Προτιμώ τα γαριδάκια όταν είναι μπαγιάτικα, αγοράζω μια στις τόσες, ανοίγω την σακούλα, τρώω λίγα για το γαμώτο της υπόθεσης, τα βάζω στο ντουλάπι και τα ξαναεπισκέπτομαι με χαρά μετά από λίγες μέρες.
Printable View
Προτιμώ τα γαριδάκια όταν είναι μπαγιάτικα, αγοράζω μια στις τόσες, ανοίγω την σακούλα, τρώω λίγα για το γαμώτο της υπόθεσης, τα βάζω στο ντουλάπι και τα ξαναεπισκέπτομαι με χαρά μετά από λίγες μέρες.
H καίλα στην περίπτωση αυτή είναι που σ'αρέσουν τα γαριδάκια to begin with.
έχω κάνει εικόνα τον art in haste να πηγαίνει στο ντουλάπι με πηδηματάκια χαράς.
Προτιμώ το χαρτί κουζίνας για την τουαλέτα
Spoiler
Η πολύ τσίρλα και θέλω απορρόφηση
Στο Μετρό όταν κατεβαίνω νέο κόσμο μπαίνω στην τρίτη πόρτα του τρίτου βαγονιού (μετράς απο την αρχή) ώστε να βγαίνω ακριβώς μπροστά στις σκάλες.
Same here, για Αττική και Βικτώρια.
Να φτιάξουμε μια database με τις «σωστές» πόρτες για όλους τους συρμούς και να κυκλοφορεί στους μυημένους και θα μαζευόμαστε στο ν βαγόνι στην σωστή πόρτα και θα κοιτιόμαστε και θα καταλαβαίνουμε με τη μια ποιοι είναι «οι δικοί μας».
θελω να μιλησω πολλες φορες στο λεωφορειο σε κοσμο που βλεπω να λοκαρει μια πορτα πριν σταματησει το λεωφορειο και παροτι σταματαει μπροστα τους στην παρα πισω πορτα προχωρανε μπροστα να μπουν απο την πορτα στην οποια εχουν λοκαρει εξαρχης... μυστηριο πραμα
Το πιο σημαντικό door choice αφορά την αλλαγή Μπλε Γραμμή - Άγιος Αντώνιος η οποία επιλογή δεν υπολογίζεται από βαγόνια αλλά από σημείο αφίσας μέσα στο μετρό ανάλογα από ποιο σταθμό μπαίνεις στο συρμό.
Αφου θελετε door choices, παρτε και τη δικη μου.
οταν αλλαζεις απο κοκκινη σε μπλε γραμμη, στο Συνταγμα, αλλα ερχομενος απο Σεπολια, παντα θα εισαι στο 1ο βαγονι, ωστε να σε αφησει στην καθοδο για τη μπλε γραμμη, ΑΛΛΑ οχι στην 1η πορτα του 1ου βαγονιου, αλλα στην 2η, γιατι στην 1η σε αφηνει λιγο μετα απ την ακριβη ευθεια της εξοδου και θα σε πιασει ο συνωστισμος για τις κυλιομενες.
(κυλιομενες..........κυλιομενες......................κυλιομ...............................bump.)
μπονους επιλογη :
οταν παιρνετε το 843 για να σας παει στα φερυ μπωτ της νησου (ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ), ποτε μη σκεφτειτε να βγειτε απ την 1η πορτα γιατι ετσι θα βγειτε πιο κοντα στα φερυμπωτ απ τους αλλους.
Παντα ακομα κι αν καθεστε μπροστα και πρεπει να διασχισετε ολο το (διπλο) λεωφορειο, να βγαινετε απ την τελευταια πορτα.
το Λεωφορειο θα κανει αναστροφη πριν αφησει τους επιβατες στο τερμα.
Και οι τελευταιοι, εσονται πρωτοι (Μιτσμανν : 22,31)
όλο το πρώτο βαγόνι καλό είναι. ξέρω απέξω όλες τις αλλαγές από κόκκινη για μπλε και πόρτα για σωστές κυλιόμενες σε αγ. αντώνιο αττική αμπελόκηπους και μοναστηράκι ηλεκτρικό. γενικά πανάχρηστες πληροφορίες, αλλά το πρωί και το μεσημερί στις ώρες αιχμής με σώζουν από την κρίση πανικού.