λόγω της όποιας διαφωνίας έχουν αυτοί με την παρούσα διοίκηση της παε. Έχεις μια άποψη για αυτό που λες γαβροποίηση του παοκ και παρότι την βρίσκω αρκετά αστήριχτη, είναι σεβαστή και καλά κάνεις και την έχεις γιατί καταλαβαίνω πως έχεις αφιερώσει αρκετά πράγματα για αυτό που αντιπροσωπεύει ο παοκ για εσένα.
Επιμένω να θέλω την απάντηση του tsimpouklano γιατί αν οι πίκρες του από τον παοκ περιορίζονται στους 3 τελευταίους αποκλεισμούς του στο κύπελλο, σημαίνει πως ηλικιακά δεν έχει τα ίδια οπαδικά βιώματα με τα δικά σου, δεν πρόλαβε να δει καν κάποιο τίτλο από την ομάδα του και βρίσκω αυτή την γενναιοδωρία του αξιοπερίεργη
Και ο reject δεν είναι μεγάλος για να θυμάται ή να έχει οποιαδήποτε μνήμη από το τελευταίο πρωτάθλημα. Τελευταίος τους τίτλος ήταν πριν 10 χρόνια στο κύπελλο, ε δε νομίζω ο tsimpouklano να είναι μικρότερος.
Χαίρι ,τσαμπουκας πως το λετε εκει σεις.
Τα χα ίρια εντος και εκτος γηπεδου θαναι τα ενδιαφεροντα.
Δεν παω γηπεδο τα τελευταια χρονια αλλα αν δωσουν εισιτηρια και στους παοκ
οχι 7 και 8 . 000 που διαβαζω
θα σκασω .
Η ουσία είναι πως αν πάμε με το κλίμα που επικρατεί τώρα, εδώ και 3 μήνες στον τελικό, θα διασυρθούμε. Μιλάω για το οπαδικό. Πάνε να μας κάνουν γάβρους με το ζόρι κάποιοι. Έχουμε χωριστεί σε 100 στρατόπεδα. Εδώ με δικούς μου που μιλάω, είναι ΤΟΣΟ ξενερωμένοι, που δεν θα κατέβουν....ούτε και εγώ. Γιατί-όπως είπα-η νοοτροπία "Θρυλάρας" πάει να περάσει στον ΠΑΟΚ σε ΟΛΑ τα επίπεδα...
Και οι γάβροι βεβαίως δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά έχουν λυσσάξει (δικαιολογημένα, γιατί και αυτοί περνάνε περίοδο μεγάλης οπαδικής παρακμής) να δώσουν κάποιες απαντήσεις.
To ειδικά φέτος -που δεν περιορίζεται μόνο στο φέτος, αλλά στο όσο θα ειναι ο ιβάν στην ομάδα- θα στο πω με δυο λόγια: δεν θέλω να πάρει τίτλο με τον παοκ ο πόντιος, μπας και σηκωθεί και φύγει από την ομάδα. Και εξηγούμαι.
Το τι έχει έρθει να κάνει στην ελλάδα ο ιβάν είναι λίγο πολύ γνωστό. Καταρρέον ολθ, οσέ, και δεν ξέρω γω τι άλλο, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του (γιατί δεν είχε έρθει τελικά πριν κάποια χρόνια, και επέλεξε αυτή τη χρονική συγκυρία να έρθει ως "μεσσίας"; ). Επιθυμεί να συσπηρώσει τόσο κόσμο γύρω του στη (β.)ελλάδα, ώστε να έχει και τη λαϊκή αποδοχή, πράγμα που ο λαός του παοκ μπορεί -έως ένα σημαντικό βαθμό- να του το δώσει. Φυσικά, όποιος κοιτάει λίγο πιο μπροστά από τα κύπελλα -και γιατί όχι και τα πρωταθλήματα- που μπορεί να έρθουν, μιας και ο ρώσος το φυσάει, βλέπει στεγνή εκμετάλλευση, περιτυληγμένη με αγάπες για την ομάδα (που δεν λέω ότι δεν μπορεί να ισχύει), για να πετύχει αυτά που θέλει, και όταν κάποιος του πάει κόντρα ή τον αμφισβητεί, του γαμάει τη μάνα. Ε, τέτοια στην ομάδα δεν τα θέλω, όπως είχε πει ο ρητζεκτ τέτοια πράγματα μπορεί να ακουγονται εντελώς ρομαντικά και φλούφλικα, μα σαν παιδί επαρχίας μακριά από τη σαλονίκη (1η φορά τούμπα πήγα 17 χρονών) αυτά που με κάναν να αγαπήσω την ομάδα ήταν οι οπαδοί της, το διαφορετικό που πρέσβευε από τους κραταίους 3 της αθήνας. Μπορεί από τίτλους να μην έχω ζήσει και πολλά, κύπελλα μονάχα το '01 και '03, και να μαι διψασμένος ναι, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. 1000 φορές λιγότερη σαπίλα στην ομάδα και πιο αγνή προσπάθεια, παρά η λογική "πάμε μπροστά με όποιο κόστος" γιατί έτσι κάναν και αυτοί τόσα χρόνια. Άλλωστε, πριν 2 χρόνια που ήμασταν πιο κοντά από ποτέ στο να το πάρουμε και έγινε η σφαγή στο χαριλάου, ήταν η πιο φανατισμένη χρονιά του παοκ (από αυτές που έχω ζήσει ως θαμώνας θύρας 4). Και αυτό το οπαδιλίκι, αυτή η γκάβλα που βγαίνει στην εξέδρα, ε αυτό μου φτάνει και πρωτάθλημα να μην παίρνω, αν ειναι να γίνουμε οι γάβροι του βορρά.