mother juno με τα χιλια σου ειπα.
Printable View
mother juno με τα χιλια σου ειπα.
Εγω λεω τωρα που θα το κλεισει το ER ο Ζαχ να παμε ολοι ετσι οπως ειμαστε στο φορουμ του χρηστη sod13 μη χαθουμε ε
εντωμεταξυς...σοβαρα τωρα σαμπρελε ειναι κολληταρι σου?
και αν ισχυει αυτο που λεει ο λορδος οτι εχει το τηλ του,καθεσαι και λες τι? οτι καλα θα κανει αμα δεν τον παρει και του ξεγυρισει μια ΚΟΥΓΙΑ?
απαντησε αν θες και τα υπολοιπα σε εναν μηνα
γεια σας παιδια
επειδη την εβδομαδα που περασε απεκτησα μεγαλη πειρα με δικαστηρια και μηνυσεις οποιος θελει p.m.
και on topic
ΓΑΜΑΩ ΜΑΝΕΣ ΑΒΕΡΤΑ
ψψψψψ καλά, στα καπάκια μετά το δαλούκα, πριν καν τον μπέο.
ο δικος μας?Quote:
Sun Knight
πρόλαβα τα μηνύματα του πάνκη πριν τα διαγράψεις. Κάποτε έγραφες Η.Μ. για λίγους, μάλλον σε ανάλογα μονοπάτια θα πρέπει να κινηθείς και τώρα (με τη λογοκρισία του σχολιαμού).
Χαίρε.
Υγ. Αν είναι δυνατόν. να γράφει πάνκης.... "μετά τιμής"!!!!!
αλεξ μιλα πεσταολα
Ο δικός μας είναι. Θέλουμε αναπαραγωγή του λογοκριμένου σχολίου.
οτι και να εγραψε τετοιο ελεσντι δεν μπορει να ηταν....
Quote:
Το προβλημα ειναι οτι οι λευκοι ειναι πια παρακμασμενοι μαλθακοι αστοι, φιλανθρωποι, τρομοκρατημενοι και πολιτικα ορθοι επιρεασμενοι απο τις αντιευρωπαικες ιδεες των εχθρων του λευκου ανθρωπου αντιρατσιστων. Δηλαδη γενοκτονημενοι απο τα νεγροασιατικα στιφη που θα τους φανε(κυριολεκτικα πολλοι απο αυτους ειναι ανθρωποφαγοι, οποιος εχει περασει απο αφρικη και καποιες ασιατικες χωρες το ξερει). Ο φυλετικος πολεμος οπως τον περιγραφει ο Χαουαρτ πικτων-λευκων θα αρχισει εντος ολιγου και εμεις δεν εχουμε πολλους σαν τον Κοναν για να επικρατησουμε. Να ξυπνησει ξαφνικα ο υπερανθρωπος πολεμιστης που περιγραφει ο Ομηρος μεσα στον νεοελληνα ειναι απιθανο, οπως και να γινει το ιδιο για τους απογονους των Βικινγκ και των Κελτων. Η μονη πλεον λυση επιβιωσης του λευκου πολιτισμου ειναι οι αγριοτεροι ανατολικοευρωπαιοι σλαυοι οι οποιοι δεν καταλαβαινουν και πολλα απο ανθρωπινα δικαιωματα, και το βαρβαρο αιμα τους μπορει να ενεργοποιηθει για να σωσει τον ετοιμοθανατο Ευρωπαικο κοσμο.
τπτ ρε, απλά του έγραψα:
Ρε Πρασούλα, 45 χρονών μαλάκας, και ακόμα τρομπάρεις.Τι πράμα είσαι εσύ ρε πούστη μου.
Μετά τιμής,
ΑλεξΑντιΠαπαρας.
Ντάξει, μπλέξαμε με βλαχοκόναν.
καλα κι εσυ πανκης αφου...τι την ηθελες την τιμη
επισης νομιζω οτι ο Λευκος Ιπποτης εχει πατησει τα 50
είναι περίεργο πάντως που πηγαίνεις στο μπλογκ αυτουνού πχ και προσπαθείς να ξεκινήσεις κάτι, υπογράφεις και με το δικό σου url από κάτω. Και όταν το είχες ξεκινήσει μου είχες στείλει ένα pm φάση να ψαρώσω, δεν ξέρω τι βγαίνει ετσι.
έλα μωρέ, μαλακίες να γίνονται,κόσμος να ψαρώνει.
τι το περιεργο να τρολλαρεις εναν φασιστα?
ο sun knight το'χει ψωμοτύρι το τρολλινγκ, άμα δεν ασχοληθεί, χάνεις τον χρόνο σου, άμα ασχοληθεί, χάνεις τον χρόνο σου.
peite mou ligo gia ton prasoula.