α σορρυ καταλαβα λαθος!
Printable View
α σορρυ καταλαβα λαθος!
File Pinatero,den diafono me auto pou les apla to na dikaiologeis syllivdin oles tis akraies symperifores, imo kataligei se anapodo apotelesma (o oros iroes ok einai travigmenos)Quote:
Originally Posted by Pinatero
edit: to proigoumeno post itan gia ton Unholy Martyr
Ρε πινάτερε είναι απλά τα πράγματα.
Είσαι νορμάλ αντιεξουσιαστής διαδηλωτής με ιδέες μπακούνιν κι εγώ δεν ξέρω τι. Εκεί που είσαι με τους ομοϊδεάτες σου και κάνεις την πορεία σου, σπάζοντας και 2-3 ΑΤ και 5-6 τράπεζες στο δρόμο, βλέπεις κάτι μπάχαλους να σπάνε το μαγαζάκι του κυρ Θύμιου παραπέρα.
Τι κάνεις εκεί; Συνεχίζεις την πορεία σου δικαιολογώντας τους; Πας και τους λες κόφτε το ρε μάγκες, άλλος είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός και γυρνάς στους δικούς σου; Ή απλά τους πιάνεις και τους σαπίζεις στο ξύλο τους μουνοπανάδες που καταστρέφουν τον κοσμάκη, καθαρά για άλλα συμφέροντα(δημιουργία φόβου στους πολίτες πχ λέμε τώρα) και άσχετα με την ιδεολογία σας;
Ε εγώ δε νομίζω ότι εσείς οι αγωνιστές σπάσατε καμία παρέα μπάχαλων στο ξύλο. Απλά δικαιολογήσατε.
Ρουθλες δεν είπα ότι πήγες για φλέημ απλά το "κάνατε ήρωες τους μπάχαλους" το λένε πολλοί από δω και από κει ενώ δεν το έχει γράψει ΚΑΝΕΝΑΣ. Μόνο τιμή και δόξα στον ηρωικό μπάτσο έχω δει. Αλλά δε διαμαρτυρήθηκε και κανείς για αυτό. Εκεί που μας παίρνει.
Den to egrapsa gia xristi tou Er kai oso gia ton Clint Eastwood tou kolou, exei graftei kata koron oxi mono edo allla pantou oti ton katadikazoume ( ektos apo merika zoa)
Α όπου ρούθλες μίστερμέιντεν. Μπερδεύτηκα σόρρυ.
δε σπαω ουτε τραπεζες ουτε ΑΤ/ΑΤΜ! δεν ειμαι αντιεξουσιαστης! μαγαζακια κυρ Θυμιων δεν εχουν σπασει στο παρελθον σε αλλες πορειες! τα μαγαζακια κυρ Θυμιων οταν εσπαγαν ηταν ανενταχτος απλος κοσμος εκει (+απλα αναλωθηκε σε καποια γιουχαισματα)!
Oxi, alla egw auto pou eida htan oti osoi ta spagan, ta spagan ola, xwris diakriseis.Quote:
Originally Posted by animae
Opote h htan oloi mpaxaloi, h oi anarxikoi den espagan tpt, h apla mono ekei pou hmoun ginotan auto.
Epishs egw eimai psilo uper tou na ginei ligo xamos. Apla an htan pio as poume organwmenos, kai sugkentrwmenos sta swsta shmeia, tha tan kalutera, tha eixate kai to kosmo mazi sas, den tha zhtagan oloi tous mpatsous na tous swsoun 2 meres afou tous vrizan klp. Tha eixe nohma to olo thema. Twra einai apla mpaxala, ws mpaxala provalontai, auto pisteuei o kosmos.
ps. Mia kalh lysh tha tan na pane na kapsoun kana thleoptiko stathmo giati me toses malakies pou akouw den mporw allo.
egw exw skeftei poly aftes tis meres oti nai men tha tsantizomoun kai tha frikara an mou kaigane to amaksi px, alla pithanws tha eixan dikio. Giati, an kai oxi amesa, egw den zw stin plati merikwn pou pernane skatenia ti zwi tous me kammia prooptiki apolytws?Quote:
Originally Posted by mrmaiden
Den ennow oti egw apofasisa kai egw epevalla kati tetoio, alla re paidi mou, isws eprepe emeis na exoume kanei kati gia na ginei pio dikaio to olo skiniko poly prin ftasoun aftoi simera na mas spane ta amaksia. Opote kai paraplevres apwleies na min itan "dikaiws" tha mou to kanane karvouno.
allo pou den mou to spane ekei pou menw (akoma).
stin teliki pistevw pws einai kalytero profanws na ginetai tis poutanas gia tetoia peristatika para na to pairnoun oloi moirolatrika (opws ekana egw px)
enas allos tropos gia na to pw olo afto einai o eksis: An periousiaka mou stoixeia kaigontousan gia na ginei mia PRAGMATIKI anatropi (den eimai katholou sigouros oti afto synteleitai twra alla to apotelesma tha deiksei), xalali. An itan na allaksei i kwloxwra afti, kai ef oson den ypirksa pote arketa energos wste na sprwksw pros ta kei, tha itan enas tropos na plirwsw aftous pou travane to zori gia tin allagi afti.
Μαζί σου και στο να γίνει ο χαμός και που πλακώσουν τα ΑΤ και δε ξέρω κι εγώ τι αλλά αν είναι να είναι δίκαιο ας καψουν πρώτα τα δικά τους αυτοί που αρέσκονται στο να σπάνε άσχετα αμάξια και μετά να έρθουν να σπάσουν και το δικό σου με την δικαιολογία ότι "όλοι φταίμε" που διατυπώθηκε και από τον πινατερό (ανάμεσα σε όλες τις βλακείες με τους άλλους χρήστες/τριες) πριν αλλά, δεν ξέρω, τουλάχιστον όπως το είπε με βρίσκει αντίθετο.
Κάμποσες ώρες μετά, αναλύοντας λίγο όλαυτα που είδα να γίνονται μπροστά μου χτες.
Αυτός που σπασε την Nike στην ομόνοια και μπήκε να κλέψει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ/αντιεξουσιαστής/μπάχαλος. Δεν είχε σχέση ούτε με τους μπάχαλους, ούτε με την πορεία, ούτε ήταν ξένος μετανάστης ούτε τπτ. Ήταν μπάτσος; Ήταν πασόκος (που δεν έχουν αντιδράσει καθόλου στα γεγονότα;) ή ΝΔτέτοιος - για πολιτικούς λόγους (οι αριστεροί αποκλείονται γιατί ήταν στην πορεία); Ήταν απλά ένας φτωχός που τα χει χάσει απ'τις τράπεζες και κατέβηκε με την ευκαιρία της "εξέργεσης"; Ό,τι και να ταν ήταν κάποιος χωρίς κουκούλα, πήγε μόνο για να κλέψει. Το ίδιο κιαυτοί που σπάγαν μαγαζιά γύρω (και δε πήγαν μπροστά ξερωγώ να χτυπήσουν τους μπάτσους - καμιά σχέση με διαμαρτυρία λέμε). Όλοι αυτοί υπήρχαν απλά και μόνο για να 1) διαλύσουν την πορεία + 2) για να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις. Να μας κάνουν να ζητήσουμε στρατό, όπως είδα πολλούς να λένε. έλεος.
Κάτι μεγάλο παίζεται εδώ.
Επίσης απορώ γιατί με τόσα τέτοια "πλήρεις" ρεπορτάζ, δεν υπήρξει ΚΑΝΕΝΑ στιγμιότυπο απ'τα σπασίματα στην Ερμού. Ξέρουμε ποιοι τα σπασαν;
Από default πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι οι αναρχικοί;
"πλήρη" ^ :ρ
ωραία τα λέει ο βάιρους πάντως, συμφωνώ.
οι ματαίοι τι δουλειά είχανε στο τραμ ρε γαμημένοι;
Ε καλά. Είναι πολύ εύκολο να σπιλώσουν τέτοιες καταστάσεις πολλοί και διάφοροι,
Η κλασσική ιστορία των κουκουλοφόρων που αποβιβάζονται από κλούβα.
Είτε άτομα που "χρωστούσαν" σε μπάτσους και έτσι τους ξόφλησαν.
Είτε αλλοδαποί που πεινάνε κ σπάνε μαγαζιά για να τα σπρώξουν.
Είτε κλέφτες που βρήκαν απλά ευκαιρία να κάνουν άνετα τη δουλειά τους.
Έτσι λοιπόν την πληρώνουν οι ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΆΡΗΔΕΣ
Η Ερμού πάντως ,από μια βόλτα που έκανα την κυριακή) χτυπήθηκε από ένα σημείο και μετά (κάπου στα πουλ εν μπερ και κάτω) πιο πάνω ήταν άθικτα.
Την πέσαν και στον σταθμό του προαστιακού στα Λιόσα χαχαχα
Μα εσύ ο ίδιος από την μια λες να μην πιστεύουμε σε απόψεις/προπαγάνδα που δεν τεκμηριώνεται αλλά από την άλλη καταφεύγεις κατευθείαν σε συνομωσιολογικές (τις ονομάζω έτσι επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις or sth) θεωρίες.Quote:
Originally Posted by VirusXI