στα ποσα κουτια υποθετα ειχε τσαμπα εισητηριο πιτσντορκ περσυ?
Printable View
στα ποσα κουτια υποθετα ειχε τσαμπα εισητηριο πιτσντορκ περσυ?
Moonspelheim δε μου απαντάς στην ερώτησή μου.
Επί αυτών που ρωτάς
α) Όχι, δεν το επέλεξα φυσικά αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν θα κατέβω Παρίσι.
β) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Είχα σαφώς δυσκολότερους αντιπάλους στις κληρώσεις μου, αυτό είναι γενικά παραδεκτό γεγονός νομίζω. Φυσικά δεν έφταιγες εσύ γι αυτό και δεν σε κατηγορώ, εγώ απλά το γεγονός αναφέρω. Η Παρτιζάν αποδείχτηκε πολύ γερός αντίπαλος και το μαρούσι είναι επίσης δυνατό (είδες τι πάθατε κι εσείς από το μαρούσι). Για τη Μπαρτσελόνα δε χρειάζεται να πούμε.
Τα δικά σας τα ξέρεις, με κάποια πρόκομ μείνατε να παίζετε, δε σας κατηγορώ όμως και πάλι επαναλαμβάνω. Από δω και μπρος ρωτάω τι θα γίνει.
αντε να δουμε
επισης
http://www.sport24.gr/html/ent/192/ent.353192.aspQuote:
Απίστευτα πράγματα ανήμερα πρωταπριλιάς! Η Πρόκομ είχε στήσει κάμερα για να υποκλέπτει εικόνες από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, την οποία ανακάλυψε ο Θοδωρής Παπαλουκάς
τσσκα μπαρτσα
οσφπ παρτιζαν
ε,τελικος γαυρος-μπαρτσα.
τον ημιτελικο φοβομαστε λεμε.
Νομίζω ότι η πιτσιρικαρία της Παρτιζάν που είναι απρόβλεπτη εντελώς είναι το θέμα, αν πάει τελικό ούτως ή άλλως το ΚΑΒΛΙ του La Bombita είναι ΟΡΘΙΟ από τώρα!:pink:
άντε να δούμε λοιπόν
^^ post of the day
sigoura den einai to fovitro twn proigoumenwn xronwn
den paizei kai o smodis, proti xronia o pasoutin ston pagko, meiwmeno budget
pisteuw eukola h diskola h barca tin exei
barcelona kaluterh omada apo cska, alla 8 seri final four + holden, langdon, ramas.
Pote mhn upotimate thn kardia tou prwta8lhth kai alla tetoia grafika
θα το πω, τρεις πελάτες και η παρτιζάν, το είπα, καλά να περάσετε.
gia kati tetoia eimaste anti-zeles sto basket
eidika ta teleutaia xronia tin exeis taraksei stin karpaza tin kaimeni ti barcelona, sas vlepoun kai kryvontai pou den exete nikisei mia fora.