<saloth sar> Coloubra κατουρας καθολου η μονο γαμας;
<Coloubra> merikes gomenes tis katouraw einai h ali8ia
Printable View
<saloth sar> Coloubra κατουρας καθολου η μονο γαμας;
<Coloubra> merikes gomenes tis katouraw einai h ali8ia
<menumission> μην ταραζεσαι Νίκο
αφήνω αυτό εδώ να υπάρχει
<00i00> τι κανει ο πουτσος σου? ξερει να δενει ναυτικο κομπο?
<saloth sar> Θελεις να αρχισουμε να βριζομαστε; Δεν εχω προβλημα, αλλα θα αρχισεις την κλαψα μετα.
<Lyse> 3erei na kanei c/p ?
<00i00> γιατι να βριστουμε?
<00i00> ο δικος μου βγαζει ΛΕΗΖΕΡ...ο δικος σου?
<saloth sar> Τι κανει η μαμα;
meta ap'auto nomizw pos exoume nikiti sthn 3eftila
ntrepome pou uparxeis saloth
Σάλοθ ρε μάγκα μου, είσαι τελικά το ιερό τέρας της ηλιθιότητας, δεν χωράει αμφισβήτηση πλέον.
...σκέψου δηλαδή
Όσο κρετίνος, κακιασμένος, προσβλητικός, προκλητικός, αγάμητος, εμπαθής, προβοκάτορας και υβριστής να υπήρξα, να είμαι, ακόμα και να είμαι στο μέλλον, ε ποτέ δεν θα αναφερθώ με τέτοιο τρόπο σε άτομο για συγγενικό άτομό του και δη ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ που είναι γνωστό ότι την έχασε πριν καμιά βδομάδα. Γιατί είναι ρε παιδάκι μου κάποια πράγματα πολύ πάνω από εμάς, πώς να το κάνουμε.
Λυπάμαι για την άκυρη παρέμβασή σου απλά για να πεις τα γνωστά και προβλέψιμα που πουλάνε εδώ μέσα.
Saloth...πινκαρα Η. Εδώ μας έχεις φτάσει...
Η. κανε κατι με την μνημη σου
περι σαλοθ νταξ τι να πουμε...ας ειναι καλα η πουτσομαζωχτρα
Μην, μην ασχολείσαι.
Λυπάμαι επίσης για την προσκόλησή σου στο να διαβάζεις ΜΕΡΙΚΩΣ τα ποστ αγνοώντας λέξεις κλειδιά μινμιν. Καντήλια με μάνες έχω ρίξει άπειρα, όχι όμως σε άτομα που μόλις την χάσαν, η διαφορά είναι πραγματικά χαώδης. Μπορείς βέβαια να συνεχίσεις να υποκρίνεσαι ότι δεν κατάλαβες. Άλλωστε με τη μνήμη εσύ έχεις πρόβλημα όπως θυμάμαι από τα "δικά μας".
Σάλοθ Σαρ, κλωτσίδια μαλάκα μου.
σάλοθ είσαι μηδενικό ρε άνθρωπε. ντροπή.
μινμιν συλληπητήρια φίλος. να είναι καλά εκεί που είναι η μητέρα σου.