η πρώτη παράγραφος με ικανοποιεί. θέλω να δω πώς σκέφτεστε.
Printable View
η πρώτη παράγραφος με ικανοποιεί. θέλω να δω πώς σκέφτεστε.
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
η δική μου γνώμη πάντως δεν είναι αυτή
κι άλλη κούραση
Μιλάμε για status μιας ομάδας ε. Ο Ολυμπιακός έχει ένα status της απόλυτης κυρίαρχης ελληνικής ομάδας με +14, ενώ στην Ευρώπη, με μερικές εξαιρέσεις μερικών παιχνιδιών, είναι από τα ανέκδοτα. Επιπέδου Candiru.
Αυτό προκαλεί μια αντίφαση. Δηλαδή πως γίνεται εδώ να, και εκεί να μην να.
Να, και στον Παναθηναϊκό συμβαίνει αυτό. Εδώ χάνει από Εργοτέλη εντός, έξω ταπεινώνει τον Μουρίνιο.
Και αυτό είναι μια αντίφαση.
Δεν θα συγκρίνω τις αντιφάσεις μας!
Και ναι, όταν τρώει σφαλιάρες έξω ο γαύρος, εγώ χαίρομαι. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε ή όχι, αλλά αφού χαίρομαι, τι να κάνω; Με το ζόρι να μη χαίρομαι;
Κριμα.
Τι κρίμα;
κριμα προς ολες τις κατευθυνσεις, οχι προς εσενα. επι τη ευκαιρια, τι συμβαινει με την κατασταση του αβαταρ σου;
E, από κάπου να χαρείς και εσύ. Πάρε και Πράσινη, να φυλάξεις το εξώφυλλο να στο θυμίζει. Φαντάσου τι θα λέγανε οι Ιταλοί στους οπαδούς της Ίντερ ε; "Από τον βάζελο χάσατε; Που τρώει τρία από κάποιον Εργοτέλη;"
Έτσι σκέφτονται οι σοβαροί οπαδοί, ναι.
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg
εγω αγαπαω ολους τους φιλαθλους του οσφπ, Βικ
Vic, έχω προσπαθήσει ανα καιρούς πολύ με σένα. Πραγματικά, έκανα ό,τι μπορούσα. Αλλά Άσπρο ή Μαύρο. Ή μάλλον "Γουστάρουμε ή μας είναι αδιάφορη η καλή πορεία του γάβρου" ή "Πράσινη να φυλάμε εξώφυλλα".Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Προσπάθησε να μην είσαι τόσο καθυστερημένος καμιά φορά.
αν είχα ένα σέντσι για κάθε φορά που μιτς ή βικ χρησιμοποιούν την λέξη "μαλακιάρα" στο αθλέτιξ
θα αγόραζα την ιωνικαύλα από τομπούστη που μας έχει βγάλει τα σωθικά εδώ και 5 χρόνια
(άσχετη παρατήρηση, συνεχίστε)
Η σπορτντέι έχει γίνει εντελώς σάπια ε. Πόσο πιο όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή. Διασκέδαζα με κανά πανούτσο, αλλά να πάει να γαμηθεί δεν τους ξαναδίνω λεφτά. Είμαι οντόπικ, το σημερινό πρωτοσέλιδο με έπεισε.
Χα. Εσύ που δεν είσαι καθυστερημένος για πες πώς διαφέρουν τα σχόλιά σου από τις μαλακιάρες (+1 σεντ) που βάζει για εξώφυλλο η Πράσινη και το Νέρμπι. Εκτός και αν η Πράσινη δεν χαίρεται με τις σφαλιάρες μας και είσαι καλαμιά στον κάμπο.Quote:
Originally Posted by carheart
θενξ βικ, είναι για καλό σκοπό :D
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-...76759_1805.jpgQuote:
Originally Posted by Milton