Ακόμα πιο τέλειες ήταν οι δηλώσεις του. Μόνο για αύξηση σε μισθούς και συντάξεις δε μίλησε.
Γενικά ωραίο πράγμα να βλέπεις πρόεδρο αριστερού κόμματος να γίνεται υπάλληλος μεγαλοεπιχειρηματιών (λόγω φιλικών σχέσεων).
Printable View
Ακόμα πιο τέλειες ήταν οι δηλώσεις του. Μόνο για αύξηση σε μισθούς και συντάξεις δε μίλησε.
Γενικά ωραίο πράγμα να βλέπεις πρόεδρο αριστερού κόμματος να γίνεται υπάλληλος μεγαλοεπιχειρηματιών (λόγω φιλικών σχέσεων).
Έκκληση στον κύριο Βγενόπουλο.. Δώσε ρε έμπορα κάτι τις παραπάνω, και πάρε το παιχνιδάκι του Σωφέρ, χειρότερο πρόεδρο δε μπορείς να βρεις εσύ..
(χμμ Βεργής ίσως; Καντίρου;)
το κολομπαρισμός γιατί έχω την εντύπωση ότι γράφεται με ω; :fear:
πάντα on topic o gg :roll:
έντονες φημές ακόμα και από το ΣΥΝ λένε πράγματι ότι ο μπουχέσας είναι γαύρος.
ΟΚ χλωμό αλλά έτσι και...
όλα καλά κι όπως παλιά.
ένας άσχετος ηλίθιος για πρόεδρος, οι γνωστοί τσάτσοι στα πόστα τους, ο προβληματικός μεγαλομέτοχος έχει τον έλεγχο και ο γκότζος για γελωτοποιός της αυλής.άντε να έρχονται και οι σέριτς να το καταλάβει και ο πιο χαζός.και οι επερχόμενες ξεφτίλες σήμα κατατεθέν του τζιγγεριακού της καρδιάς μας.
τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.
Τζιγγεριακός 2010 - 11
Γκαλίνοβιτς
Σάριτς Χούλιο Σέζαρ Σαριέγκι Πόλακ (δεν έπαιζε εδώ αλλά έπρεπε να χωρέσει!)
Σαίνιο
Μάριτς Άντριτς
Καρβάλιο
Σίγκουρτσον Ιρισμέτοφ
ΠΟΥΛΑ ΦΥΓΕ.
η καταστασις απαιτει επανασυστασις της ΝΟΠΟ...και τους τεσσερεις
Κοστελε γυρνα πισω
Παιδιά εμένα σταρχίδια μου η μπάλα και ο πάο, αλλά από αυτό μπορεί να βγει κάτι καλό, να ξεφτιλιστεί κι άλλο ο συνασπισμός μέχρι να βαρέσει εντελώς διάλυση. Το μέλλον της αριστεράς είναι στα χέρια σας.
Δεν νομίζω πως ο Συνασπισμός μπορεί να ξεφτιλιστεί επειδή ένα πρώην μέλος του χρίστηκε πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ψάξου. Για το αντίθετο λέμε τόση ώρα.
Ας διαλυθεί κάτι τέλος πάντων, βαριόμαστε.
http://1.bp.blogspot.com/_bZKCbptofl...0/image001.jpg
μπορεις παντα να καμνεις μια επιτροπη κατοικων
ρηξικελευθη