Ποια δεν ηταν αγαπητε μου?
Printable View
Ποια δεν ηταν αγαπητε μου?
tou Contreras
ke stin alli prohgithike foul , alla as poume oti den to eide , den imaste kakoproeretoi
δεν ειναι φαουλ του Κοντρερας η δεν ειναι καρτα?
either case, αν θελετε να διαβασετε τους κανονισμους, εδω θα ειμεθα και αυριο.
einai foul , den einai karta .
λοιπον, κοιτα.
ο επιθετικος περναει η μπαλα ειναι μακρυα, ο αμυντικος κανει καθαρο φαουλ με το σωμα, χωρις να ειναι πουθενα η μπαλα για να κοψει τη φαση.
μαντεψε.
ειναι καρτα ρε εχει πεταξει την μπαλα και ο αμυντικος παει μονο για παιχτηQuote:
Originally Posted by Fireknight
για την αλλη οκ μπορει να εχει γινει και φαουλ αλλα τον γαμησε και ο αλλος χωρις λογο
στο α το παιχνιδι ηταν σκατα και ο παοκ ευκολα επαιρνε το αποτελεσμα
στο β μετα το γκολ ειμασταν καλυτεροι ε και μετα τις αποβολες ηταν θεμα χρονου
αν δεν τον επαιζαν μπορει να ειχε τελειωσει και νωριτερα
οπως και να εχει ο οσφπ ειναι σε κακη κατασταση
χμου, τι διαφορά έχει από την κίτρινη που τρώει ο πάντος δυομιση λεπτά νωρίτερα;
κατά τα άλλα
http://www.theflagman.co.uk/images/P3070110.JPG
an kai to kseroume oti meta ti kouventa pali 8a diafonoume ,Quote:
Originally Posted by Darkling
o epi8etikos petaei mprosta ti mpala kai einai dieksikisimi , meta o amyntikos tou kanei foul me ton omo , afta .
tespa , arketa foul simera [pou dothikan i den dothikan] sikonoun sizitisi , alla isos mia alli fora .
kali synexia.
Κάρτα ήταν του Κοντρέρας, πήγε μόνο στον παίκτη.
μετά τις τελευταίες άσκημες εμφανίσεις του οσφπ,ΕΠΡΕΠΕ να περάσει στο Κύπελο για να μην γκρινιάζουν οι επιστήμονες
αυτό είδαμε σήμερα και όποιος πει το αντίθετο είναι πουστόγαυρος
καραισκάκια,κάστρα,διόγοι,δερμπισάριοι,φάουλς,κόκινες,100-0
ξερνάει η ελλάδα πουχει τέτοια ομάδα
άντε και του χρόνου Ιωσηφόγλου και Κουκουλάκης σεντρεφόρ στην ομάδα ε
γαμώ το θρήνο και το πειραιά σας
ΥΓ:πλέον ήμαστε με Σέρρας
Αίσχος. Κρατάω μόνο την χαρά του Ματ. Κατά τ'άλλα με 9 παίχτες και δεν ξέρουν τι να κάνουν, ακατάσχετη φλυαρία. 3 φάσεις που μπορούσε να έχει τελειώσει αξιοπρεπώς το ματς και αυτοί ψωλάρουν.
Η διαιτησία ήταν ΟΚ, μπορούσε να έχει δώσει φάουλ πριν την δεύτερη κίρινη Ίβιτς όμως, αυτή είναι η μόνη φάση που δικαιούνται να φωνάζουν τα ΠΑΟΚια.
Να κάνουν ωωω στην άστοχη λόμπα του Ντιόγο, θεε μου ντροπή.
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
http://www.nqcc.org/nqccweb/htdocs/T...%20crying1.jpg
Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το μονο που θελετε ειναι απλα να μην εφαρμοζονται οι κανονισμοι αλλιως Παραγκα και Επιστημονες και Σταζι.
Περαστικα σας και σας.
δηλαδη εκτος των καρτων, δεν εγινε τιποτα στο ματς.
αυτο που θελετε απλα σημερα ηταν να ΜΗΝ δωσουν τις καρτες.
δε γαμιομαστε λεω γω.
Γιατί, έγινε κάτι στο ματς :?:
Οι καρτες πεντακαθαρες και οι τεσσερις κιτρινες που αποτελεσαν τις δυο κοκκινες. Τωρα το αν επρεπε να δωσει το φαουλ εις βαρος του Νταρμπισαιρ, αλλο καπελο. Παρολα αυτα, απο το 110 και μετα περιπου ευχομουν να βαλει γκολ ο ΠΑΟΚ να τους δω μετα να τρεχουν γιατι ειχα βαρεθει μεχρι αηδιας. Ουτως η αλλως εγω το ειπα και πριν και το λεω και τωρα, πολυ αδιαφορο το κυπελλο.