βαφ'το μπλε και πετα το στη θαλασσα
Printable View
βαφ'το μπλε και πετα το στη θαλασσα
Δεν το 'πιασα το θέμα ρε παιδί μου, δεν εννόησα, δεν έχω επαφή πως το λένε.
ιτς οκ...δεν εισαι απο νιγριτα
ας έρθουν να κάνουν τους αναρχικούς στη νιγρίτα. μόνο σε αστικά κέντρα αυτά παρέα με ζωγράφους και ποιητές. no offence αλλά είναι πολύ συγκεκριμένο το target group του αριστερισμού. παλιά μοχαμπέτια.
1ον : οχι, ΔΕΝ είναι πολλά, αλλά δεν έχει σημασία. Και δύο να ήταν το ίδιο θά λεγα.
2ον : όχι, ΔΕΝ πάει έτσι, και δε νομίζω να περιμένεις εμένα για να στο εξηγήσω.
Πιο γενικά τώρα, κάτι κάνετε πολύ λάθος και δεν είμαι σίγουρος αν το καταλαβαίνετε και λέτε/πιστεύετε "δε γίνεται αλλιώς" ή αν δεν το παίρνετε καν χαμπάρι. Επίσης δεν ξέρω πόσο αστείος σου φαίνεται ο τίτλος του θρεντ σε συνάρτηση (1-1) μ' αυτά που λέμε τώρα.
Ακόμα πιο γενικά, όλη αυτή η κατάσταση είναι που με κάνει να μπορώ να ανεχτώ λεντικίλερς και ρφος και κάθε λογής βλάκα και όχι τις δικές σου δομές, οι οποίες, ακόμα κι αν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, συχνά-πυκνά στερούνται αξιοπρέπειας και συνέπειας. Άντε, και καλά αποτελέσματα!
πι ες : όταν πήρε το λόγο ο λέοντας και ρώτησε το "ΠΩΣ", ανέφερε από μόνος του και δυο-τρία πράγματα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω εγώ σε τι δομές παραπέμπουν ε.
Δεν είπε κανείς οτι δε γίνεται αλλιώς. Εμείς διαλέγουμε να το κάνουμε έτσι. Και εγώ προσωπικά τόσα χρόνια που κάνω αυτή την ίδια κουβέντα για το 7ευρω, μέσα, έξω, πρίν, μετά και κατά τη διάρκεια του διημέρου ποτέ δε κατάλαβα στο ελάχιστο που έγκειται η αντίφαση. Ειδικώς αν η μόνη ρήτρα που μπαίνει για να υπερβείς αυτή την αντίφαση είναι το "όχι εισητήριο", που απενοχοποιεί αμέσως δηλαδή τα "αντιρατσιστικά" των χορηγών και των κομματικών και κρατικών εισφορών.
Δε θυμάμαι για τι πράμα λες.Quote:
πι ες : όταν πήρε το λόγο ο λέοντας και ρώτησε το "ΠΩΣ", ανέφερε από μόνος του και δυο-τρία πράγματα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να σου πω εγώ σε τι δομές παραπέμπουν ε.
Eμείς καταπατάμε το άσυλο μόνο με 5€.
Και φέρνουμε και καλύτερα πράματα.
καλά, κλέψε καμιά αφίσα μας εσύ πρώτα :!:
τι 7ευρο λετε, θελει κανεις να μου πει
σοβαρα τωρα, προσπαθω να καταλαβω τι γινεται στις δυο τελευταιες σελιδες και αποτυγχανω. συζητατε και καταλαβαινεστε εσεις τωρα δηλαδη;
Παλιά το rapidshare ήταν τσάμπα και γρήγορο, στη συνέχεια αποφάσισαν να δίνεις 7 ευρώ το μήνα και να κατεβάζεις κύριος ή μη δίνεις 7 ευρώ και να παίζεις με κολοκροκόδιλους και γατάκια κια κάπτσας.
Πιστεύω πως κάτι τέτοιο έγινε και στα ΕΑΑΚ, παλιά ήσουν αριστεροπερίεργος απλά αν την έλεγες στο ΚΚΕ, τώρα θες 7 ευρώ για να είσαι κύριος, ή να μη τα δίνεις και να παίζεις με τους ρφος και λεντηκίλλερς.
ελεος με την παπαρολογια σας παρακαλω. ποιους ζωγραφους και ποιητες; το μεγαλυτερο μερος των καλλιτεχνων της αθηνας ειναι οι φλωραλ και οι μπαηος που καθε αλλο παρα πολιτικοποιημενοι ειναι (γενικα, οχι απαραιτητα αντιεξουσιασται). Οσο για τον αντιεξουσιαστικο χωρο, για να λεμε την αληθεια, απ'τον δεκεμβρη και μετα εχει γινει μεν ενα σαβουρωμα ολκης με μια κακιστη αποπροσανατολισμενη και κατ'ουσια ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ μαζα (μεσα στην οποια και οσοι ειναι οντως αντιεξουσιαστες εχουν αρχισει να χανουν την μπαλα) αλλα κανεις απ'ολους αυτους, ειτε απ'τους αυτοαποκαλουμενους αναρχικους* ειτε απ'τους απ'εξω, δεν εχει προσεξει την φοβερη δραση που εχει υπαρξει απο δεκεμβρη μεχρι σημερα σε συνδικαλιστικα ζητηματα, σε κινησεις αλληλεγγυης σε κρατουμενους και σε οργανωση στις γειτονιες - περισσοτερο απο ποτε. οταν αναφερομαστε σε αντιεξουσιαστικο χωρο σ' αυτα πρεπει να αναφερομαστε, οχι στο καραγκιοζιλικι της μεσολογγιου (που πλεον εχει αρχισει να θυμιζει φαληρακι), οχι στο κωλοπαρκο (ξανακαντε το παρκινγκ το μπουρδελο), οχι στα παρτυ στο μηχανουργειο.
* μου παρεθεσε σημερα φιλος για την γκομενα του που απ'το παρκακι και μετα αποφασισε να αυτοαποκαλειται αναρχικια: "ε, ασε τον κομμουνισμο, αυτο ειναι κακο πραγμα. αναρχια ρε. ο καθενας να επιλεγει το αυτοκινητο του, να ανταγωνιζεται για την δουλεια που θεωρει καλυτερη - να υπαρχει αξιοκρατια, να εχει οσα αγαθα θελει. αναρχια. γιε!". δεν νομιζω οτι ουτε εγω, ουτε ο ρεητζ, ουτε η λεηντικιλλερ, ουτε ο αγκοραφομπικ εχουμε καμια προθεση να υπερασπιστουμε αυτο το πραγμα. ας με διορθωσουν αν κανω λαθος.
εντιτ: κολλεκτιβοποιηση και κοινοτισμος. ωραιες λεξουλες.