ΧΙΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. :dfinger:
Printable View
ΧΙΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, ΦΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. :dfinger:
Αιγέας vs http://gallery.greatestjournal.com/a...norris-002.jpg
ψήνομαι για τη φάση :D
Ο Chuck Norris είναι άλλη κλάση εντελώς. Νικάει πειρατές και νίντζα ταυτόχρονα.
Αιγεας vs Steven Seagal?
Λετε να του αφηνε κανενα δοντι στη στοματικη κοιλοτητα?
(ο αιγεας του seagal εννοειται)
Aigeas νομίζω ότι υπονοείς κάτι προσβλητικό για μένα το οποίο θα αναγκαστώ να παραβλέψω για το καλό της συζήτησης.
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω βόλτες όπως εσύ αφού δεν έχω αυτοκίνητο και έτσι είμαι αναγκαστικά όλη μέρα στο internet. Ως εκ τούτου το να λήγουν αμέσως όλα τα προς συζήτηση θέματα, είναι ότι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί (μετά από το να έχει μαγειρέψει πάλι μπάμιες η μάνα μου όταν γυρίσω σπίτι το μεσημέρι ή το να μην ανανεωθεί η σύμβασή μου στη νομαρχία τώρα που πλησιάζουν και εκλογές)
Όσο για τη φούντα, αν εννοείς το ναρκωτικό, σε πληροφορώ ότι ούτε κανας πρεζάκιας είμαι ούτε κανας αλήτης. Εσείς οι πλούσιοι ίσως να νομίζετε ότι επειδή με πλάγιους τρόπους αποκτήσατε 5 ευρώ παραπάνω είστε και καλύτεροί μας, ότι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τπτ τεμπέληδες ή αλήτες αλλά σε πληροφορώ ότι δεν είναι καθόλου έτσι.
Επίσης να ρωτήσω, το F800 το πούλησες? Που το πέτυχες το κορόιδο να το αγοράσει βρε θηρίο? Αυτό πρέπει να καίει τα κέρατά του, απο βενζινάδικο θα βγαίνεις σε βενζινάδικο θα μπαίνεις μ αυτή τη μπουρούχα. Χίλιες φορές με τα λεωφορεία και τα τρόλευ.
Καλή φάση που το ξεφορτώθηκες πάντως.
pitchfork γενικά είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι το πνεύμα ειρωνίας δεν βοηθάει καμία συζήτηση, αλλά δεν σε είδα να μπαίνεις στην κουβέντα με τις αγνότερες προθέσεις. Δηλαδή μάλλον σου απαντώ με το ανάλογο ύφος γι' αυτό καλύτερα να μην ζητάς τα ρέστα. Ούτε και με τις φούντες έχω τίποτα όπως προείπα, αρκεί να μην είναι όλη η ζωή φούντες γιατί έτσι ο εκάστοτε κακομοίρης καταντάει Αφγανός σε αφασία.
Σου εύχομαι να σου ανανεώσουν την σύμβαση και σου εύχομαι να φας και μπάμιες (πάλι) γιατί εγώ σπιτικό φαί έχω να φάω από τον καιρό του Νώε μιας και η γυναίκα μου μόνο νερό ξέρει να μαγειρεύει (όχι ψέματα, απλώς δεν προλαβαίνει).
Τώρα όσων αφορά το F800 μάλλον είσαι άσχετος επί του θέματος καθώς αυτός ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι ο πιο οικονομικός και με την καλύτερη απόδοση από όλους στην κατηγορία. Στα ίδια χιλιόμετρα και με την ίδια ταχύτητα το CBF 1000 καίει άλλο ένα ρεζερβουάρ ενώ το καινούργιο TDM άλλο μισό. Αναφέρω το CBF και το TDM γιατί σχεδόν σε όλα τα συγκριτικά μ' αυτά το έβαλαν να κοντραριστεί. Αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τις πουλάω αυτές τις μηχανές. Αποφάσισα να κάνω συλλογή και είμαι σίγουρος πως ο γιός μου θα τις πουλήσει κάποτε στο τετραπλάσιο της τιμής τους.
Τώρα όσων αφορά τον γιό μου, μάλλον αυτός θα είναι πλούσιος οπότε μπορείς να του κάνεις τα παράπονά σου σε καμιά δεκαριά χρόνια. Εγώ κατάγομαι και γεννήθηκα στον Πειραιά μεγάλε, στις χειρότερες γειτονιές. Οι μισοί μου φίλοι πήγαν από τα ναρκωτικά και εμένα με τραβολογούσαν κάθε τρεις και λίγο στα τμήματα. Αυτός τυχερός θα είναι ο τσόγλανος γιατί εμένα ο μπαμπάς μου ούτε πατίνι δεν μου άφησε. Αλλά έχω σκοπό να τον περάσω ΟΥΚ αυτοπροσώπως να μην μου βγει κανένας μαμαλούκος. Άμα θέλει playstation πρώτα θα κάνει τον Αλβανό εργάτη. Δηλαδή πράγμα που χρειάζονται οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί τους έχει φάει η μαλακία. Τι μέλλον μπορεί να έχει ας πούμε ο themisomagos; Και το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι να απελπίζεσαι. Οι μαμάδες φταίνε και κανένας άλλος.
Πω σκάσε ρε βλάχε αξιοκράτη μικροαστέ εθνικόφρωνα.
συμφωνώ με τον Αιγέα πάντως στο θέμα των ΟΥΚ, έτσι όπως έχει γίνει ο κόσμος μας ακόμα και το πεζικό είναι γεμάτο ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
γενικά τυχερός ο μικρός, εμείς με Master System μεγαλώσαμε.
Sonic h Alex Kidd sth mnhmh?
alex kidd.
Aigeas αν το ύφος μου σου φάνηκε κάπως περίεργο σου ζητώ συγνώμη, μάλλον παρεξήγηση έγινε.
Όσον αφορά το F800 πράγματι δεν έχω ιδέα από αυτά απλά είπες ότι είναι BMW και έβγαλα συμπέρασμα από τον απέναντί μας στην πολυκατοικία που έχει ένα 316 και προσπαθεί να μην το κινεί καθόλου, η βενζίνη ξεπέρασε το 1 ευρώ το λίτρο, γάμησέ τα.
Ε και εντάξει, επειδή το 316 είναι 1600 m3 σκέφτηκα ότι το δικό σου είναι 8000 m3, κανα τζιπ τεράστιο θα πρέπει να είναι, γάμησέ τα. Τώρα εσύ συγκρίνεις με τα άλλα γαιδουροτζίπ της κατηγορίας του όπως λες οπότε τι να πω δεν ξέρω.
Εγώ ένα Fiat Punto 1100 θα ήθελα να αγοράσω αν ποτέ καταφέρω να μαζέψω τα χρήματα (προς το τέλος του χρόνου ελπίζω)
Το πιο σημαντικό όμως που ήθελα να σου τονίσω είναι ότι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις μπάμιες, αυτό γράφω και παραπάνω. ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΜΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
Όσο για το γιο σου είναι μαλακία να τον στίλεις στα ΟΥΚ. Σου προτείνω αν αγαπάς λίγο το παιδί σου να ακολουθήσεις την δική μου πορεία.
ΓΙΩΤΑ - ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
Επίσης και οι Αλβανοί δουλεύουν εργάτες γτ δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο, θα είναι μαλακία σου να κάνεις και το παιδί σου αλβανό χωρίς λόγο.
PS Εκεί στις κωλογειτονιές που μεγάλωσες απορώ πάντως πως πρόκοψες και δεν έγινες κανας γάβρος.
τον γιο του τον ανέφερε κανείς ή άρχισε να μιλάει γι' αυτόν από το πουθενά για να κάνει κι άλλο το κομμάτι του;
Επίσης, επειδή γενικά δεν έχω πολυπαρακολου8ήσει,
Ποιός ρώτησε;Quote:
Originally Posted by Aigeas
pitchfork ούτε που θυμάμαι πότε μπήκα τελευταία φορά σε αυτοκίνητο. Μου φέρνουν νύστα ή νέυρα μέχρι εγκεφαλικού επεισοδίου. Μάλιστα 8 στις 10 φορές που θα κατέβω στο κέντρο δεν χρησιμοποιώ καν μοτοσυκλέτα. Ο παπιός είναι σταθερή αξία φίλε. Πάντως αυτοκίνητα χρησιμοποιεί μόνο η γυναίκα μου και σίγουρα οδηγεί καλύτερα από εμένα.
kingdom και ikonoklast πράγματι κάνω το κομμάτι μου, όπως βέβαια κάνετε και εσείς που πεταγόσαστε σαν την πορδή για να μην γράψετε τίποτα. Δηλαδή αν είναι να μην γράψεις τίποτα, τι το θες και ασχολείσαι το ριμάδι; Το χρησιμοποιείς ως αντικατάστατο της αποβλάκωσης της τηλεόρασης;
Μάνες φιλαράκια ξέρουν να βρίζουν όλοι, αλλά αυτοί που κάτσανε να γράψουνε το script του forum δεν είχαν αυτήν την λειτουργία κατά νου. Έχετε καεί τόσο πολύ που το μόνο που επιθυμείτε είναι να κάνετε τον κόπο να γραφτείτε σε ένα φόρουμ μόνο και μόνο για να γράψετε "αη γαμήσου". Εκφυλιστική κατάσταση για κάθε μυαλό. Σχεδόν απαιτεί ψυχοθεραπεία.
Υ.Γ
Δεν είπα ότι θα πάει ο γιος μου στα ΟΥΚ, είπα ότι θα τον περάσω ΟΥΚ αυτοπροσώπως. Γι' αυτό σε μερικά χρονάκια θα του αγοράσω μπογιές να βάψει το σπίτι, γιατί εγώ βαριέμαι ανυπόφορα. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι γιατί έτσι πρέπει. Οι χαραμοφάηδες γίνονται σαν τον kingdom και τον ikonoklast. Πρέπει να απασχολήσω το μυαλό του με το θέμα της επιβίωσης, όχι της παιξοπουλίασης.
Υ.Γ 2
Αν γινόμουν γάβρος θα έμενα για πάντα σ' αυτές τις γειτονιές. Υπάρχει καλύτερο κίνητρο;
Ο βιοπαλαιστής Αιγέας, που μεγάλωσε στα γκέτο του Πειραιά, ανάμεσα στην φτώχια και τις συμμορίες, αλλά τελικά κατάφερε να ζήσει το American Dream. Σύντομα στους κινηματογράφους.Quote:
Originally Posted by Aigeas